- Konu Sahibi Heycanli anne
Hangi hastaneyr gidicen ki sen canmCanım tutunur inşallah nasıl memnun kaldın mı?
Doktorun adı ney senin benim gideceğim doktorda bahçelievler de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi hastaneyr gidicen ki sen canmCanım tutunur inşallah nasıl memnun kaldın mı?
Ben bu doktora geldgmden beri cok memnunum hrp bska gittgim yerlerrle karsilastm cok fark vrdi erkek daha iyi kesnlkle. Henuz netice almadim ama 3 4 aydir geliyorm buna yumrta takpleri olmstu gecn ay asilama bu ay tup isteCanım tutunur inşallah nasıl memnun kaldın mı?
Bahçelievler medical parkHangi hastaneyr gidicen ki sen canm
Daha öncedende duymuştum bahçelievlerden memnun kalanları canım gerçekten çok onemli senin hastaneye ısınman doktorunu sevmen inşallah sonucunda pozitif olur hakkında hayırlısı olsun canımBazm hastanelerin subeleri farkediyo iste canim ya. Doktorla alakali zatn. Hemsireleride cok ilgililer doktorum super gercktn
Evet tatlim devlette bile olabilir doktor onemli isinmak cok dogru soluyosun. Hersy iyi gecti guvenp dinledgmden yumrta toplamada basit oldu cabuk toparladm sayesndeDaha öncedende duymuştum bahçelievlerden memnun kalanları canım gerçekten çok onemli senin hastaneye ısınman doktorunu sevmen inşallah sonucunda pozitif olur hakkında hayırlısı olsun canım
Ay yok orasi icime sinmedi benim hmde anlasmali hastanemdi. Butun kadin dogumculardn randevu alip sirala gittim ve bida gtmeme karari aldim. Esim de hic hoslanmadi. Zaten bnden sora o kadin doktorlarda ortan atanms sanirm gercktn kotulerdi cnku arastrmadilar bile kerprtnle laf aliyodum agzlarindan salliyolardi hep burada bukadr detay bilgyi alakayi gornce sasrmstim. Gttklerm gitmsti smdi daha iyi doktorlar gelmstir cnku isyernden de cok arkadasm gtti hicbiri memnun kalmadi ordan duzenlems olabilirlerBahçelievler medical park
Kisiden kisiye ve yapan kisiye gore degisiyo canim ya kendini olabildigince rahat birakmaya calis ben kendimi cok sıkmistim bu yuzden iki ay boyunca lekelenmem oldu ama bi daha yaptiricak olsam kesinlikle anestezili isterdimkizlar yarin rahim.filmi cektiricem,hem.erkek diye strese girdim.hemde sekreteri agrili islem.oluyo anestezi uyguyalaim dedi.cektiren avrmi aaranizda nasil bir islem?
Canim transferin hayirli olsun İnşallah sımsıkı tutunur da guzel haberlerini aliriz :)Evet tatlim devlette bile olabilir doktor onemli isinmak cok dogru soluyosun. Hersy iyi gecti guvenp dinledgmden yumrta toplamada basit oldu cabuk toparladm sayesnde
Cok sagol canimm inss ya smdi heyecanli bekleyisteyim:) sen yarin test vercen dimi seni merak ediyorm yukselecek bnce haber ver bizedeCanim transferin hayirli olsun İnşallah sımsıkı tutunur da guzel haberlerini aliriz :)
Canımm süpermiş degerlerinn kasıklarımda agrı var biraz okadar onun dışında iyiyim beni 10 dakika yatırdıktan sonra odama yürüyerek götürdüler20 adımlık yerdi odam ama seni böyle kıprdatmamişlar kafam karıştı;(Ne durumdasin canim. Ben yumurtalara sasirdim ya 9 tane islem yapilms 8 i dollenmsti ve 7 tanesi 5. Gune gelms sukurler olsun. Laboratuvar embriyolog heleki doktor cok muhim ya eglenerek yaptik islemi ameliythnade olnca bi tirsmstik korktgm gibi olmadi izledim foto verdiler harikaydi keske bizimle olsa bebislerimiz bitanem dualarimdasn sende 3 4 saat yatirdilar hic kaldrmadilar kafami bile sora yemek gldi sora igne oldu anca cikis verdiler hayirlisi bakalim biz elimizden geleni yaptik
Ben bu filmden cok korkuyodm bu muymus dedim inan:) agustosta ceklmstim 2 3 dklik bisi muayene aletini tkaiyo rahim icimi bi sivyla yikiyo ilaci gonderiyo o an goruntuluyo bikac cekiyo bitti gitti canim hic stres yapma anesteziye hic gerk yok bosuna alma derimkizlar yarin rahim.filmi cektiricem,hem.erkek diye strese girdim.hemde sekreteri agrili islem.oluyo anestezi uyguyalaim dedi.cektiren avrmi aaranizda nasil bir islem?
