- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Benim ara kanamam var yaa.. adet gibi değil de hanii adet öncesi kahveler geliyo ya yaa günlük ped doldurcak kadar oluyo çok kanamalı bir şey de değilKızlar nasılsınız Ne durumdasınız ?
Aynen benim de canım ya ara mı adet mi bilemedim normalde 1 hafta daha var olmasınaBenim ara kanamam var yaa.. adet gibi değil de hanii adet öncesi kahveler geliyo ya yaa günlük ped doldurcak kadar oluyo çok kanamalı bir şey de değil
Ayneen canım panik yapma hiç şimdi dr. konuştum nırmalmiş adet oluyormuşuz :) ohh valla içim rahatladı kafayo yiycektim :)Aynen benim de canım ya ara mı adet mi bilemedim normalde 1 hafta daha var olmasına
Ayy benim gitmem lazım o zaman Dr adet olunca gel dedi banaAyneen canım panik yapma hiç şimdi dr. konuştum nırmalmiş adet oluyormuşuz :) ohh valla içim rahatladı kafayo yiycektim :)
İlk adetinde mi gel dedi ? Bana 2. Adette gel dedi :)Ayy benim gitmem lazım o zaman Dr adet olunca gel dedi bana
Şimdi yazdım ben de uygunsan yarın gel usg bakalım dedi Hiç gidesim yokİlk adetinde mi gel dedi ? Bana 2. Adette gel dedi :)
Bugün gittim kontrole evet adet olmuşum . Bir sonraki adete yaparız transferi dedi. Vitamin verdi yine. Bakalım artık bir sonra ki ay nasıl olacak?İlk adetinde mi gel dedi ? Bana 2. Adette gel dedi :)
Canım nasılsın ne durumdasın test günün geldi mi?Tabi canım yok ya amacım hava almak evde bunalıyorum sabah ekmek almaya gittim o bile nasıl iyi geldi
Evet canım bugun aldım çok şükür iyi haberi@
Canım nasılsın ne durumdasın test günün geldi mi?
Çok şükür canım ya çok mutlu oldum sağlıkla alırsın kucağına inşallah darısı başımıza dualarını eksik etme bizim için deEvet canım bugun aldım çok şükür iyi haberi
Çok teşekkür ederim rabbim hepinizede tatdırsın inşallahÇok şükür canım ya çok mutlu oldum sağlıkla alırsın kucağına inşallah darısı başımıza dualarını eksik etme bizim için de
Senin günün nezamn canımÇok teşekkür ederim rabbim hepinizede tatdırsın inşallah
Mart Ayına yapacağız canım transferi.Senin günün nezamn canım
Hadii hayırlı olur inşallah o zaman bizimsüreç birbirne yakın gidicek :)Bugün gittim kontrole evet adet olmuşum . Bir sonraki adete yaparız transferi dedi. Vitamin verdi yine. Bakalım artık bir sonra ki ay nasıl olacak?
Aa hayırlı olsunEvet canım bugun aldım çok şükür iyi haberi
İnşallah çok güzel haberler vereceksin bize canımMart Ayına yapacağız canım transferi.
Evet canım inşallah güzel haberler veririz biz deHadii hayırlı olur inşallah o zaman bizimsüreç birbirne yakın gidicek :)
İnşallah canım ya inşallahİnşallah çok güzel haberler vereceksin bize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?