• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Selam kizlar
Ben dün tahlilimi verdim 585.7 cikti
Ilk tüp denemesinde cok sükür tuttu 9ekimde transfer olmustum
Rabbim herkese nasip etsin cok güzel duygu
Bende 11 ekim de transfer oldum söylenen tarihten erken yaptım 241 di ilk sonucum 2 günde bir tekrarla deniyor zaten
pazartesi 241
Çarşamba 563
Cuma 1665 çıktı :) 6 kasıma randevu aldım

Çok sevindim sizin adınıza darısı bizlere inşDöllenmiş kaç yumurtanız vardı bana 4 aZgeldi 5. Güne gidebileceklermi korkuyorum
Canım benim 1 tane döllenen oldu zaten 5 tane yumurtam toplanmıştı çok şükür o bitane tuttu şuan hamişim kısmetinde varsa 1 tane de tutuyor yoksa 10 tane de olsa tutmuyor dua et bol bol :dua:

Çookkk sevindimmm canımm bebişlerimiz aynı zaman da doğacak hemen hemen :) değerin kaçtı
Bırıncısınde 126 ıkımcısınde 348 evet ıns canım aynı zamanda doğacaklar Allah’ım nasip ederse ben birdaha test yaptırmadım doktorum ıkı kez yeterlı dedi bırdaha uç hafta sonra ultrasona gir dedi seninki ne dedi?

merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse tüp bebeğe başlıycam adetim yaklaşık 10 gün sonra gelir. Doktorumla herşeyi konuştum bu süreçte bir kaç ilaç söyledi onları kullandım. ceviz ve kabak çekirdeği yeme başladım tedavi öncesi faydası olur belki diye. Eşime keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum hergün kalitesi artın diye. Peki sizler neler önerirsiniz tadevi öncesi

Hosgeldn aramiza canim simdiden hayirli olsin tedavib:KK66: bnde pko var. Daha cok esimin etkiledigini dusunuyorum ileri hareket yok bizde ve sekl bozuklugu. 1 yildir olmuyo yumurta takipleri asilama olmadi hakkimzdahayirlisi ins hepimizin

Hosbuldum canm çok teşekkür edrrim.aminn ya bizimde hareket hız 0 tup bebek olurmu bilmiyorum

Yaa aradılarrr kızlarr 4 taneydi 1 durmuş şuan 3 tane devam ediyor pazartesi kısmetse transfer edilcekmiş embriyologla konuşurken kalbim duracak gibiydi titrmektennnn:)

Bnde deneye deneye 28 e geldm artik canim ayniyiz:) oyle dusunme tatlim ya gelisimi iyi diyorlarsa iyidirbebislerini dusun onlar mucadele veriyor smdi gelisicekler ulasacaklar o gunede ins:anneadayı::dua: dun aramslardi 5. Gn olcak die bugun 3. Gun yinr arayip sorucam aklim cikiyo benimde:)

Embriyologlar her aradiginda hem korkudan hem heyecandan kekeleyerek konusmustum ben de :) sımsıkı tutunurlar Insallah size, herkese, hepimize :)

Aminnn canımmm inşallah 5. Gün çok iyi kalitede olurlar konulduktan somra tutunur benimle olurregli gecikince test yapıp hamile oldugunu öğrenmek ne kolay ama biz o aşama gelene kdr bile heycandan ölüyoruz çnkü çok emek veriyoruz rabbim bizede nasip etsin

merhaba arkadaslar
Ben bugun tüp bebek icin ignelerime basliyorum
Gonal f 900 ignelerini doktorum verdi ve 225 ile basliyorum dozuma cuma günü sabah kontrolum olcak yumurtalarimin gidisatina göre dozumu ayarlicak
4kez asilama yaptirdim tutmadi esimin spermleri yeterli gelmedigi icin hamile kalamadim
Buradan yasadiklarimi sürekli paylasip benim gibi olan arkadaslara yardimci olmaya caliscam
Deneyimi olan lütfen paylasim yapsin
Merhaba tedaviyi hangi şehirde oluyorsunuz ben yurt dışındayım ama Türkiyede yaptırmayı düşünüyorum.Bahçeci hakkında güzel şeyler duydum ama Türkiyede Bursa da ablam var.Bursa da bildiğiniz iyi bir merkez var mı

Canım benim 1 tane döllenen oldu zaten 5 tane yumurtam toplanmıştı çok şükür o bitane tuttu şuan hamişim kısmetinde varsa 1 tane de tutuyor yoksa 10 tane de olsa tutmuyor dua et bol bol :dua:
Sen bizlere cok guzel bir umut ornegisin canim sayi onemli degl bak bitane tutmus sukurler olsun rabbim nasip etmis:dua:

Back