- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
Olacak canım hiç umudunu kaybetme ilk denemen miİnşallah canım ya inşallah
Yok canımOlacak canım hiç umudunu kaybetme ilk denemen mi
Bu kez olacak canım inşallahYok canım
İlk tedavimden 3 negatif transferim var.
Bu 2. Tedavi
İnşallahBu kez olacak canım inşallah
Nerede yaptiriyorsun? Durum nedir?geçen hafta çarşamba gonal f 300 le başladım pazartesinden sonra 375 e çıkardılar dünden beri de cetrotide başlanıldı ama ultrasonla bakıldığında 3 yumurta en büyüğü 11,5 dediler sizce normal mi?
Zeynep kamil de yaptırıyorum raporluyum perşembe yumurtalar toplandı ptesi de transfer olucak kısmetse. Ya sen ne durumdasın ?Nerede yaptiriyorsun? Durum nedir?
Menopur cetrotide kullaniyorum 4 kadar AF var. Devam ediyorum. INSALLAH Turna cocuk.Zeynep kamil de yaptırıyorum raporluyum perşembe yumurtalar toplandı ptesi de transfer olucak kısmetse. Ya sen ne durumdasın ?
Hadi inşallah güzel haberleri de veririz burdanMenopur cetrotide kullaniyorum 4 kadar AF var. Devam ediyorum. INSALLAH Turna cocuk.
Canım ben suan Zübeyde hanıma gidiyorum Hacettepe delı doktorum gürkan hocaydıMerhabalar hayırlısı olsun. Bende bugün tüp bebek için başladım. Gonol f 300 ünite ile. Dr unuz kim hacettepe de?
Hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar bende başladım dun iğneler hakkımızda hayırlısı
Gerçekten süreç çok zormuş benim ilk denemem başta 6 yumurta gözüktü 4 toplandı ama sadece bir tane embriyo oluştu bugün dördüncü gün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama sabah başlamamış henüz dedi doktor yarına şekil alıp gelişirse donduracağız dediler yoksa en baştan yeniden başlayacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsunYok canım
İlk tedavimden 3 negatif transferim var.
Bu 2. Tedavi
Hem de çok zorGerçekten süreç çok zormuş benim ilk denemem başta 6 yumurta gözüktü 4 toplandı ama sadece bir tane embriyo oluştu bugün dördüncü gün şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama sabah başlamamış henüz dedi doktor yarına şekil alıp gelişirse donduracağız dediler yoksa en baştan yeniden başlayacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim maalesef gelişme olmadı ama inşallah sizin herşey yolunda giderHem de çok zorAllah kolaylık versin. İnşallah güzel haberler gelir canım Belki geriden gelir hiç belli olmaz.Neler çıkıyor karşımıza.
Ben de transfer için hazırlanıyorum . Adetin 3. Günü başladım ilaca. 5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi. Ama pazar günü kanamam tekrar başladı . Saçma sapan bir şey oldu yani perşembe tekrar bakacak eğer kendiliğinden kalınlaşma olursa devam edecek yoksa bu ay iptal bir sonraki aya kalacak.
Hayırlısı olsun canım üzülme elbet bir zamanı vardır.Benim maalesef gelişme olmadı ama inşallah sizin herşey yolunda gider
Öyle tabi geç olsun, güç olmasın. Vakti geldiğinde hayırlısı ile olsun inşallahHayırlısı olsun canım üzülme elbet bir zamanı vardır.
Benim de Nisan ayına kaldı maalesef
Canım bisey sorcam sana ben dün basladim igneye kemal hoca pazartesi kontorol çağırdı bidahaki kontrolleri arka arkaya mi oluyoÖyle tabi geç olsun, güç olmasın. Vakti geldiğinde hayırlısı ile olsun inşallah
benim kontroller iki güne birdi geneldeCanım bisey sorcam sana ben dün basladim igneye kemal hoca pazartesi kontorol çağırdı bidahaki kontrolleri arka arkaya mi oluyo
Tmm cnm saolbenim kontroller iki güne birdi genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?