Tüp bebek hemşiresiyim

Ne hissedecegımı bilmiyorum sadece su an dıleyen ısteyen herkesın bu duyguyu yasamasını istiyorum sizin de güzel haberlerını bekliyorum.Umarım saflıkla ılerler su an çok yeni rabbım bize bağışlasın 🤲🏻Perşembe tekrar çağırdı lar canım .Doktorum izindeymıs mesaj attım muhakkak döner bana.Hemşiremle görüştüm en az siz kadar sevındı sevincime ortak oldu.
Ay canım ya. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah hayırlı evlat olsun 💕🤲
Bende bu akşam kan vercem dua et banada güzel haberler vereyim

Ne hissedecegımı bilmiyorum sadece su an dıleyen ısteyen herkesın bu duyguyu yasamasını istiyorum sizin de güzel haberlerını bekliyorum.Umarım saflıkla ılerler su an çok yeni rabbım bize bağışlasın 🤲🏻Perşembe tekrar çağırdı lar canım .Doktorum izindeymıs mesaj attım muhakkak döner bana.Hemşiremle görüştüm en az siz kadar sevındı sevincime ortak oldu.
Lekelenme var mı hala ?
Benim hala kahverengi geliyor ya.

Allah'ım şükürler olsun gülüm sabahtır bakıyorum yazmadın o kadar üzüldüm ki dedim.negatif mi oldu acaba yazmadı şuan ağlıyor mu acaba diye diye elimde telefon bekliyorum sabahtır 🤲🤲🤲 Allah'ım.sukerler olsun sağ Salim kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah 🤍🤍
Hala e nabıza düşmedi sabahtan berı elimde bı sanıye geçmeden giriyordum ama düşmedi.Sonra hastaneyi aradım ordan söylediler e nabızı bekleseydim deli olabılırdım.Ah canım arkadaşım en güzel dileklerim seninle ve sizinle pozitif haberlerınızı bekliyorum nolur aynı ayın gebesı olalım.Aılem bılmiyor bız burda aıle olduk kimseyle paylasamadıgımı sizle paylastım.Duam sizinle 🤲🏻🤲🏻🥰

Ay canım ya. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah hayırlı evlat olsun 💕🤲
Bende bu akşam kan vercem dua et banada güzel haberler vereyim
Tabiki duam seninle hepınızle rabbim üzmesin yormasın bızı ınsallah senin de perımın de güzel haberını alıcam inanıyorum🤲🏻🥰💙var canım lekelenme devam ediyor ama Hemsıre korkma dedi

Hala e nabıza düşmedi sabahtan berı elimde bı sanıye geçmeden giriyordum ama düşmedi.Sonra hastaneyi aradım ordan söylediler e nabızı bekleseydim deli olabılırdım.Ah canım arkadaşım en güzel dileklerim seninle ve sizinle pozitif haberlerınızı bekliyorum nolur aynı ayın gebesı olalım.Aılem bılmiyor bız burda aıle olduk kimseyle paylasamadıgımı sizle paylastım.Duam sizinle 🤲🏻🤲🏻🥰
Paylas kız herkesle duymayan kalmasın ❤️ iyi günde de kötü günde de ailelerimiz hep yanımızda sağol gülüm güzel dileklerin için

Seni gazladım yap diye ama kendimdr cesaret yok 😂😂
Ben 11. Gün yaptım ama dırendım ama yapmadım çünkü 7 8 çok erken geliyor bana.Ki benim 3. Gün embrıyosu geç gösterır diye endıse duydum modum düşsün istemedim olanı da kötü etkilememek adına sabrettım biraz daha dur🥰🤲🏻

Back
X