- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iğneyle başladığım gün ile birlikte 12. Gün oldu. 11. Gün de olabilirdi ama muayene gününü iznime göre ayarladık o yüzden. Genelde ortalama böyle oluyor ama kişiden kişiye ve tedaviye verilen yanıta göre değişiklikler olabiliyor. Yine de hemşire hanıma sormak lazımYumurta geliştirici iğnelere başladıktan kaç gün sonra opu işlemi oluyor
Kişiye göre değişiyor. Ortalama 10 günlük bir süreçYumurta geliştirici iğnelere başladıktan kaç gün sonra opu işlemi oluyor
Lupetta Merhaba,sizin hastalarınızdan tüp bebek ile hamile kalıp düşük yapanların tahmini oranı nedir ? Bir de en çok kaçıncı haftalarda düşük yaşadılar? Çok soru sordum kusura bakmayın
![]()
Aynen öyle çok doğru ❤❤Benim iğneyle başladığım gün ile birlikte 12. Gün oldu. 11. Gün de olabilirdi ama muayene gününü iznime göre ayarladık o yüzden. Genelde ortalama böyle oluyor ama kişiden kişiye ve tedaviye verilen yanıta göre değişiklikler olabiliyor. Yine de hemşire hanıma sormak lazım![]()
Siz içeriye itin, zaten %100 emilemez çünkü normalde kullanım yolu o değil.Transferden 5 gün önce başlamıştım yaklaşık 1 ay oldu. İlacı şimdi ileri itemediğim için eksik kullanmış gibi mi oluyorum. 2 tanesini peş peşe yerine 20 şer dk ara ile koymaya çalışsam olmaz mı acaba. 9 gün daha var randevuya.. Hemşiremi yarın yine arayıp sorayım. Devam etmelisin demişti. Kullanmazsam düşer korkusu da var. Ne yapacağımı şaşırdım
Anne olmak da olabilmek de çok zormuş. Allahım size hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Teşekkür ederimSiz içeriye itin, zaten %100 emilemez çünkü normalde kullanım yolu o değil.
Orda bi sorun yaratmadığından da emin olmak lazım ama. Sizi çok rahatsız ediyor anladığım kadarıyla. Yerine yerleştirebiliyorsanız korkmayın vücut alacağını alıyor ordan![]()
Çokk teşekkür ederim.Anne olmak da olabilmek de çok zormuş. Allahım size hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum,ben de tüp bebek ile hamile kaldım da ara ara kanamalarım oluyor ben de düşük yapacağımdan korkuyorum ondan sordum.Peki lekelenme,kanaması olan tüp bebek hastalarıyla karşılaşma oranınızı sorsam bir de?Merhaba . Yok ne kusuru ❤
Düşük değil de tutup sonradan 7. 8.haftalarda kalp atışı veya boş kese olduğu oluyordu. %60-65 tutunma oluyordu ortalama düşünürsem.
Düşük çok nadir gördüm.
Genelde o lekelenme tarzda kanamalar en çok görülen şeydiÇok teşekkür ediyorum,ben de tüp bebek ile hamile kaldım da ara ara kanamalarım oluyor ben de düşük yapacağımdan korkuyorum ondan sordum.Peki lekelenme,kanaması olan tüp bebek hastalarıyla karşılaşma oranınızı sorsam bir de?
Merhabalar. Ben tüp bebek adayı falan değilim ama merak ettiğim birkaç nokta var. Özel mesaj atabilir miyim?Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Tabi kiMerhabalar. Ben tüp bebek adayı falan değilim ama merak ettiğim birkaç nokta var. Özel mesaj atabilir miyim?
Çok çok çok teşekkür ederim nasıl rahatladım anlatamamGenelde o lekelenme tarzda kanamalar en çok görülen şeydi![]()
Ah şu progestan baş belası yaa.. ben fitil dışında iğne de oluyorum, cumartesi taze transferim olacak bi aksilik çıkmazsaSorun şu; sizin her öğünde iki tane 200 almanız. Çünkü progestan 200 mg 100 mg. göre daha serttir ve zaten ağızdan alınan bi ilaç olduğu için vajinal yoldan emilmesi iyice imkansızlaşıyor. Maalesef zeytin yağı çözüm olmaz
Progestan ağrısına alışmak dışında bir çözüm bulamadım ben,göbekten olan progestan dex bile göbeğimde ağrıya sebep oluyor,kalçadan yapıldığında oturup kalkmak zor oluyor gerçekten ama en iyisi yine de göbekten yapılan, bence bir deneyinAh şu progestan baş belası yaa.. ben fitil dışında iğne de oluyorum, cumartesi taze transferim olacak bi aksilik çıkmazsaama iğnenin ağrısı hep böyle artarak mı gidecek canım ya.. morarmadı şişmedi ama ağrısından oturamıyorum yürüyemiyorum daha 3.gün… sıcak su torbası koy ara ara dediler, ovala dediler ama var mı bildiğin daha etkili bir çaresi?
Allah razı olsun. Sizin gibi kişilere burada o kadar çok ihtiyaç var kiSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Ah şu progestan baş belası yaa.. ben fitil dışında iğne de oluyorum, cumartesi taze transferim olacak bi aksilik çıkmazsaama iğnenin ağrısı hep böyle artarak mı gidecek canım ya.. morarmadı şişmedi ama ağrısından oturamıyorum yürüyemiyorum daha 3.gün… sıcak su torbası koy ara ara dediler, ovala dediler ama var mı bildiğin daha etkili bir çaresi?
Allah razı olsun. Sizin gibi kişilere burada o kadar çok ihtiyaç var kiBenimde cumartesi günü öğle saatinde yumurta toplama işlemim olacak. Çok heyecanlıyım korkuyorum ve mutluyum, anlatamam. Ben polikistik olduğum İçin doktorum toplama sonrası dondurulmasını uygun gördü. Yani taze transfer olmayacağım. Bir ay kadar bekleyeceğim transfer için. Böyle daha yüksekmiş tutması doğru mu? Yani doğacak bebeğimde ileride sorun olur mu korkuyorum. Bir de yumurta toplama basit bir işlem mi. Doktorun müsait olmadığı İçin başka doktor toplama yapacak, umarım herşey yolunda gider
Aynı ilaçı göbekten yapmıyoruz ama değil mi? Başka bir formu o sanırım. Bir arkadaşım da kalçadan olanı bırakıp göbeğe geçmiştim kanamam oldu yine kalçadan vuruldum dedi.. off offffProgestan ağrısına alışmak dışında bir çözüm bulamadım ben,göbekten olan progestan dex bile göbeğimde ağrıya sebep oluyor,kalçadan yapıldığında oturup kalkmak zor oluyor gerçekten ama en iyisi yine de göbekten yapılan, bence bir deneyin