Tüp bebek hemşiresiyim

Kızlar adetime tam 13 gün var Çarşamba transfer ama belim çok ağrıyor adet ağrısı gibi kullandığımız fitil ilaçlardan sizde de.oldu mu bu ağrı

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Merhaba.benimde sorum olcakti.bugun basladik ilaclara.adetimin 3.gunu.dr um ayni anda gonal f ile gonapeptyl baslatti.ama heryerde gonapeptyl in catlatma igmesi oldugunu ve herkesin hemen hemen adetin 21.gunu civari kullandigini okudum duydum.aklima takildi.acaba hemsire dogru bilgimi verdi,ilaclarimi karistirdi?benmi yanlis anladim dicem ama kagida yazdi..cok kafam karisti.bilginiz varsa yardimci olurmusumuz?

Merhaba.benimde sorum olcakti.bugun basladik ilaclara.adetimin 3.gunu.dr um ayni anda gonal f ile gonapeptyl baslatti.ama heryerde gonapeptyl in catlatma igmesi oldugunu ve herkesin hemen hemen adetin 21.gunu civari kullandigini okudum duydum.aklima takildi.acaba hemsire dogru bilgimi verdi,ilaclarimi karistirdi?benmi yanlis anladim dicem ama kagida yazdi..cok kafam karisti.bilginiz varsa yardimci olurmusumuz?
Yok cnm bende gonopeptly kullandım merak etme yanlış birşey yoktur. Zaten böylesine önemli konularda genelde denk geldiğim hemşireler çok özenerek ve dikkatle anlatıyor.birde yanlış hatırlamıyorsam cetrotide diye bir iğne var o bulunmuyor piyasada onun muadili gonopeptly diye biliyorum

Yok cnm bende gonopeptly kullandım merak etme yanlış birşey yoktur. Zaten böylesine önemli konularda genelde denk geldiğim hemşireler çok özenerek ve dikkatle anlatıyor.birde yanlış hatırlamıyorsam cetrotide diye bir iğne var o bulunmuyor piyasada onun muadili gonopeptly diye biliyorum
Sende gonal f i kullanirken ayni andami kullandin gonapeptyl i?

Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah canım 🤲 dualarım seninle ❤️ bence sımsıkı tutunuyor mutlakaaaa sonucu yaz cnm bekliyorum. Kızlar bu arada ben gün aşırı hep progestan vuruluyorum zaten siz vurulmuyor musunuz ?

Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah canım 🤲 dualarım seninle ❤️ bence sımsıkı tutunuyor mutlakaaaa sonucu yaz cnm bekliyorum. Kızlar bu arada ben gün aşırı hep progestan vuruluyorum zaten siz vurulmuyor musunuz ?
benım ıgnem yok canım,
progestan fıtıl kullanıyorum sadece

benım ıgnem yok canım,
progestan fıtıl kullanıyorum sadece
Ben hergun
coraspin hap 1tane
Oksapar kan sulandırıcı igne 1tne
Estrofem günde 6tane
Progestan fitil günde 3tane
Folik asit kullanıyorum
Birde progestan iğne bir gün vuruluyom bir gün vurulmuyom her yerim mosmor kollarım kalçalarım... Tek olsun da bu acılara da razıyım 🤲

Ben hergun
coraspin hap 1tane
Oksapar kan sulandırıcı igne 1tne
Estrofem günde 6tane
Progestan fitil günde 3tane
Folik asit kullanıyorum
Birde progestan iğne bir gün vuruluyom bir gün vurulmuyom her yerim mosmor kollarım kalçalarım... Tek olsun da bu acılara da razıyım 🤲
kuzum benımkı dogal transfer oldu o yuzden oncesınde de sonrasındada ılacım az..
folık asıt ve progestan fıtıl suanlık..
şifa olsun da bebıslerımıze vesıle olsun :dua: :dua:

Back
X