Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Canımm akşam ben mesela fitil kullanamaynca prolutex iğne vermişti onu vuruluyorum ağrı griyor bence ilaçlarda yapıyor
Ben de kullanmis o igneyi canim dedigin gibi igneyi vurulduktan sonra kasik agrim oluyodu benim vurulan yerde epey bi sizlama oluyor bir de

Bennnn halaaaaa test yapmadımmmm yarın göreceğiz hep beraber:) ya tatlım fitil minnacık ilaç kadar büyük olsa it gitsin doktor resmen afedersin parmak sok diyor midem bulanıyordu ftili koyuyorsyn geri geliyor bnde işe yaramıyor diye resmwn kndime iğne yazdırdım :) yinede işe yaramadııııı :)evde test yok Allahtan bndede olsa dayanamayabilirdimm:)

Insan zamanla alisiyo evet itmen lazim biraz dogru ama cesaretlymssn tatlim helal olsn:)) dun aksam bska marka aldm yaptm bu aksam cikti yine ya guvenemiyorm cok adet agrm var idte yarin olsn net olsn ikimiznde varsada yoksada:))

Insan zamanla alisiyo evet itmen lazim biraz dogru ama cesaretlymssn tatlim helal olsn:)) dun aksam bska marka aldm yaptm bu aksam cikti yine ya guvenemiyorm cok adet agrm var idte yarin olsn net olsn ikimiznde varsada yoksada:))
İdrarda bile varsa kanda mutlaka çıkar kuzumm

M MRVCM kuzum seni merak ettm naptin kan verdin mi:)
Vermedim canim daha ya eve anca gidiyorm trafikten. 8 9 gibi anca hastsneyr gidp vericem heyecanliym ve korkuyorm inss guzel sonuclar aliriz

Kızlarrrrr hala inanamasamda hamileyimmmm sabah kan verdimmm boşuna alıyorsunuz dedim 5 karış suratla cıktım gittim 2 saat somra doktorum aradıııı ve gebesin dedi rüyada gibiyimmm inanamıyorum halaaaa hadi sende ver artık merak ediyorummmm

Ben sana ne dedim bana bisi ismarlaman lazim tatlim:) masallah cok sevindim cok guzel olms ya harika haber vala:) bende kani verdim bklemedeym korkuyorm da bi yandan

ikinci cizgiyi gormene cok sevindim.umarim kan testi ile kesinlestirir ve saglikla kucagina alirsin :)

Goguslerde hic belrti olmadi bnde adet agrilari sadece bide degisik batma sancilar arada kasklara dogru. Belirgin hicbi belirtim olmadi anlayacaginiz belirti aramamak lazimmis anladim:) sade yemek olayim degismsti 5 gundur tatli yemiyorum hic canim istemiyordu tek belrti buydu bide evdeki testler:)

ben regl olmayi bekliyorum haftaya olacagim.. onun belirtileri bile aydan aya degisiyor ki hamilelik nasil farkli olmasin :) mesela ben hamile olsam, bunu kasik agrisi veya gosus hassasiyeti sikayeti ile ogrenmeme imkan yok cunku su an bile kasigim agriyor, gogsum aciyor, regl tarihi yaklastigi icin :) o yuzden normalde bu sikayetleri olmayan insanlara, hamileligini boyle anlayanlara ozeniyorum :)

Evet adetle cok benzer zaten oyleyms gercekten de:) her bayanin bunyesi fsrkli kisiye ozel seler hep tabiki inss sende tez zamanda guzel haberlere kavus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…