Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Merhaba sperm sayısını doğal yöntemlerle mi ilaç tedavisi ile mi arttırıldınız? Eşimde sıkıntı var da

Hangi medicana canım
CAnımmm gittiğimde 3 minnoşştan 2 kalmıştı;( en iyisini koydular diğerinin gelişmesine göre yarını beklep donduracaklat... neden buladar çok elendi tam olarak sorunumuz ne bunu embriyologa sormk istyrm yarın arasnda bi...şuan bitanem benimleeee 8 kasım test günüm bende atasehir memorialde yaptırdımm rabbim hayırlısını nasip etsinn

Merhaba canım bende yaptırmayı düşünüyorum da doktor ve hastahane nasıl ne kadara yaptırdın toplam ben ataşehir e yakinim ama istediğim doktor bahçelievler de

Merhaba canım bende yaptırmayı düşünüyorum da doktor ve hastahane nasıl ne kadara yaptırdın toplam ben ataşehir e yakinim ama istediğim doktor bahçelievler de
Genelde cem demireli çok övüyorlar fakat ben Fırat tüleğe yaptırdım daha önce bi ameliyatımıda kemdisi yapmıştı tercihim yine o oldu 11 yumurtadan 9 u olgunfu bence gayet başarılıydı 35 toplanıp yarısı boşa gidenler olmuş .8.750 tl şuan canım

Sağol canım bilgi için. Inşallah meleğin tutunur anne olursun her duamda anne olmak isteyenlere hep dua ediyorum. Inşallah bu duyguyu yaşarız

Sağol canım bilgi için. Inşallah meleğin tutunur anne olursun her duamda anne olmak isteyenlere hep dua ediyorum. Inşallah bu duyguyu yaşarız
Çok saol canım bnimmm tek duamm o gercekten hakeden her kadın yaşasın bu duyguyu sabırsızlıkla testimi bekliyorum işe gidecek olmak iyimi kötümü bilmiyorum biyandan kafam dağılacak bir yAndanda stres yapacağım diye korkuyorum yatmak iyi değilmiş ama sanki bu 10 gün hiç kalkmaaasam ona daha iyi bakmış gibi hissedeceğim transfeeden sonrada anlamszca ağlama geldi duygular zirvede bnde

O gideceğim doktorun bir videosu var canım zaten işlem yapıldıktan sonra ne oluyorsa oluyor. Zaten 1 2 saat yattıktan sonra yeterli ondan sonra normal hayatına dönebilir diyor. Olmadıysa zaten istediği kadar yatsı bisey değişmez diyor. O yüzden hiç sıkıntı stres yapma gündelik hayatına devam et sağlıklı beslen ve bol bol dua edelim. Olucak inşallah

Canım benim oncelikle hayirli olsun ❤ transferden sonra onun icinde oldugunu bilmek cok guzel ve cok farkli bisey :) surekli yatinca olcagini dusunmuyorum ama tedbiri de birakmamak lazim umarim her sey gonlunce olur canim ananas ye faydasi varmis bizi de mutlaka haberdar et

Evet beslenme çok önemli eşim saolsun yardımcı oluyor ve kendimi tedaviye başladığımdan beri hep aç hissediyorum 53 kg biriyim iyikide zayıfım rahat rahat yicemmhoş kiloluda olsam yine yerdim dümya umrmda deil şuan:) dua insanın kalbini ferahlatıyor sonu ne olursa olsun rabbimize şükürler olsunn inşallah hepimiz güzl haberler alırız 8 kasımda söylerimm burdada size

Çok saol canım benimmmm senin hersey yolundamııı

Mutlu haberini alırız ınşallah canım beklicem haberi :)

Ne durumdasin canim. Ben yumurtalara sasirdim ya 9 tane islem yapilms 8 i dollenmsti ve 7 tanesi 5. Gune gelms sukurler olsun. Laboratuvar embriyolog heleki doktor cok muhim ya eglenerek yaptik islemi ameliythnade olnca bi tirsmstik korktgm gibi olmadi izledim foto verdiler harikaydi keske bizimle olsa bebislerimiz bitanem dualarimdasn sende 3 4 saat yatirdilar hic kaldrmadilar kafami bile sora yemek gldi sora igne oldu anca cikis verdiler hayirlisi bakalim biz elimizden geleni yaptik

kizlar yarin rahim.filmi cektiricem,hem.erkek diye strese girdim.hemde sekreteri agrili islem.oluyo anestezi uyguyalaim dedi.cektiren avrmi aaranizda nasil bir islem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…