- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
İnşallah Allah nasıp ederse bebeklerim için dayanırım bukadar sıkmaları geriyor derlerya ayı yavrusunu severken öidürürmüş eşimde bunu yapıyor sizlerde bukadar eve kapandınız mı kimseyle görüşmezlik yaptınız mıDikkat et canım kendine aman hasta olma. Seni anlayabiliyorum ben de çalışıyorum 2-3 gün evde kalsam geriliyorum çok haklısın sıkılmakta ama az kaldı dayan . Oyalanacak bir şeyler yapmaya çalış film izle en azından biraz zaman geçiyor. Beklemek bu işin en sıkıcı tarafı ama sabır.
inşallah canm inşallahHayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Yok canım 3 kere transfer oldum.İnşallah Allah nasıp ederse bebeklerim için dayanırım bukadar sıkmaları geriyor derlerya ayı yavrusunu severken öidürürmüş eşimde bunu yapıyor sizlerde bukadar eve kapandınız mı kimseyle görüşmezlik yaptınız mı
Bende aynı senın gibi yapmak istiyorum Bi şekilde anlatacam napayım bunaldım vallaYok canım 3 kere transfer oldum.
İlk transferinde sonuç alana kadar evdeydim.
İkinci de ilk 3 günden sonra işe döndüm.
Üçüncüde ilk 3 gün evdeydim sonrasında yürüyüşe de çıktım hergün sağlık ocağına gidip iğne yaptırdım.
Sadece yememe içmeme dikkat ettim. Hareketlerime dikkat ettim. Ağır işler yapmadım. Yanı çok yatmanında çok gezmenin de bir etkisi yok.
Evde sürekli yatmanın bir avantajı yok. En azından yanına birileri gelsinBende aynı senın gibi yapmak istiyorum Bi şekilde anlatacam napayım bunaldım valla
Yarından itibaren yuruyuse başlayacam ya karar verdimEvde sürekli yatmanın bir avantajı yok. En azından yanına birileri gelsin
Merhabalar hayırlısı olsun. Bende bugün tüp bebek için başladım. Gonol f 300 ünite ile. Dr unuz kim hacettepe de?Merhaba Arkadaşlar bende bu ay Etlik zübeyde hanımda tüp bebege başlıyacagım 4 defa aşılama yaptırdı 1 tüp bebek yaptırdım bunun 3 tane aşılamasını etlikte diğer aşılama ve tüp bebegi hacettepede yaptırdım gecen hafta ofis histeroskobi yaptırdım sonuç sorun yok dedi bakalım bu ay adetin 2 gunu tekrar gidicem
Hadii hayırlı olsun inşallah ilki neden olmadı ki sorun neydiEvet canım 2.tüp. benim de 5 donduruldu bugün itibari ile iyi dedi benimki de ikimize de hayırlısı olsun.
Valla sebebi bilinmiyor. Belli başlı bir sebebi yok ilk embriyolarda 5.gündü. İlk transfer kimyasal gebelik oldu . Diğer transferler negatif.Hadii hayırlı olsun inşallah ilki neden olmadı ki sorun neydi
Çok ta abartma sakın yürümeyi malum hava da kötü. Herkes hasta bulaşmasın sana da.Yarından itibaren yuruyuse başlayacam ya karar verdim
Tabi canım yok ya amacım hava almak evde bunalıyorum sabah ekmek almaya gittim o bile nasıl iyi geldiÇok ta abartma sakın yürümeyi malum hava da kötü. Herkes hasta bulaşmasın sana da.
Demekki zamamanını bekliyor inşallah rabbim daha fazla yormadan verir. Bi de sana bi şey sorcam mesela ilk transfer tutmadı 2. Transfer oluyo yaa ona da tüp bebek için ücret ödeniyo mu ?Valla sebebi bilinmiyor. Belli başlı bir sebebi yok ilk embriyolarda 5.gündü. İlk transfer kimyasal gebelik oldu . Diğer transferler negatif.
İyi yapmışsın canım beslenmene dikkat et .Tabi canım yok ya amacım hava almak evde bunalıyorum sabah ekmek almaya gittim o bile nasıl iyi geldi
İnşallah canım tüm bekleyenlere. Yanlış hatırlamıyorsam evet alıyorlar hem çözdürme hem transfer ücreti. Miktarı hiç aklım değil . Araştırayım kesin bilgi vereyim sana.Demekki zamamanını bekliyor inşallah rabbim daha fazla yormadan verir. Bi de sana bi şey sorcam mesela ilk transfer tutmadı 2. Transfer oluyo yaa ona da tüp bebek için ücret ödeniyo mu ?
Tamam canım saolİnşallah canım tüm bekleyenlere. Yanlış hatırlamıyorsam evet alıyorlar hem çözdürme hem transfer ücreti. Miktarı hiç aklım değil . Araştırayım kesin bilgi vereyim sana.
Evet canım kontrol ettim vermişim 2,000 tl civarı 2018 yılında hemde.Tamam canım saol
Ayy iyi barii 8 /9 bin felan değilmiş daha makul ayrıca yumrta geliştirici ilaçlara verdiğimiz para kadar nerdeyseEvet canım kontrol ettim vermişim 2,000 tl civarı 2018 yılında hemde.
Ayy iyi barii 8 /9 bin felan değilmiş daha makul ayrıca yumrta geliştirici ilaçlara verdiğimiz para kadar nerdeyse
Yok canım o kadar değil evet anca o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?