Tüp bebek hemşiresiyim

Dün acillik oldum vücudum tepki veriyormuş kustum butun gece o yüzden ..iyiyim ama normal miş beta yüksek olunca oluyor muş o arada kese göründü 2 tane hayırlısı şimdi 13 şubat bekliycez keseler dolumu kalp atşı varmı diye.. işe gidemedim dinleniyorum dr un dediği gibi yapın test i erken verme idrar yapmayın bence testi bir kaç kez istiyor zaten beta takip ediyor inşallah pozif olur
evet kan testınde ıkı gunde bır artısa bakmak ıster doktor

Teşekkür ederim 🙏 darısı herkezin başına rapor almadım arkadaşlar idare edicek ..testi ne bilim sen bilirsin inşallah hayırlısı olsun

Bu arada kasıklarım anca batmaya başladı benim kızlar progestan iğnesi kalçamı mahvetti yatamıyorum oturamiyorm.cok acıyor benim doktorda 15. Gün beta bakcakmış normald herkes 10 gün diyor

Bu arada kasıklarım anca batmaya başladı benim kızlar progestan iğnesi kalçamı mahvetti yatamıyorum oturamiyorm.cok acıyor benim doktorda 15. Gün beta bakcakmış normald herkes 10 gün diyor
Bazı doktorlar 12.istiyor bazıları 10.gun..
Kaçıncı gün embriyosu Transfer edildi sana ?

iyi barı kuzum,
dua et sen hamılesın ınsallah bızde kavuşalı yavrularımıza :KK200:
İnşallah canım allah hayırlı haberlerle kucaklarınızı doldursun ..allahım isteyen herkeze versin …allahım dileyen isteyen bekleyen herkeze her kadına ver yarabbim sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar ver allahım kimsenin emeğini boşa çıkarma burda bulunan isteyen her kardeşime sağlıklı güp güzel bebişler ya rabbim amin

İnşallah canım allah hayırlı haberlerle kucaklarınızı doldursun ..allahım isteyen herkeze versin …allahım dileyen isteyen bekleyen herkeze her kadına ver yarabbim sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar ver allahım kimsenin emeğini boşa çıkarma burda bulunan isteyen her kardeşime sağlıklı güp güzel bebişler ya rabbim amin
Ne güzel bir dua Allah razı olsun canım benim ❤️
Aminnn çok aminnnn🤲🤲🤲🤲

Bende hicbirsey yok belirti falan hiçbir şey yok bakalım daha yarın transfer olalı 1hafta olucak

İyiyim canım şükür , belim ağrıyor biraz.dun test yaptım pozitif..insaah sağlıklıdir ve kucağımıza alırız 🤲❤️
Sen nasılsın test günün ne zaman ?
Ben 11. Güne girdim henüz test yapmadım bı belirtim yok ara ara kaşık ağrısı sürekli degıl ama ara ara vurup gecıyor.Kahverengı tarzı akıntı oldu 8. Günden beri adet günüm gecıyor 5 gün oldu kahverengiyı görünce adet oluyorum sandım hala da öyle hissediyorum çünkü benim normalde de adet olmaya yakın kahverengi akıntı leke olur sonra kana döner.Zannımca ılac engelliyor bıraktığım gün olurum gibi.Olumlu düşünmeye çalışıyorum ve kendımı bu vakte kadar test yapmadığım ıcın tebrik ediyorum sabrıma hayran kaldım 🤲🏻😀

Back
X