- Konu Sahibi Heycanli anne
Bizmde 0 di ama dollenmis yumurtalar olumsuz dusunme ins bizim vucut da kabul eder bebisleri canim:)Hosbuldum canm çok teşekkür edrrim.aminn ya bizimde hareket hız 0 tup bebek olurmu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizmde 0 di ama dollenmis yumurtalar olumsuz dusunme ins bizim vucut da kabul eder bebisleri canim:)Hosbuldum canm çok teşekkür edrrim.aminn ya bizimde hareket hız 0 tup bebek olurmu bilmiyorum
Hepimiz ayniyiz bizi anca biz anlariz kuzum inss:))Embriyologlar her aradiginda hem korkudan hem heyecandan kekeleyerek konusmustum ben de :) sımsıkı tutunurlar Insallah size, herkese, hepimize :)
O benim tatlim pzt olcak:))Pardon yeni üye oldum çok çözemiyorum sanki benle aynı giden biri vardı maşallahhhh sanada ozaman
Ya ben bugun aramayi unuttum kafam dagilsin die esim biryerlere goturmstu aksam aklima geldi anca nese artik nasip diyorumPardon yeni üye oldum çok çözemiyorum sanki benle aynı giden biri vardı maşallahhhh sanada ozaman
cnm.bu arada tup tup bebekde haraket hiz onem tasimiyo.benim esimde azosperm.yani zaten hareketli olmasina gerek yok onlar kendileri enjekte ediyo yumurtayaHosbuldum canm çok teşekkür edrrim.aminn ya bizimde hareket hız 0 tup bebek olurmu bilmiyorum
Canim bende yurtdisindayim türkiyede hangi doktor iyi bilmiyorumMerhaba tedaviyi hangi şehirde oluyorsunuz ben yurt dışındayım ama Türkiyede yaptırmayı düşünüyorum.Bahçeci hakkında güzel şeyler duydum ama Türkiyede Bursa da ablam var.Bursa da bildiğiniz iyi bir merkez var mı
Muhtesem canim bende suan türkiyedeyim sali günü nasipse evime dönüyorum carsam ultrasona gircem bakalim kese görebilcekmiyiz cok heycanliyimBende 11 ekim de transfer oldum söylenen tarihten erken yaptım 241 di ilk sonucum 2 günde bir tekrarla deniyor zaten
pazartesi 241
Çarşamba 563
Cuma 1665 çıktı :) 6 kasıma randevu aldım
cnm.bu arada tup tup bebekde haraket hiz onem tasimiyo.benim esimde azosperm.yani zaten hareketli olmasina gerek yok onlar kendileri enjekte ediyo yumurtaya
Bizmde 0 di ama dollenmis yumurtalar olumsuz dusunme ins bizim vucut da kabul eder bebisleri canim:)
Umut olduysam ne mutlu bana içiniZi ferah tutun yeterSen bizlere cok guzel bir umut ornegisin canim sayi onemli degl bak bitane tutmus sukurler olsun rabbim nasip etmis
Ben 3 kere en son dün yaptırdım 6 kasıma randevu verdi doktorumBırıncısınde 126 ıkımcısınde 348 evet ıns canım aynı zamanda doğacaklar Allah’ım nasip ederse ben birdaha test yaptırmadım doktorum ıkı kez yeterlı dedi bırdaha uç hafta sonra ultrasona gir dedi seninki ne dedi?
Olabilir canım ben duymadım kişiye özel tedavi veriyorlar ondan olabilirBana verdiler canim bazilarina veriyolarmis tutunmasina fayda oluyo diye duymustum
sacma ya bunu internettede arastir tup bebekde hareket onem tasimiyo.he ozaman onem tasir bu yumurta ve spermi ayni oortama birakirlar kendisi dollensin diye.bizim durumda spermi yumurtaya enjekte ediyolar ve bitti.gerisi bizim hucrelere kalmis kalmis oluyoOzman söyle tdiyiyem Tansel kaplancani duymussundr urolog bende senin.gibi biliyordum ama.Tansel hoca bana dedik hareket yok tup olmaz dedi
Sperm degerleri nekadar iyi olursa ihtimal de artiyor dollenme orani. Iclerinden iyi olanlari secip islem yapiyorlar zaten hic uzulme canimİnşallah canm yaa
Neden bastan moral bozarlar anlamiyorm zaten hareket sorununda diger yontemlerden sonuc alinamadigindan tup bebege yonlendiriyorlar cozum olarak:) kii suan nekadar gelsti olmicak denenlere oluyor basari oranlari artiyorOzman söyle tdiyiyem Tansel kaplancani duymussundr urolog bende senin.gibi biliyordum ama.Tansel hoca bana dedik hareket yok tup olmaz dedi
Onlar seni aramıyorlarmııı beni yumrtalar toplandıktan 1 gün sonra aradılar 2 gün sonra tekrar aradılar canım .pazartesi haber ver mutlakaYa ben bugun aramayi unuttum kafam dagilsin die esim biryerlere goturmstu aksam aklima geldi anca nese artik nasip diyorum
Neden bastan moral bozarlar anlamiyorm zaten hareket sorununda diger yontemlerden sonuc alinamadigindan tup bebege yonlendiriyorlar cozum olarak:) kii suan nekadar gelsti olmicak denenlere oluyor basari oranlari artiyor
sacma ya bunu internettede arastir tup bebekde hareket onem tasimiyo.he ozaman onem tasir bu yumurta ve spermi ayni oortama birakirlar kendisi dollensin diye.bizim durumda spermi yumurtaya enjekte ediyolar ve bitti.gerisi bizim hucrelere kalmis kalmis oluyo
Allah Allah benimki neden istemedi acaba bana bır daha ıkı hafta sonra ultrasona gir dedi sadeceBen 3 kere en son dün yaptırdım 6 kasıma randevu verdi doktorum
6 kasım da keseye mi bakacakmış acaba onun ıcın erken olmuyor mu daha?Allah Allah benimki neden istemedi acaba bana bır daha ıkı hafta sonra ultrasona gir dedi sadece