Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Ah ayniymisiz canim senle hakkimizda hayirlisi sayi iyi bizde ama hareket yok ileri harkt %0 di bide sekl bozuklugu var diyodu doktor
Bizde sayı 20 milyon felandı hızda %10 larda felan 3,5 sene önce dondurulduklarında
Rabbİm isteyen herkese nasip etsin inşallah

Dimi.ya bende böyle biliyorum zaten doktor böyle deyince kendimden şüphe ettim ben mi yanlış biliyorum diye
yok cnm.sen icini ferah tut.bizim durimda bir sperm bile yeterli.5 senedir bu isle ugrasiyorum inan bana prof olduk artik.he napabilirsin keci boynuzu kuru uygula,arinsutu bal polen kendin ye onada yedir.ve çakşır koku mutlaka uygula bunlar cok iyi gelicek

12. Gunum bugun sali gunu asil test gunum o gun de yapicam tekrar ama cok moralim bozuldu bu kadar yakinken elimden kayip gidicek gibi

Onlar seni aramıyorlarmııı beni yumrtalar toplandıktan 1 gün sonra aradılar 2 gün sonra tekrar aradılar canım .pazartesi haber ver mutlaka
Onlar aradi 2 gun ustuste ben 3. Gunu merak ediyodum canm:) yazariz ikimzde bakalim saatler kaldi heyecan basti beni:)

Tabiki olack merak etme canim yikama yapiliyo ayristiriliyo sectiklerini enjkte ediyolar. Bizdede ileri harekt yok ve sekl bozuklugu varms biraz hayrlisi bakalim

Pozitif yaziyor zaten ama deger cok dusuk insallah ikiye katlar da kimyasal olmaz
Doktorumla gorusmedim asil test gunum sali cunku sali gunu de kan vericem o zaman aricam
5 ustu oyle diyorlar canim belki gec yukselecektir tekrarla mutlaka hemen uzulme belki seninle inss oyledir yaa

12. Gunum bugun sali gunu asil test gunum o gun de yapicam tekrar ama cok moralim bozuldu bu kadar yakinken elimden kayip gidicek gibi
Hiç moralini bozma yükselir inş değerin sen sıkı sıkı sarıl dua et olumsuz düşünme biliyorum kolay değil ama olumsuz düşünmek olumsuzu çeker pozitif ol olacak de Allah’ın izniyle

Hiç moralini bozma yükselir inş değerin sen sıkı sıkı sarıl dua et olumsuz düşünme biliyorum kolay değil ama olumsuz düşünmek olumsuzu çeker pozitif ol olacak de Allah’ın izniyle
5 ustu oyle diyorlar canim belki gec yukselecektir tekrarla mutlaka hemen uzulme belki seninle inss oyledir yaa

Insallah canlarim ya cok sagolun hala umudum var Rabbim goruyor halimizi hayirlisi olsun.. bizim icin en dogru zamani o biliyo degerim cok yuksek olsaydida dusebilirdi sonra deger. Bu isler pek belli olmuyor mesele duzenli artmasi Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Zaten yapıyoruz canm benmde amh 2.60tan 1.60akadr düşmüştü Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum bakalm artk ne cikacak sonuc amh rezervim artmışmi

Zaten yapıyoruz canm benmde amh 2.60tan 1.60akadr düşmüştü Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum bakalm artk ne cikacak sonuc amh rezervim artmışmi
rezerve yukselirmi bilemme ama,kalite yukselir o kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…