Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Hosbuldum canm çok teşekkür edrrim.aminn ya bizimde hareket hız 0 tup bebek olurmu bilmiyorum
cnm.bu arada tup tup bebekde haraket hiz onem tasimiyo.benim esimde azosperm.yani zaten hareketli olmasina gerek yok onlar kendileri enjekte ediyo yumurtaya

Canim bende yurtdisindayim türkiyede hangi doktor iyi bilmiyorum

Bende 11 ekim de transfer oldum söylenen tarihten erken yaptım 241 di ilk sonucum 2 günde bir tekrarla deniyor zaten
pazartesi 241
Çarşamba 563
Cuma 1665 çıktı :) 6 kasıma randevu aldım
Muhtesem canim bende suan türkiyedeyim sali günü nasipse evime dönüyorum carsam ultrasona gircem bakalim kese görebilcekmiyiz cok heycanliyim

cnm.bu arada tup tup bebekde haraket hiz onem tasimiyo.benim esimde azosperm.yani zaten hareketli olmasina gerek yok onlar kendileri enjekte ediyo yumurtaya

Ozman söyle tdiyiyem Tansel kaplancani duymussundr urolog bende senin.gibi biliyordum ama.Tansel hoca bana dedik hareket yok tup olmaz dedi

Ben 3 kere en son dün yaptırdım 6 kasıma randevu verdi doktorum

Ozman söyle tdiyiyem Tansel kaplancani duymussundr urolog bende senin.gibi biliyordum ama.Tansel hoca bana dedik hareket yok tup olmaz dedi
sacma ya bunu internettede arastir tup bebekde hareket onem tasimiyo.he ozaman onem tasir bu yumurta ve spermi ayni oortama birakirlar kendisi dollensin diye.bizim durumda spermi yumurtaya enjekte ediyolar ve bitti.gerisi bizim hucrelere kalmis kalmis oluyo

Neden bastan moral bozarlar anlamiyorm zaten hareket sorununda diger yontemlerden sonuc alinamadigindan tup bebege yonlendiriyorlar cozum olarak:) kii suan nekadar gelsti olmicak denenlere oluyor basari oranlari artiyor

Ya ben bugun aramayi unuttum kafam dagilsin die esim biryerlere goturmstu aksam aklima geldi anca nese artik nasip diyorum
Onlar seni aramıyorlarmııı beni yumrtalar toplandıktan 1 gün sonra aradılar 2 gün sonra tekrar aradılar canım .pazartesi haber ver mutlaka

Neden bastan moral bozarlar anlamiyorm zaten hareket sorununda diger yontemlerden sonuc alinamadigindan tup bebege yonlendiriyorlar cozum olarak:) kii suan nekadar gelsti olmicak denenlere oluyor basari oranlari artiyor

Çok doğru aynen canım bizim 2.5 mlyondan 15 milyona kadr yükselttik 2 ayda çok şükür bakalm inşallah tup.bebek doktorum 15 mlyon içinde ayristrlnca illaki hareketli sperm çıkacak dedi hayrlisi. Olsun sizde ne sorun vardi

Dimi.ya bende böyle biliyorum zaten doktor böyle deyince kendimden şüphe ettim ben mi yanlış biliyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…