- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir. Bhcg yine de düşük gibi ama hayırlısı olsun inşallah. Kritik bi takip bu. Kesinlikle doktor ne diyorsa o bu konuda
Merhaba Bende vajinadan koyuyorum ama belli bir süre sonra ya çamaşırında yada çok affedersiniz idrarımı yaptığımda görüyorum.Sorun şu; sizin her öğünde iki tane 200 almanız. Çünkü progestan 200 mg 100 mg. göre daha serttir ve zaten ağızdan alınan bi ilaç olduğu için vajinal yoldan emilmesi iyice imkansızlaşıyor. Maalesef zeytin yağı çözüm olmaz
Teşekkür ederim yanıt İçin. Bir de bugun kontörle gittim. Yumurtalarım 18.5 olmuş. Yarında bütün kurumlar tatil olduğu İçin cuma yumurtalarım toplanacak. Yani kaliteli yumurtalarım boyutları ne olduğunda toplanması gerek? Benim yumurtalar şimdi 18.5 se iki güne 20 yi geçer. Yani ben resmî tatilin azizliğine mi uğradım anlamadım. Gittiğim yerde özel bir yer. Sizce olması gereken bu mu. Benim içime çok sinmedi. Bu gece de çatlatma iğnemi olacağım iki tane peş peşe karındanÇok teşekkür ederim
Evet polikistik hastalarda toplamadan sonra bekleniyor. Yumurta toplama işlemi genel anestezi altında olduğu için dert etmeyin. Sonrasında zaten ağrı kesiciler veriliyor. Kasık ağrısı yapabilir. Polikistik olduğunuz için sonrasında şişkinlik yaşayabilirsiniz ama geçici merak etmeyin
Evet dondurulmuş embriyo transferinin daha iyi olduğu söyleniyor. Hele ki sizin durumunuzda zaten başka alternatif yok. İlla ki dondurulmuş transfer yapılacakHakkınızdahayırlısı olsun inşallah
![]()
Teşekkür ederim yanıt İçin. Bir de bugun kontörle gittim. Yumurtalarım 18.5 olmuş. Yarında bütün kurumlar tatil olduğu İçin cuma yumurtalarım toplanacak. Yani kaliteli yumurtalarım boyutları ne olduğunda toplanması gerek? Benim yumurtalar şimdi 18.5 se iki güne 20 yi geçer. Yani ben resmî tatilin azizliğine mi uğradım anlamadım. Gittiğim yerde özel bir yer. Sizce olması gereken bu mu. Benim içime çok sinmedi. Bu gece de çatlatma iğnemi olacağım iki tane peş peşe karından
Çok yumurta alınan hastalarda hemen yapılamaz transfer ama zaten yapılmasın da. Sizin için iyi olmayacak neden olsun ki ❤ hiç içinizi karartmayınBenim doktorum değerlerine bakıp karar verilecek dedi şimdi herkes pcoslularda dondurulmuş emriyo diyor ve bende pcos hastasıyım![]()
Ne güzel bir topic açmışsınız ne kadar faydalı öncelikle ilginize teşekkür ederim ben de birşey sormak isterim benim 4 adet 3. Gün embriyom donduruldu ama tekrar yumurta toplama yapıyoruz genetik yapılacağı için daha çok embriyoya ihtiyaç varmış bu sefer ki siklusumda toplamaya kadar tarlusal kullanıyorum nedenini anlayamadım daha önce böyle bir uygulama yapmış mıydınız sizin kliniğinizde?
