- 28 Ekim 2016
- 285
- 176
- 53
- 32
- Konu Sahibi Heycanli anne
Çookkk sevindimmm canımm bebişlerimiz aynı zaman da doğacak hemen hemen :) değerin kaçtıKızlar hamileyimmmmmÇok şükür yıllardır bugünü bekliyorduk. Allah’ım hepinize nasip etsin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çookkk sevindimmm canımm bebişlerimiz aynı zaman da doğacak hemen hemen :) değerin kaçtıKızlar hamileyimmmmmÇok şükür yıllardır bugünü bekliyorduk. Allah’ım hepinize nasip etsin inş
Bende 11 ekim de transfer oldum söylenen tarihten erken yaptım 241 di ilk sonucum 2 günde bir tekrarla deniyor zatenSelam kizlar
Ben dün tahlilimi verdim 585.7 cikti
Ilk tüp denemesinde cok sükür tuttu 9ekimde transfer olmustum
Rabbim herkese nasip etsin cok güzel duygu
Canım benim 1 tane döllenen oldu zaten 5 tane yumurtam toplanmıştı çok şükür o bitane tuttu şuan hamişim kısmetinde varsa 1 tane de tutuyor yoksa 10 tane de olsa tutmuyor dua et bol bolÇok sevindim sizin adınıza darısı bizlere inşDöllenmiş kaç yumurtanız vardı bana 4 aZgeldi 5. Güne gidebileceklermi korkuyorum
Bırıncısınde 126 ıkımcısınde 348 evet ıns canım aynı zamanda doğacaklar Allah’ım nasip ederse ben birdaha test yaptırmadım doktorum ıkı kez yeterlı dedi bırdaha uç hafta sonra ultrasona gir dedi seninki ne dedi?Çookkk sevindimmm canımm bebişlerimiz aynı zaman da doğacak hemen hemen :) değerin kaçtı
Aynen canm aminn inşallahevet cnm burasinpozitif geldi bana,hep guzel haberler geliyo.inslalah darisi bize
Hosgeldn aramiza canim simdiden hayirli olsin tedavib bnde pko var. Daha cok esimin etkiledigini dusunuyorum ileri hareket yok bizde ve sekl bozuklugu. 1 yildir olmuyo yumurta takipleri asilama olmadi hakkimzdahayirlisi ins hepimizin
Yarin vericem testimi normalde cok sabirsizim aslinda hayirlisi bakalim :)Bence artık değildir neden bekliyorsunuz yarın 11.günü verin kan maşallah sabırlı insanlara hayranım bu konuda Biz 7.güne zor dayanabilmiştik
Insallah canim ya Rabbim bu donemde herkese guc sabir versinBencede hamilesin canım inş:)bak ozaman pazar ama Salı’da tekrar yaptır çıksın çıkmasın ama bence çıkacak
Bana verdiler canim bazilarina veriyolarmis tutunmasina fayda oluyo diye duymustumTransferden sonra çatlatma vermiyorlar ki canım o yumurta toplama işleminden 2 gün önce veriyorlar transferden 12 gün sonra test yap dediler ben 11. Gün yaptım :)
Yaa aradılarrr kızlarr 4 taneydi 1 durmuş şuan 3 tane devam ediyor pazartesi kısmetse transfer edilcekmiş embriyologla konuşurken kalbim duracak gibiydi titrmektennnn:)
Bnde deneye deneye 28 e geldm artik canim ayniyiz:) oyle dusunme tatlim ya gelisimi iyi diyorlarsa iyidirbebislerini dusun onlar mucadele veriyor smdi gelisicekler ulasacaklar o gunede ins dun aramslardi 5. Gn olcak die bugun 3. Gun yinr arayip sorucam aklim cikiyo benimde:)
Embriyologlar her aradiginda hem korkudan hem heyecandan kekeleyerek konusmustum ben de :) sımsıkı tutunurlar Insallah size, herkese, hepimize :)
Canımm sen aradınmı sanırm seninde transfer pazartesi?Embriyologlar her aradiginda hem korkudan hem heyecandan kekeleyerek konusmustum ben de :) sımsıkı tutunurlar Insallah size, herkese, hepimize :)
Merhaba tedaviyi hangi şehirde oluyorsunuz ben yurt dışındayım ama Türkiyede yaptırmayı düşünüyorum.Bahçeci hakkında güzel şeyler duydum ama Türkiyede Bursa da ablam var.Bursa da bildiğiniz iyi bir merkez var mımerhaba arkadaslar
Ben bugun tüp bebek icin ignelerime basliyorum
Gonal f 900 ignelerini doktorum verdi ve 225 ile basliyorum dozuma cuma günü sabah kontrolum olcak yumurtalarimin gidisatina göre dozumu ayarlicak
4kez asilama yaptirdim tutmadi esimin spermleri yeterli gelmedigi icin hamile kalamadim
Buradan yasadiklarimi sürekli paylasip benim gibi olan arkadaslara yardimci olmaya caliscam
Deneyimi olan lütfen paylasim yapsin
Yok canim ben transfer oldum 11. Gunum bugunCanımm sen aradınmı sanırm seninde transfer pazartesi?
Pardon yeni üye oldum çok çözemiyorum sanki benle aynı giden biri vardı maşallahhhh sanada ozamanYok canim ben transfer oldum 11. Gunum bugun
Amin canim benim cumle isteyenlerimizinRabbim kucağını boş bırakmasın canım
Sen bizlere cok guzel bir umut ornegisin canim sayi onemli degl bak bitane tutmus sukurler olsun rabbim nasip etmisCanım benim 1 tane döllenen oldu zaten 5 tane yumurtam toplanmıştı çok şükür o bitane tuttu şuan hamişim kısmetinde varsa 1 tane de tutuyor yoksa 10 tane de olsa tutmuyor dua et bol bol