Tüp bebek hemşiresiyim

Merhabalar. Benim genetik problemim var translokasyon 5;6 Ege üniversitesi genetik bölümü bana rapor verdi. Merak ettiğim şu? Tüp bebek için de ayrı rapor gereklimi yoksa bu yeterli mi? Amh 1.58 eşimde de problem yok sadece genetik sorun var dediğim gibi bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏😇

Kızlar benimde yarın transfer günüm çok heyecanlıyım benimde doğal ilerledi fitil verdi sadece ama belim çok ağrıyor bu korkutuyor beni transfer öncesi 🙍🏻‍♀️

Ya kusura bakmayın cahilim bu konuda tüp bebekte doğal nasıl oluyor🙈🙈🙈
Ahahahah çok haklısın bizim eş sorunluydu doktor bana sende sorun yok transfer sürecinde iğne vs.vermiycem sadece progesteron fitil verdi o kadar bile doğal oluyor öncesinde opu gibi yumurtalar için iğne verilmedi doğal diyorlar bunada 😂

Ahahahah çok haklısın bizim eş sorunluydu doktor bana sende sorun yok transfer sürecinde iğne vs.vermiycem sadece progesteron fitil verdi o kadar bile doğal oluyor öncesinde opu gibi yumurtalar için iğne verilmedi doğal diyorlar bunada 😂
benımde dogal sıklus oldu trasnferım canım,
hadı hayırlı olsun ınsallahh :KK200:

Kızlar benimde yarın transfer günüm çok heyecanlıyım benimde doğal ilerledi fitil verdi sadece ama belim çok ağrıyor bu korkutuyor beni transfer öncesi 🙍🏻‍♀️
Sakinn ilk ufacık minicik bir işlem sakın kasma kendini sen ne kadar rahat olursan işlem o kadar rahat oluyor sıkışık olduğun için biraz rahatsızlığın oluyor ama nelerin üstesinden geldik bı idrar sıkışıklığı mı bizi yıldırıcakk 💪💪 sakin ol.ve bebeğinin ultrasonda sana yerleştiği anı sakince izlee

ay meraktayızzz ne cıktı kan sonucun canımmm
Evetttt 201 degerım galıba hamıleyım 🙏🙏🙏🙏🙏🙏Ne dıyecegımi ne yazacağımı bilmiyorum sadece dua edin değer düşmesin saflıkla bı şekilde ilerler inşallah.Arka arkaya hepınızın poztıflerını bekliyorum inşallah inşallah inşallah elim ayağım tutmuyor zorla yazıyorum

Evetttt 201 degerım galıba hamıleyım 🙏🙏🙏🙏🙏🙏Ne dıyecegımi ne yazacağımı bilmiyorum sadece dua edin değer düşmesin saflıkla bı şekilde ilerler inşallah.Arka arkaya hepınızın poztıflerını bekliyorum inşallah inşallah inşallah elim ayağım tutmuyor zorla yazıyorum
Kız ne galibasi 😂😂
iyi düşün artık nolur dua et..
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin çok mutlu oldum..
İki gün sonra yine vereceksin, aynı yerde aynı saatte ..
Doktorun ne dedi

Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah canım 🤲 dualarım seninle ❤️ bence sımsıkı tutunuyor mutlakaaaa sonucu yaz cnm bekliyorum. Kızlar bu arada ben gün aşırı hep progestan vuruluyorum zaten siz vurulmuyor musunuz ?
Arkadaşım 201 çıktı 🤲🏻Ben günde 3 tane fitil kullanıyorum zaten.Çok heyecanlıyım çok yıllardır ılk defa bı testim pozitif cıktı🥰Sızı heyecanla bekliyorum ınsallah aynı ayın gebelerı olalım Allah ol nolur 🤲🏻

Merhaba
Benim amh değerim 1 yılda 1.60tan 1.08e düştü ve aynı sene içinde de 1 tam tanımlanamayıp kendiliğinden düşen dış gebeliğim ve bir de kimyasal gebeliğim oldu. Ve daha yaşım 28☹️ ailemdeki erken menapoz hikayesi etkiliyor sanırım beni ve şimdi yeni bir sürece giriyoruz umarım tüp bebekle bu işi çözeceğiz. Ama bazen kendimi telkin edemiyorum sizce olur mu ne dersiniz tecrübeli biri olarak.. bazen çok zor durumum diye düşünürken buluyorum kendimi 😔

Arkadaşım 201 çıktı 🤲🏻Ben günde 3 tane fitil kullanıyorum zaten.Çok heyecanlıyım çok yıllardır ılk defa bı testim pozitif cıktı🥰Sızı heyecanla bekliyorum ınsallah aynı ayın gebelerı olalım Allah ol nolur 🤲🏻
Allah'ım şükürler olsun gülüm sabahtır bakıyorum yazmadın o kadar üzüldüm ki dedim.negatif mi oldu acaba yazmadı şuan ağlıyor mu acaba diye diye elimde telefon bekliyorum sabahtır 🤲🤲🤲 Allah'ım.sukerler olsun sağ Salim kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah 🤍🤍

Kız ne galibasi 😂😂
Doktorun ne ded
Kız ne galibasi 😂😂
Doktorun ne dedi
Ne hissedecegımı bilmiyorum sadece su an dıleyen ısteyen herkesın bu duyguyu yasamasını istiyorum sizin de güzel haberlerını bekliyorum.Umarım saflıkla ılerler su an çok yeni rabbım bize bağışlasın 🤲🏻Perşembe tekrar çağırdı lar canım .Doktorum izindeymıs mesaj attım muhakkak döner bana.Hemşiremle görüştüm en az siz kadar sevındı sevincime ortak oldu.

Back
X