- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
8.gun pardonTransfer sonrası 9.gün mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.gun pardonTransfer sonrası 9.gün mü?
8.gun pardon
İçimi rahatlattınız güzel anneRabbim rahat bir hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah. Peki yumurta kaliteleri ne oluyor. Mesela en yüksek kalite 5aa sanırım. 5 aa olan yumurta bebeleri daha sağlıklı ya da daha Zeki mi oluyor diğer yumurtalara göre. Kalite amaçla nedir
![]()
Merhaba benim testim pozitif çıktıSanırım günlük almanız gereken dozu tamamladğınız için sorun olmaz. Merak etmeyin. Bizde intralipid ve iğne yapılıyordu. Demek böyle bi ilaç da varmış ben de öğrenmiş oluyorum![]()
Evet d vit k2 ile beraber ocean marka folik asitte kullaniyorum 2 3 ay gecsin istiyorum hem bedenen hemde ruhen biraz hazir olayim inşAllah o zaman.. dua edin bizlerede en cok duaya ihtiyaci var insanin Ol derse her seyler olurMerhaba ❤ Rica ederim.
Öncelikle negatif sonuçtan sonra en önemlisi kendinizi tekrar hazır hissetmeniz.
Yakın zamanda transfer düşünüyorsanız size mutlaka önceden de verilmiştir d vitamini ve folik asit kullanmaya devam edin. Dondurulmuş embriyo için hazırlık sürecinde doktorlarımızın verdiği, endometriuma yönelik vitaminler de var. Ama ona doktorunuz karar vermeli. Hazırlık sürecinde önerirse kullanırsınız![]()
Her dönemin ayrı bir stresi oluyor,pozitif haberini aldıktan sonra da kese görülecek mi, boş gebelik mi,kalp atışı var mı, devam edecek mi gebelik… gibi gibi her zaman bir soru işareti var. Kucağa alana kadar rahat yokSanırım o transferden sonra bana verileceksenin ne güzel uzun yol bitmiş
bebeğin seninle.. bir kaç haftaya daha keyifli hale gelir inşallah
darısı bizlere inşallaah
![]()
Gece göbekten İkitane iğne vurdum. İğnelerin ucu körnüydü anlamadım ikisinde zor battı ilaçı verirken çok yaktı. Ve ikisini peş peşe vurduğum an benim tansiyon oynadı, düşüyordum kendimi koltuğa zor alttım kötü oldum. Normal mi acaba buNe demek
Embriyologların tutunma şansı daha yüksek olana göre ve hücrelerine göre sınıflama yapıyorlar. Ama sanmıyorum kaliteli olanın daha akıllı vs olacağınıo alanda bi çalışma yapılmış mıdır ya da bilmiyorum
![]()
Çok soruyorum ama çok yumurta derken sayı ne kadarÇok yumurta alınan hastalarda hemen yapılamaz transfer ama zaten yapılmasın da. Sizin için iyi olmayacak neden olsun ki ❤ hiç içinizi karartmayın![]()
Transferin8.gun pardon
Merhaba benim testim pozitif çıktıama gelin görün ki ben hastalıktan kurtulmadım bş ya sırtım ağrıyor omzum ağrıyor sanki soğuk almışım böyle halsizim Niue böyle olur nasıl geçer bu ya
ıhlamur içiyorum ballı iyi gelsin diye krem sürdürüp ovduruyorum ama transfer den beri 1 iyiysem 2 kötüyümEki Görüntüle 3068785 kan verdinizmi
Dün 8.gundu kan verdim 17 çıktı doktorum 2gun geçmeden bugün tkrr vermemi istedi 2gunde 1 verilmiyomuTabiki o etkisini gösteriyor. Tamamen emilmesi mümkün değil. Geri gelir beyaz akıntı şeklinde. Çok normal![]()
Ben 50 tane alınan da gördümÇok soruyorum ama çok yumurta derken sayı ne kadar![]()
Bir sorum yok bu ince davranisinizdan dolayi sadece tesekkur etmek istedim. ❤❤❤❤Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Çok teşeklür ederim ❤Bir sorum yok bu ince davranisinizdan dolayi sadece tesekkur etmek istedim. ❤❤❤❤
Mrb dün gebelik için kan verdim ama doktorum 8 .güne göre normal dedi 17cikmasi bugünde kan istedi benm bildgm 2gunde 1 veriliyordu kan yoksa doktorummu unuttu kafam karstiÇok teşeklür ederim ❤![]()
Bebeginiz olmus Allah bagislasin size hayirli evlat etsin insallah darisi basimiza insallah❤❤❤❤. Dayanamadim bende bir soru soracagim. Yurtdisi anlasmali tup bebek hastaneleri varmi? Yurtdisinda yasiyorum 5 defa denedim dunde 6.yi denedim tutmamasi halinde Turkiyede deneyecegim buradaki saglik sigortam anlasmali hastanelerde tedaviyi karsilayacagini soyledi. Sizin fikrinizi merak ettim.Çok teşeklür ederim ❤![]()
Çookk teşekkür ederim. Hayırlısıyla size de nasip olsun inşallah ❤❤Bebeginiz olmus Allah bagislasin size hayirli evlat etsin insallah darisi basimiza insallah❤❤❤❤. Dayanamadim bende bir soru soracagim. Yurtdisi anlasmali tup bebek hastaneleri varmi? Yurtdisinda yasiyorum 5 defa denedim dunde 6.yi denedim tutmamasi halinde Turkiyede deneyecegim buradaki saglik sigortam anlasmali hastanelerde tedaviyi karsilayacagini soyledi. Sizin fikrinizi merak ettim.
Çok güzel denk geldi benim bazı sorularım var cevaplarsanız çok sevinirim.
1.devlette yapmak istersek evlilik yıl şartı var mı (1yıllık evliyiz ben 39 eşim 41 yaşında)
2. Kilo ne kadar etkili (ben 157cm boy 85 kiloyum)
3. Devlette mi yapalım sizce özelde mi
Bunlar harici bize önerebilecek birşey var mı
Tüm tahlillerim yapıldı hiçbir problem çıkmıyor HSG filmi bile çekildi onda da sorun yok eşimde de sorun yok ama çocuğumuz 1 yıldır olmuyor
Normalde gebelik testi iki günde bir yaptırılır evetDün 8.gundu kan verdim 17 çıktı doktorum 2gun geçmeden bugün tkrr vermemi istedi 2gunde 1 verilmiyomu
Cok tesekkurler cok tatlisiniz kimseyi kirmamis cevap vermissiniz. Yuzunuz hep gulsun ❤❤❤❤Çookk teşekkür ederim. Hayırlısıyla size de nasip olsun inşallah ❤❤
Maalesef o konuda bilgim yok. Ancak merkezleri arayıp o şekilde bir anlaşmaları var mı sorabilirsiniz![]()