Benim bugün öğleden sonra kanama başladı. 5,+3 haftalık. Kese göründü 4,97 mm bebek içinde. Mercimek gibi. Fakat rahim içinde çok kanama var dedi. Kesen güzel oluşmuş ve yerinde. Yine de kanamadan dolayı düşebilir dedi. 2 embriyo vardı. Acaba diğeri düşüyor olabilir mi.. Bir pedi doldurmaz ama alttan bakınca biraz aktı. Of çok zor bir akşam
Merhaba çok teşekkür ederim ❤❤Merhaba
Öncelikle ne güzel bir şey yapmışsınız , burada bir çok insana destek oluyorsunuz
Kendi adıma çok teşekkür ederim
Benim de sorum progestan fitil
Son zamanlarda bende aşırı tahriş yaptı ve resmen şişlikler oluştu dış kısımda
Akan kısımlar tahriş yapıyor vajina kısmında
Bunun için yapabileceğimiz birşey varmı
Kaşıntı da eşlik ediyordu ama o geçti şimdi hafif tahriş kaldı
Ve bazen bi kısmı geri geliyor , bazen de hiç gelmiyor
Ben anlayamadım bu işi![]()
Progestan Dex ilacın ismi,içerik aynı formu farklı bir sorun doktorunuza,rahat edersinizAynı ilaçı göbekten yapmıyoruz ama değil mi? Başka bir formu o sanırım. Bir arkadaşım da kalçadan olanı bırakıp göbeğe geçmiştim kanamam oldu yine kalçadan vuruldum dedi.. off offff
Tabiki o etkisini gösteriyor. Tamamen emilmesi mümkün değil. Geri gelir beyaz akıntı şeklinde. Çok normalMerhaba Bende vajinadan koyuyorum ama belli bir süre sonra ya çamaşırında yada çok affedersiniz idrarımı yaptığımda görüyorum.
Acaba istediğimiz gibi faydalı olmuyor mu
Sorucam canım çoook sağol.. acıya katlanmak sorun değil ama bu süreçte ne kadar konforlu rahat olursak bebek de o kadar iyi tutunur diye düşünüyorumProgestan Dex ilacın ismi,içerik aynı formu farklı bir sorun doktorunuza,rahat edersiniz
Çook teşekkür ederimMerhaba çok teşekkür ederim ❤❤
Evet progestan fitil korkulu rüya gibi bir şey ama bi o kadar da gerekli
Bazen gelir, beyaz akıntı yapar. Yürürken sürtünmeden dolayı tahriş yapar. Ağız yoluyla alındığı için vajinal yoldan ancak bu kadar oluyor ama faydasını da gösteriyor hiç merak etmeyin
Bir süre ağızdan devam edip edemeyeceğinizi sorabilirsiniz doktorunuza ❤
Bir süre sonra katlanılması zor oluyor,ben haftalardır kullanıyorum,tek progestan da değil Proluton da vuruluyorum,o da berbat bir iğne. Ne kadar kendimizi rahatlatabilirsek o kadar iyi dediğin gibi,umarım gönlümüzdeki gibi olur her şeySorucam canım çoook sağol.. acıya katlanmak sorun değil ama bu süreçte ne kadar konforlu rahat olursak bebek de o kadar iyi tutunur diye düşünüyorum![]()
İçimi rahatlattınız güzel anne17-18 mm ideal. Sizin de gayet iyi boyutları. Zaten biliyosunuz bu akşam çatlatma iğnesi yapılıp, ertesi gün boş bırakılıp sonraki gün toplanır. Yani genellikle 34-36 saat geçmesi lazım çatlatma iğnesinden sonra. Yarın zaten toplanmaz. Olgunlaşmamış olur çünkü. Çok güzel ayarlamışlar merak etmeyin bol bol da yumurta çıkar sizden.
Bir de tabi ki o güne kadar yumurta büyümeye devam ederama o önemli değil artık![]()
Sanırım o transferden sonra bana verilecekBir süre sonra katlanılması zor oluyor,ben haftalardır kullanıyorum,tek progestan da değil Proluton da vuruluyorum,o da berbat bir iğne. Ne kadar kendimizi rahatlatabilirsek o kadar iyi dediğin gibi,umarım gönlümüzdeki gibi olur her şey![]()
Bugün 9.gune girdim kan verdim sonucun smdi çıktı 17 değerim nasıl sizceTabiki o etkisini gösteriyor. Tamamen emilmesi mümkün değil. Geri gelir beyaz akıntı şeklinde. Çok normal![]()
Transfer sonrası 9.gün mü?Bugün 9.gune girdim kan verdim sonucun smdi çıktı 17 değerim nasıl sizce