İnşallah güzel sonuç alırsınızMerhaba
Kan değerim 471 çıktı.
alttan muayenede de dış gebelik v.b görülmedi. Doktor gözlemleyecr ğiz dedi. Haftaya salı bakalım güzel süreç devam eder
Teşekkür ederim
Canım acaba 2 embriyodan biri devam ediyor olabilir mi? Yani acaba öyle durumlarda hcg bu şekilde dalgalı değişir mi? Bilgim yok sadece bazı yerlerde birileri yazmıştı.. olabilir mi hiç öyle bişeyMerhaba
Kan değerim 471 çıktı.
alttan muayenede de dış gebelik v.b görülmedi. Doktor gözlemleyecr ğiz dedi. Haftaya salı bakalım güzel süreç devam eder
Teşekkür ederim
Nasıl anlamdım ilk defa duydum bu dediğinizi.Biraz açıklar mısınızCanım acaba 2 embriyodan biri devam ediyor olabilir mi? Yani acaba öyle durumlarda hcg bu şekilde dalgalı değişir mi? Bilgim yok sadece bazı yerlerde birileri yazmıştı.. olabilir mi hiç öyle bişeyLupetta
Yani ilk başta 2 bebek tutunuyor.. bi kaç gün sonra biri gidiyor biri tutunmaya devam ediyor.. o zaman bu dalgalanma olabilir mi? Hcg yükselmeyi azaltıp sonra tek bebeğe göre yükselir mi? Emin değilim ama..Nasıl anlamdım ilk defa duydum bu dediğinizi.Biraz açıklar mısınız
İyi bir şey midir
Ayyy inşallahYani ilk başta 2 bebek tutunuyor.. bi kaç gün sonra biri gidiyor biri tutunmaya devam ediyor.. o zaman bu dalgalanma olabilir mi? Hcg yükselmeyi azaltıp sonra tek bebeğe göre yükselir mi? Emin değilim ama..
Bazı forumlarda yazmışlardı.. ama doğru mı değil mi çok bilemedim gerçekten.. mantığıma uyuyor.. inşallah öyledir bundan sonra değeriniz artar..Ayyy inşallah
Rabbim
ilk defa duydum dediğinizi ama güzel bir durummuş.Nereden duydunuz .
Bende araştırayım
Merak ettim
Oncelikle cok tsk ederiz boyle hassas bi konuda hepimize yardimci olmak istediginiz ve oldugunuz icin minnettariz.benim sorumda su olacak pkoluyum 2 tane 3. Gun taze transfer oldu yakin zamanda negatif oldu donmus 2 tane embriyom olustu onlarida sonra transfer olacagim ama bu surecler neler yapmaliyiz nelere dikkat etmeliyiz saglikli beslenme takviyeler konusunda ne dusunuyosunuz ? Tesekkur ederim tekrardanSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
AynenBazı forumlarda yazmışlardı.. ama doğru mı değil mi çok bilemedim gerçekten.. mantığıma uyuyor.. inşallah öyledir bundan sonra değeriniz artar..
Aaa 3 embriyo mu vardıAynen
İnşallah cnm
rabbim değil hepimizin kinibenimde mantığıma yattı.
Üç tane yüklediler
Deli cesareti artık. Bu Üçüncü tüp Bebek tedavisi olunca.....Aaa 3 embriyo mu vardıinşallah en az biri tutunsun
Bana da ctesi 2 tane transfer yapacaklar.. ya ikisi de tutarsa diye kara kara düşünüyorum.. ama tek olması ihtimali çok düşürüyormuş.. sen nasıl 3 tane kararı aldın
İnşallah canım.. güzel haberlerini yaz, bize umut olDeli cesareti artık. Bu Üçüncü tüp Bebek tedavisi olunca.....
Benim içimden hep ikiz geçiyor
Bakalım
Rabbim hayırlısı mı Sağlıklı sını nasip etsin.
Ayyy hadi bakalım Sizinde gelsin sağlıkla minnak/minnaklar
Sizin için ayrıca dua edeceğim
Merhaba. Evet Amh düşükmüş ama bazı aylar iyi olabiliyor. Çok güzel denk gelmiş ve güzel bi tedavi olmuşMerhabalar doktorum amh 0.7 demisti ama 15 yumurta aldilar bu normal mi bu amh ye 15 yumurta fazla değil mi ?
Oncelikle cok tsk ederiz boyle hassas bi konuda hepimize yardimci olmak istediginiz ve oldugunuz icin minnettariz.benim sorumda su olacak pkoluyum 2 tane 3. Gun taze transfer oldu yakin zamanda negatif oldu donmus 2 tane embriyom olustu onlarida sonra transfer olacagim ama bu surecler neler yapmaliyiz nelere dikkat etmeliyiz saglikli beslenme takviyeler konusunda ne dusunuyosunuz ? Tesekkur ederim tekrardan
Olabilir. Bhcg yine de düşük gibi ama hayırlısı olsun inşallah. Kritik bi takip bu. Kesinlikle doktor ne diyorsa o bu konudaCanım acaba 2 embriyodan biri devam ediyor olabilir mi? Yani acaba öyle durumlarda hcg bu şekilde dalgalı değişir mi? Bilgim yok sadece bazı yerlerde birileri yazmıştı.. olabilir mi hiç öyle bişeyLupetta
Merhabalar bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Yaklaşık üç yıldır uğraşıyorum. 3 klomen, 3 aşılama , 1 tüp bebek.. 1 tüp bebek hazırlık iptal…. Bugün de ikinci tüp benek iptal oldu. İki aydır dondurulmuş embriyolar için uğraşıyoruz. Estroferm başlanıyor. Son muayenede folikül oluşumu yani anladığım kadarıyla yumurta oluşumu görünüyor ve iptal oluyor. İki aydır bu şekilde iptal oldu Ne yapmam gerek, her ay oluşacak bu yumurta anladığım kadarıyla…artık yoruldum…
Fitil i zeytinyağı sürerek koysam sorun olur mu acaba, bu akşam öyle yaptım. Tam içeri sokamıyorum ama giriş kısmında bırakıp yatıyorum, içeri alacağını alıyordur inşallah.
Transferden 5 gün önce başlamıştım yaklaşık 1 ay oldu. İlacı şimdi ileri itemediğim için eksik kullanmış gibi mi oluyorum. 2 tanesini peş peşe yerine 20 şer dk ara ile koymaya çalışsam olmaz mı acaba. 9 gün daha var randevuya.. Hemşiremi yarın yine arayıp sorayım. Devam etmelisin demişti. Kullanmazsam düşer korkusu da var. Ne yapacağımı şaşırdımSorun şu; sizin her öğünde iki tane 200 almanız. Çünkü progestan 200 mg 100 mg. göre daha serttir ve zaten ağızdan alınan bi ilaç olduğu için vajinal yoldan emilmesi iyice imkansızlaşıyor. Maalesef zeytin yağı çözüm olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?