Tüp bebek hemşiresiyim

Olmadım ama galiba olucam. Bugün opum vardı sadece 2 yumurta vardı onları aldılar. Sayı az olduğu için muhtemelen 2. gün yapıcaz denildi. Tutma ihtimali daha mı düşük oluyo acaba
Ben emriyaloğa sordum bir an önce doğal ortamına koymayı uygun gördü hocamiz denildi ... şöyle düşün herşey doğal bir yaşam alan onlar için laboratuar dogal bir ortam değil❤ ...

İnşallah kalitelidir tabi fazla sayıda gözüm yok yeterki döllenme olsun. Hayırlısı Allahtan bakalım inşallah güzel olur

Size de çok geçmiş olsun bu arada. Allah tekrar yaşatmasın.
Ben emriyaloğa sordum bir an önce doğal ortamına koymayı uygun gördü hocamiz denildi ... şöyle düşün herşey doğal bir yaşam alan onlar için laboratuar dogal bir ortam değil❤ ...
Bakalımm neler olacak

İyi akşamlar benim bir sorum daha olacak. Opudan sonraki 2. Adette transfer hazırlıklarına başlayacağız. Peki opudan sonraki ilk adetimizde doktoru bilgilendirmek gerekiyor mu?

İyi akşamlar benim bir sorum daha olacak. Opudan sonraki 2. Adette transfer hazırlıklarına başlayacağız. Peki opudan sonraki ilk adetimizde doktoru bilgilendirmek gerekiyor mu?

İyi akşamlar.
Herhangi bir kontrol yapmayacaksa gerek yok

7.gune giricem ama henüz bı belirtim yok geçmiş günlerde geceleri adet sancısı gbi ağrılarım oldu geçti bide sık sık wcye gidip geliyordum .negtf yada poztf arasında kaldım .

Şu an bi belirti beklemeyin ya da her şeyi tuutu mu acaba ' ya yornayın ❤ çünkü genelde belirtiler yanıltıcı oluyor. Siz test gününüzü bekleyin sadece. Hayırlısı olsun inşallah

5.gün transferinden 10 gün sonra test yapılması uygun oluyor
Merhaba benim 19 mayisa denk geliyordu test tarihî... doktor yyok dedi hemşire tatil günü dedi 20 mayısta gelin... acaba perşembe gidip testimi yatirsammi 19 mayista cok merak ediyorum iğnem var kullandığım ... vallahi ne kadar özel de olsa gittiğimiz hastaneler bir garipler sanki zaten zor bir süreç bizler absorbe ediyoruz bazı şeyleri

19 mayısta bi acile gidip test yaptırabilirsiniz İnşallah güzel sonuç alırsınız ❤

Merhaba
Bu gruba yeni katıldım. benim gibi süreci olan anne adaylarıyla yazışmak çok iyi geliyor.Sizin gibi tecrübeli hemşire lerimizden destek almak.
Çok teşekkür ederim
44 yaşındayım
Benim bu Üçüncü tüp bebek tedavisi ,ilk testimde olumluydu. 4 defa yaptırdım kan tahlili
Fakat kan değerlerim beta degeri 204-275-380_387 çıktı. Yeterince yüksek değilmiş.Böyle diyince moral men üzüldüm.bugün tekrar gideceğim. Heyecandan kalbim....... Sizin görünüşünüz nedir acaba

Merhaba hayırlısı olsun inşallah. Bunlar iki günde bir mı yapıldı?

Merhaba
19 nisan_3 Mayıs 5 Mayıs 9 Mayıs'ta yapılmıştı.
İlk çok iyi çıkmıştı. 204
Evet ilki çok iyi çıkmış ama maalesef bu değerler sağlıklı bi gebeliği göstermiyor size açıklama yapılmadı mı? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…