- 21 Mayıs 2018
- 133
- 100
- 103
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Hamilesin canim benimde erken testimde öyle cikmisti sonra ikinciyi yaptim bilac günsonra hamileydim güzel haberlerinle insallahAksam idrari 5 dk sora boledi kizlar epey silik ama. 10 15 dk gecince biraz daha belirginlesti. Kismet artik rabbim ins nasip etmstir
Inss canim. Yok sora olmadm. Yumrta toplamadn once olmstm 22 ekimde 2 tane ovitreleInsallah vardir canim transferden sonra catlatma ignesi oldun mu hic hani su ovitrelle chriamon gibi ignelerden?
Ayy inss canim yaHamilesin canim benimde erken testimde öyle cikmisti sonra ikinciyi yaptim bilac günsonra hamileydim güzel haberlerinle insallah
Canmm 9. Gün yerleşme kanaması oluyormş herkes regli ile karstırıyormş htta odur bnce ynede ara sor endişelenme bnde hala tk yok regli olmama ramak kaldıKizlar gunaydin gece aklim alindiyatarken ec gittgimde peceteye kirmizilik geldi birsz da geldi gunluk pedimde vardi bide cok pank oldk karnmda siddetli agrimisti. Gece zor uyudum sabah baktm gelmemisti. Aricam bugun. Hastanede transferdn sora 1 hafta koruyucu igne yapmslardi sorasnda kanama tarsi bisi olrsa haber ver bitsne daha yapariz demslerdi inss benimledir bebis cok koruyorum
Inss canim ya aradim smdi onlem amacli bugunde igne ol 1 hafta koruyo dediler siparis ettm smdi bakalim hayirlisi olsn cok agrim var ama ins regl habercisi degldirCanmm 9. Gün yerleşme kanaması oluyormş herkes regli ile karstırıyormş htta odur bnce ynede ara sor endişelenme bnde hala tk yok regli olmama ramak kaldı
Sana inandığm kdr inan kndime inancım yokk kalpten hissediyorum korkmaaInss canim ya aradim smdi onlem amacli bugunde igne ol 1 hafta koruyo dediler siparis ettm smdi bakalim hayirlisi olsn cok agrim var ama ins regl habercisi degldir
Bu ignede cok agir ya 500 mg beton gibi bisi olcm artk bisu olmasnda. Sagol bitanem insss. Bn senden umutluyumSana inandığm kdr inan kndime inancım yokk kalpten hissediyorum korkmaa
O zaman yaniltici olmaz pek canim buyuk ihtimal vardir :)Inss canim. Yok sora olmadm. Yumrta toplamadn once olmstm 22 ekimde 2 tane ovitrele
Yok kuzum bnde tk yok umutlanma boşuna bn kullnmadm öyle bi haftalık iğneee ama sonu güzel olması için herseye değer:)Bu ignede cok agir ya 500 mg beton gibi bisi olcm artk bisu olmasnda. Sagol bitanem insss. Bn senden umutluyum
Allah razı olsun canım. sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum bugün gelmesi lazım ama yok gelmiyorMerhaba canım oncelikle hayirli olsun :) zaman oyle hizli geciyor ki bi bakiyosun transfer gunun geliyo :) İnsallah her sey guzel olur senin icin
Inss canimmO zaman yaniltici olmaz pek canim buyuk ihtimal vardir :)
Bu laflarini hatirlatcam sana hamis cikarsan canim:)) oyle vala hersey onun icinYok kuzum bnde tk yok umutlanma boşuna bn kullnmadm öyle bi haftalık iğneee ama sonu güzel olması için herseye değer:)
Dayakliksin sen tatlim e hersey iyi diyosun neguzel ne bu olumsuzlk sanki negatif sonuc alms gibi :) bastan beri hep umutsuzdun neguzel guzelms hersey bunlar cok onemli. Banada ole demsti rahim kalnligi iyi embriyo kalitelydi hrp iyi dusundm nebilym. Sonuc almadan bilemyiz ki rabbim nasip ederse olacak. Dualarim senle ins guzel haberler vereceksn canim. Kacta vercen kan aksam miYarın regl oldum diye yazacağım görürsün :) bukdr olumsz yazmazdım çok eminim kendimdennn bnde isterdim hamileymmmm yaZmakkk ama malesef yarın vereceğim kan ama gidesin bile yok çok gereksiz geliyor şuan çok ara vermeden diğerini isteyeceğim ama bi baksınlar neden araştrsnlar rahim kalınlığı iyiydi embrio aa kaliteydi rahim filmi iyiydi hormonlar iyiydiiii nolmuşşş hepsi gözden geçirilsinnn yoksa bir sorun rabbimmmmm bilir tabiki o ne derse o...
Canım olumsuzum çünkü regli ağrm var hep akıntım olur ilk sesffaf sonra kahverengili sonrada regl olurum zaten aynı devam ediyor belimde yoktu zaten kasığımda bile bişi kalmadı bildgn karnımun için böle şiş olur olsamda rahatlasam dersin ya oyüxden olumsuzum valla bi gram umut olsa konuşmıcam böle eşimede dedim umutlanma diye yarın kan twstini görünce susacak inşallah çnkü inanmıyor bna olacam diyorum:)) öğln verecektim ama eşim sabah ver dedi sabahta versem iş çıkışı alayım dedim bn gder alırım diyor delirtecek:)heralde sabah verip öğle arasnda gdip sonucu alırm
Canımm akşam ben mesela fitil kullanamaynca prolutex iğne vermişti onu vuruluyorum ağrı griyor bence ilaçlarda yapıyor
Ayy igne daha zor olur be canim hergun. Fitil yok bende crinone jel cubuk gibi bisi sikiyosun vajinadan o rahat. Ay bisi olmasnda ol olsn. Tabii onlarnda yanetkileri oluyor kiCanımm akşam ben mesela fitil kullanamaynca prolutex iğne vermişti onu vuruluyorum ağrı griyor bence ilaçlarda yapıyor
Inanmiyorm sana kuzum esinin heyecaninida bozuyosn:) benmde adet agrilarm var hemde nasii burulmalar bugun fenaydim asagiya dogru. Ama aksam yine test yaptm iknci cizgi cikiyo silikde olsa blmiyorm var sanirm. Adet agrilari yogn oldgu icin inanamadim kan testyle cikck ortaya:) yarin aksam vercm bnde beklmicem cumayiya duramiyormCanım olumsuzum çünkü regli ağrm var hep akıntım olur ilk sesffaf sonra kahverengili sonrada regl olurum zaten aynı devam ediyor belimde yoktu zaten kasığımda bile bişi kalmadı bildgn karnımun için böle şiş olur olsamda rahatlasam dersin ya oyüxden olumsuzum valla bi gram umut olsa konuşmıcam böle eşimede dedim umutlanma diye yarın kan twstini görünce susacak inşallah çnkü inanmıyor bna olacam diyorum:)) öğln verecektim ama eşim sabah ver dedi sabahta versem iş çıkışı alayım dedim bn gder alırım diyor delirtecek:)heralde sabah verip öğle arasnda gdip sonucu alırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?