Tüp bebek hemşiresiyim

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Merhaba canm ben tup bebek tedavisi görüyorum .. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi bi tane 3 aa —1aa olarak embriyo kalıtesı tam adet gunumde pıhtılı kanamam oldu 1 gün gün surdu progestan vurdurdu doktor ertesi gün doktora gittim doktor bi ıkı tane pıhtı gordu kese gozuktü sorun yok bebeğinde dedi degerlerim falan da iyi . En son persembe doktorun yanındaydım bugunde biraz eşimle dısarda dolastık eve geldım kasıklarım agırıyo ve kahverengi bi lekelenme vardı normalmi sence diye sormak istedım :)

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Merhaba benimde sorum var :)
Tüp bebeğe başlamadan rahim filmi çekindim doktor normal dedi herşey ve şimdi transferden önce histereskopi istiyor benden. Bu normalimi ? Bişey olsa rahim filminde gözükmezmiydi gerçekten bişey anlamadım ?

Ben 11. Güne girdim henüz test yapmadım bı belirtim yok ara ara kaşık ağrısı sürekli degıl ama ara ara vurup gecıyor.Kahverengı tarzı akıntı oldu 8. Günden beri adet günüm gecıyor 5 gün oldu kahverengiyı görünce adet oluyorum sandım hala da öyle hissediyorum çünkü benim normalde de adet olmaya yakın kahverengi akıntı leke olur sonra kana döner.Zannımca ılac engelliyor bıraktığım gün olurum gibi.Olumlu düşünmeye çalışıyorum ve kendımı bu vakte kadar test yapmadığım ıcın tebrik ediyorum sabrıma hayran kaldım 🤲🏻😀
Canimm senin test günün ne zaman bana 10.gun dediler...
Bende dün o kahverengi pembe leke yo gördüm hala da devam ediyor 😔😔
Senin kaç gün sürdü lekelenme?
Yerleşmedir o sen hamilesin bence ❤️
Evet maşallah baya sabirlisinn😅😂😂
Belirti vs çok olmuyor zaten canım

Kız ne testi yaptın 7. Gün erken değil mı ay sevındım ama ınsallah devam eder 🤲🏻🥰💙
6.gun yaptım canım, 5gunden sonra idrara yansıyor genelde 💕🤲
İnşallah sağlıkla devam eder .şuan kahverengi lekelenme yaşıyorum bugün 8.gunum..
Darısı senin başına inşallah 🤲💜

Merhaba canm ben tup bebek tedavisi görüyorum .. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi bi tane 3 aa —1aa olarak embriyo kalıtesı tam adet gunumde pıhtılı kanamam oldu 1 gün gün surdu progestan vurdurdu doktor ertesi gün doktora gittim doktor bi ıkı tane pıhtı gordu kese gozuktü sorun yok bebeğinde dedi degerlerim falan da iyi . En son persembe doktorun yanındaydım bugunde biraz eşimle dısarda dolastık eve geldım kasıklarım agırıyo ve kahverengi bi lekelenme vardı normalmi sence diye sormak istedım :)
bugun kacıncı gunun canım ?
benımde dun pembe akıntı oldu,suan kahverengı devam eıdyor.. bugun 8.gunum benıdme

Canimm senin test günün ne zaman bana 10.gun dediler...
Bende dün o kahverengi pembe leke yo gördüm hala da devam ediyor 😔😔
Senin kaç gün sürdü lekelenme?
Yerleşmedir o sen hamilesin bence ❤️
Evet maşallah baya sabirlisinn😅😂😂
Belirti vs çok olmuyor zaten canım

Eklentiler

• 329D5B8C-D257-416F-94C4-A1507133CA66.webp
    329D5B8C-D257-416F-94C4-A1507133CA66.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 31
Back
X