Tüp bebek hemşiresiyim

8. Gün sabah uyandığımda 8 den beri devam ediyordu ama böyle bildiğin kahverengi bisey değil hafif kahve tonunda akıntıyla geldi gelıyorda
benımde oyle yaaa, dun cok moralım bozuldu..
pembe geldı sımdı kahverengı gelıyor..
ınsallah yerleşme kanaması olsun ALLAHIMM

Merhaba benim iki düştüğüm oldu biri kendiliğinden biri kürtaj rahim filmi çektim bilgi vermediler rapor çıkınca kadın doğumcuya gösterirsin dediler e nabza düştü kadın dogumcuya gittim yorumluyamadi Zeynep kamile git dedi orda çektirmesin
Anlamadım yani nasıl yorum yapamıyor
Zeynep kamilden infilite bölümünden aldım yorumluyabilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20230128-231537_e-Nabz.webp
    Screenshot_20230128-231537_e-Nabz.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 25
arkadaşım ınsallah bu kanı da görelim degerlerımızı ona göre sevınıyım sonra üzülmemek için su an çok sevınmek istemiyorum inşallah senin de sızın de hepimizin hayırla ve saglıkla pozitif olur insallah
Kız hayırlı olsunnn maşallahh çok güzel koyu çıkmış 🎉🎉🎉🎉 tebrik ederim kötü düşünmeeee kimyasal degil

arkadaşım ınsallah bu kanı da görelim degerlerımızı ona göre sevınıyım sonra üzülmemek için su an çok sevınmek istemiyorum inşallah senin de sızın de hepimizin hayırla ve saglıkla pozitif olur insallah
İnşallah gülüm inşallah benim hiç belirtim yok o yüzden biraz bugün ümidim yok gibi canım sıkkın bilmiyorum artık binyandan olcak eşime nasıl haber etsem diye hayal kurup bir yandan kendini kaptırma diye telkinde bulunuyorum

Bende 8.gundeyimm..
Yarın kan vercem
Bıraz daha dursan
İnşallah gülüm inşallah benim hiç belirtim yok o yüzden biraz bugün ümidim yok gibi canım sıkkın bilmiyorum artık binyandan olcak eşime nasıl haber etsem diye hayal kurup bir yandan kendini kaptırma diye telkinde bulunuyoru
İnşallah gülüm inşallah benim hiç belirtim yok o yüzden biraz bugün ümidim yok gibi canım sıkkın bilmiyorum artık binyandan olcak eşime nasıl haber etsem diye hayal kurup bir yandan kendini kaptırma diye telkinde bulunuyorum
Benim belirtim var mıydı canım hala yok ne göğüs hassasiyetı ne bişey hiç bir şey yok ınan sakın belirti arama lütfen

Back
X