- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Alttan muayene edince heryer kan oldu. Sonraki gün karından baktı, İnce bir kanama alanın var onu dökecek vücut dedi. Kahverengi akıntı olarak devam ediyor buna şükür. Aktif kanaman olmadığı sürece gebelik devam eder dedi. Alttan bakarken acı içinde kıvranıp istemeden bağırdım. Fitili koyarken de çok ağrıyordu zaten. Şimdi fitile de devam ediyorum eskisi kadar ağrımıyor. Ama çok kişi keşke alttan baktırmasaydın dedi. Ne zararı oluyor.Çok geçmiş olsun. Tek kese görüldüyse zaten bir tanesi tutmuş muhtemelen. Diğer embriyonun düşürmesi gibi bir şey söz konusu değil. İnşallah sağlıkla devam eder ❤
Merhaba transferin ilk gününden ber belli aralıklarla proluton iğne kullanıyorum. Son 3 4 iğnemde iğne yerleri kaparıyo kaşınıyo. Acısını geçtim kaşınması canımı sıkıyoSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Teşekkür ederim. Alttan muayene edince heryer kan oldu. Sonraki gün karından baktı, İnce bir kanama alanın var onu dökecek vücut dedi. Kahverengi akıntı olarak devam ediyor buna şükür. Aktif kanaman olmadığı sürece gebelik devam eder dedi. Alttan bakarken acı içinde kıvranıp istemeden bağırdım. Fitili koyarken de çok ağrıyordu zaten. Şimdi fitile de devam ediyorum eskisi kadar ağrımıyor. Ama çok kişi keşke alttan baktırmasaydın dedi. Ne zararı oluyor.
Merhaba. Evet maalesef yağlı, yoğun bi ilaç olduğu için herkeste aynı şikayet oluyor maalesef. Üzerine kolonya ile kompres yapabilirsiniz. Onun dışında maalesef kullanım sona erene kadar şikayetiniz devam edebilirMerhaba transferin ilk gününden ber belli aralıklarla proluton iğne kullanıyorum. Son 3 4 iğnemde iğne yerleri kaparıyo kaşınıyo. Acısını geçtim kaşınması canımı sıkıyo. Sizide bulmuşken sormak istedim. Sağlık ocağındaki hemşire olabiliyo yağlı oldugu için dedi. Bildiginiz bi çözüm varmı
Merhaba. Yoğun bir grip ya da üst solunum yolu enfeksiyonu varsa işleminiz evet maalesef iptal olabilir. Anestezi ile enfeksiyon akciğerlere inmesin diye yapmayı tercih etmiyorlar. İnşallah geçer o güne kadar.Soğuk algınlığı durumunda opu yapılıyor mu benim yumurta geliştirmede ki 5. Günüm o güne kadar geçmezse iptal olur mu anestezi olacağı için herhangi bir enfeksiyon da sanırım yapmıyorlar
Peki antibiyotik kullanılabilir yor mu opu ya kadarMerhaba. Yoğun bir grip ya da üst solunum yolu enfeksiyonu varsa işleminiz evet maalesef iptal olabilir. Anestezi ile enfeksiyon akciğerlere inmesin diye yapmayı tercih etmiyorlar. İnşallah geçer o güne kadar.
Transfer yapılmadığı sürece her şey serbest. Uzun etkili ilaçlar hariç.Peki antibiyotik kullanılabilir yor mu opu ya kadar
Mrb benmde kimyasal gebelikle sonuçlandı tüp bebek adet ne zaman olurum pekiTransfer yapılmadığı sürece her şey serbest. Uzun etkili ilaçlar hariç.
