- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
Kuzu zaten 10.gun test istediler.benim yarın 9.gunumBıraz daha dursan
Benim belirtim var mıydı canım hala yok ne göğüs hassasiyetı ne bişey hiç bir şey yok ınan sakın belirti arama lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu zaten 10.gun test istediler.benim yarın 9.gunumBıraz daha dursan
Benim belirtim var mıydı canım hala yok ne göğüs hassasiyetı ne bişey hiç bir şey yok ınan sakın belirti arama lütfen
5. Gün embriyosu muydu senınkı benım 3. GündüKuzu zaten 10.gun test istediler.benim yarın 9.gunum
5.gun canım evet5. Gün embriyosu muydu senınkı benım 3. Gündü
Hadı hayırlısı hepımız hayırla saglıkla kolaylıkla görelim pozitifleri5.gun canım evet
Amin canim benim yaaa , kucağımıza aldigmiz günleride görelim sağlıklaHadı hayırlısı hepımız hayırla saglıkla kolaylıkla görelim pozitifleri
Merhaba.benimde sorum olcakti.bugun basladik ilaclara.adetimin 3.gunu.dr um ayni anda gonal f ile gonapeptyl baslatti.ama heryerde gonapeptyl in catlatma igmesi oldugunu ve herkesin hemen hemen adetin 21.gunu civari kullandigini okudum duydum.aklima takildi.acaba hemsire dogru bilgimi verdi,ilaclarimi karistirdi?benmi yanlis anladim dicem ama kagida yazdi..cok kafam karisti.bilginiz varsa yardimci olurmusumuz?Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Size güveniyorummBıraz daha dursan
Yok cnm bende gonopeptly kullandım merak etme yanlış birşey yoktur. Zaten böylesine önemli konularda genelde denk geldiğim hemşireler çok özenerek ve dikkatle anlatıyor.birde yanlış hatırlamıyorsam cetrotide diye bir iğne var o bulunmuyor piyasada onun muadili gonopeptly diye biliyorumMerhaba.benimde sorum olcakti.bugun basladik ilaclara.adetimin 3.gunu.dr um ayni anda gonal f ile gonapeptyl baslatti.ama heryerde gonapeptyl in catlatma igmesi oldugunu ve herkesin hemen hemen adetin 21.gunu civari kullandigini okudum duydum.aklima takildi.acaba hemsire dogru bilgimi verdi,ilaclarimi karistirdi?benmi yanlis anladim dicem ama kagida yazdi..cok kafam karisti.bilginiz varsa yardimci olurmusumuz?
Sende gonal f i kullanirken ayni andami kullandin gonapeptyl i?Yok cnm bende gonopeptly kullandım merak etme yanlış birşey yoktur. Zaten böylesine önemli konularda genelde denk geldiğim hemşireler çok özenerek ve dikkatle anlatıyor.birde yanlış hatırlamıyorsam cetrotide diye bir iğne var o bulunmuyor piyasada onun muadili gonopeptly diye biliyorum
Evet cnm aynı anda kullandım sanırım bir gün vurduk bir gün vurmadk dosyaya bakmam lazım orada ilaç kullanımımda gün gün yazıyorSende gonal f i kullanirken ayni andami kullandin gonapeptyl i?
Kan verdin mi minnoş anneeearkadaşım ınsallah bu kanı da görelim degerlerımızı ona göre sevınıyım sonra üzülmemek için su an çok sevınmek istemiyorum inşallah senin de sızın de hepimizin hayırla ve saglıkla pozitif olur insallah
Canım verdim geldm sonuç bekliyorum elim ayagim titrıyor sabah kanama gibi bısey oldu modum düştü enerjim gitti.Kan verdin mi minnoş anneee
nasıl bı kanama?Canım verdim geldm sonuç bekliyorum elim ayagim titrıyor sabah kanama gibi bısey oldu modum düştü enerjim gitti.
benım ıgnem yok canım,Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah canımdualarım seninle
bence sımsıkı tutunuyor mutlakaaaa sonucu yaz cnm bekliyorum. Kızlar bu arada ben gün aşırı hep progestan vuruluyorum zaten siz vurulmuyor musunuz ?
Ben hergunbenım ıgnem yok canım,
progestan fıtıl kullanıyorum sadece
kuzum benımkı dogal transfer oldu o yuzden oncesınde de sonrasındada ılacım az..Ben hergun
coraspin hap 1tane
Oksapar kan sulandırıcı igne 1tne
Estrofem günde 6tane
Progestan fitil günde 3tane
Folik asit kullanıyorum
Birde progestan iğne bir gün vuruluyom bir gün vurulmuyom her yerim mosmor kollarım kalçalarım... Tek olsun da bu acılara da razıyım![]()
çok dıkkat et kendıne bu surecte,İnşallah cnm inşallahaksi gibi bademciklerim de şişti benim grip olcam heryerim de ağrıyor
![]()