Bisi da dicem kuzm:) bide benm hic kanamam bile olmamsti normal hayatima direk devm ettim. Asilamadn sora hafif lekelenme olmstu filmde olmadi hic. Ilac kimisnde adet agrisi yapiyoms korkma kasarsan da kotu olur arkads dogru soluyokizlar yarin rahim.filmi cektiricem,hem.erkek diye strese girdim.hemde sekreteri agrili islem.oluyo anestezi uyguyalaim dedi.cektiren avrmi aaranizda nasil bir islem?
Kasik agrisi bnde olmadi ama hmsire olur merk etme demsti normalmis. yok hickaldrmadilar. Islemden sora sedyeye alip direk kaldgm odaya getrdiler surguye yaptm tuvaletimi. 3 saat yeme icme kalkma yoktu. Uzerimi bile 3 saat sora giyindim. Ilk asama ya onemsemslerdir evde sonucta okadr dikat edemicz nede olsa:) canim benim hic olumsiz dusunme sakin allah nasip ettiyse zaten olur istersk 15 gun yatalim olmicaksa olmaz ki kan dolasimida olmali. Hastsne proseduru boleydiCanımm süpermiş degerlerinn kasıklarımda agrı var biraz okadar onun dışında iyiyim beni 10 dakika yatırdıktan sonra odama yürüyerek götürdüler20 adımlık yerdi odam ama seni böyle kıprdatmamişlar kafam karıştı;(
İnşallah canim ya veririm tabikiCok sagol canimm inss ya smdi heyecanli bekleyisteyim:) sen yarin test vercen dimi seni merak ediyorm yukselecek bnce haber ver bizede
Canm hem kur hem.ilaç tedavisi gördükMerhaba sperm sayısını doğal yöntemlerle mi ilaç tedavisi ile mi arttırıldınız? Eşimde sıkıntı var da
rezerve yukselirmi bilemme ama,kalite yukselir o kesin.
Gideceğim doktor erkek canım gitmeden içim o kadar ısındı bilmiyorum bizde konuşmaya gideceğiz ilk. Çok hastası var başka yerden geldi galiba o doktorAy yok orasi icime sinmedi benim hmde anlasmali hastanemdi. Butun kadin dogumculardn randevu alip sirala gittim ve bida gtmeme karari aldim. Esim de hic hoslanmadi. Zaten bnden sora o kadin doktorlarda ortan atanms sanirm gercktn kotulerdi cnku arastrmadilar bile kerprtnle laf aliyodum agzlarindan salliyolardi hep burada bukadr detay bilgyi alakayi gornce sasrmstim. Gttklerm gitmsti smdi daha iyi doktorlar gelmstir cnku isyernden de cok arkadasm gtti hicbiri memnun kalmadi ordan duzenlems olabilirler
saol ccnm suan yoldayim biraz rahatladim sayende.inaallah sorunsuz atlatirimBisi da dicem kuzm:) bide benm hic kanamam bile olmamsti normal hayatima direk devm ettim. Asilamadn sora hafif lekelenme olmstu filmde olmadi hic. Ilac kimisnde adet agrisi yapiyoms korkma kasarsan da kotu olur arkads dogru soluyo
hersey iyi olucak dua ediyorum.hepimize.insallah istedigin gibu cikar sonuclarinİnşallah canm bugün lekelnme gördüm adet vaktim Ama bunu adetn 1.günü sayamam tam adet sökulsun ertesigunu gidip baktrcam insallah