Ne kadar naif bir insansınız. Çok hoşuma gitti böyle düşünüp vakit ayırmanız. Evladınızı sağlıkla huzurla büyütün. Âmîn her isteyene değil, hak edene layıkıyla ebeveyn olacaklara , ennnn kısa nasip etsin Rabbim.Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Hayırlısı olsun inşallah. Üzüldüm ben de. İlaçaları bıraktıktan sonra 1 hafta 10 gün içinde gelir...Mrb benmde kimyasal gebelikle sonuçlandı tüp bebek adet ne zaman olurum peki
Çok çok teşekkür ederimNe kadar naif bir insansınız. Çok hoşuma gitti böyle düşünüp vakit ayırmanız. Evladınızı sağlıkla huzurla büyütün. Âmîn her isteyene değil, hak edene layıkıyla ebeveyn olacaklara , ennnn kısa nasip etsin Rabbim.
Merhabalar, bir başlıkta ki yorumda hanımefendinin 2 folikül olmasına rağmen 12 tane yumurta toplanmış. Anlamadığım şey folikül dışında yumurta toplanıyor mu? mümkün mü?Çok çok teşekkür ederimaminn
![]()
Merhabalar, bir başlıkta ki yorumda hanımefendinin 2 folikül olmasına rağmen 12 tane yumurta toplanmış. Anlamadığım şey folikül dışında yumurta toplanıyor mu? mümkün mü?
alıntıladım yazılan yorumu. ben mi yanlış anladım bilmiyorum çünkü çok yeniyim bu konuda bilmiyorumMerhaba. Folikül, içinde yumurta olduğu sanılan kesecikler. Sadece o keseciklere iğne ile girilip yumurta toplanır. İğnelerle iki folikül büyüdü diyelim. Hadi yumurta toplama günü şansa bir tane daha çıktı diyelim üç olsun. Ama asla iki folikül varken 12 yumurta toplanamaz.
Teşekkür ederim, hepimizin kucağı bebişleriyle dolsunEvet tamamen standart prosedür diyemem alternatif şeyler deniyorlar. Ancak benim önceki denememde memorialde 4 embriyom oluşmuştu burada 2 oluştu ki 13 yumurtam toplanmıştı ve 8 embriyom 3. Güne sağlıklı ulaştı ama 5. Güne sadece 2 kaldı. O yüzden mikroçiple sperm seçilmesi olayı bizde pek işe yaramadı malesef
çünkü embriyoların %50’sinin 5. Güne ulaşmasını bekliyoruz standart olarak dedi acıbademin embriyoloğu. daha sonradan araştırdığımda çoğu kişi de aynı şeyi söylemiş. Embriyonun 5. Güne gitmesini sağlayan ise iyi seçilmiş sperm. O yüzden her şeyi de direkt kabul etmemek gerek sanırım ama insan ne gerekiyorsa yapılsın psikolojisine giriyor☺ bizim genetik testte şu an embriyolar o yüzden çok stresli bir durumdayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
13 yumurta toplanmış, iki tane beşinci gün embriyosu oluşmuş. Siz yanlış anladınız o zamanalıntıladım yazılan yorumu. ben mi yanlış anladım bilmiyorum çünkü çok yeniyim bu konuda bilmiyorum
tamamdır sonunda anladım13 yumurta toplanmış, iki tane beşinci gün embriyosu oluşmuş. Siz yanlış anladınız o zaman![]()
MerhabaMerhabalar öncelikle böyle bir başlık açtığınız için çok tesekkürler. Benim 12 mayıs perşembe transferim yapıldı 2 dondurulmus embriyo yerleştirildi o günden bu yana ilaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum fakat 5. Gün pembe renkli lekelenme yasadım. Merkez, artarsa bilgi vermemi istedi 6. Gün az miktarda kırmızıya dönünce proluton depot vurdurmamı söylediler. Pzartesi test günüm o güne kadar arada pembe renk lekelenme olabileceğini söylediler. Bugun yine pembe renk lekelenme yaşadım ve hafif ağrım var. Bu arada 5. Günden bu yana normal gebelik testleri yapıyorum pembeleşerek silik çizgiler netleşmeye basladı. Lekelenmeler sebebiyle bir türlü sevinemedim. Arada regl olacakmıs gibi hissediyorum. Lekelenmeler normal bir durum mu acaba ?