Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum size. Ben tüp bebek yaptırdığımda 12 tane yumurta görünüyordu fakat doktor 6 tane topladım dedi 5 i döllendi 2 sini 3. Günde transfer oldum. Geriye embriyo kalmadı hiç. Bu sorun yumurta kaynaklı mı oluştu.

Dün cift embriyo transferimin 8. Günüydü idrar testi yaptım ama tek cizgi çıktı kanı yarın yaptırıcam. Sizce idrar dogru mudur

Merhaba . Opu' da yarısının içi dolu çıkmış, 6 'da 5 döllenme süper bi oran.

İki tane 3.gün yapılıp, diğerleri 5. güne bırakıldı sanırım, 5.güne ulaşmadılar öyleyse. Sonuçta transfer edilen 3.gün embriyolarının kalitesi iyi miydi o önemli. Kaliteliydi ise eğer zaten sorun yok. Kalitesiz bi embriyo oluştuysa yumurta veya sperm kaynaklı olabilir. İkisinden de kaynaklanabilir yani

Dün cift embriyo transferimin 8. Günüydü idrar testi yaptım ama tek cizgi çıktı kanı yarın yaptırıcam. Sizce idrar dogru mudur
İdrarda ve erken yapılan testler doğru sonuç vermiyor. Bizim hastalardan da yapan çok oluyordu çünkü kan için bile en erken tarih veriliyor zaten

3. Gün embriyoları sağlık denildi hamile kaldım doğum yaptım. Bebeğim oksijensiz kaldığı için vefat etti. Bu konu hep kafama takılmıştı. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Anladım. Hayırlısı olsun bakalım aradıklarında buraya da yazarsınız ❤❤ Bi sorun olduğunu sanmıyorum
Az önce aradım. 4 tane dondurmuşlar bugün çok yoğunluk varmış sanırım. Kendi embriyoloğum çıkmış, kalitelerini öğrenemedim. Diğer embriyolog sadace sayıyı söyleyebildi. Pazartesi günü sabah arayacağım, inşallah onlarda güzeldir

Çok sevindimmmm. İnşallah sağlıkla kucağınıza alacak gebelik olsun ❤

Merhaba 5 mayis transferiyim dun idrar testi yaptim negatifle sonuclandi arkadsim daha erken olduğunu ayrica hipotroid hastasi oldugumu metobolizmamin yavas calidtigindan gec cikabilecegini ve kanda baktirmanin daha mantikli oldugunu ifade etti ama suan cok korkuyorum 8. Ve 9. Gun idrarda goxukmeyip kanda olan hastalariniz varmi benim gibi hipotroid hasimato hastasi ayin 15 ide adet gunum ilaclardan dolayi progestan dex ve lutinustan dolayi adet gecikir dediler dogru bir bilgimi ben ister istemez gebelik olurda ondan gelmez diye dudunmekten alamiyirum kendimi

Merhaba. Adetiniz kullandığınız ilaçlardan dolayı zaten gelmez. İdrar tahlili için ise arkadaşınız doğru söylemiş. Erken ve yanlış bi yöntem bu dönem için maalesef

Tekrarlayan kayıplardan dolayı 1 2 ay içerisinde tüp bebeğe başlayacğım. Başlayana kadar önereceğiniz yapmamız gereken birşey varmı yumurta sperm kalitesini arttırabilecek

Merhaba 7 mayista 2.ci gun emriyosu transferi oldum ...doktorum beklemek istemedi. Emriyalog yumurtalari çok kaliteli oldugunu söyledi transfer esnasinda bugün test yaptim basit testlerden .. negatif çıktı çokmu erken yaptım...moralim bozuldu ☹

Merhaba
Test için erken şimdiden kendinizi strese sokmayın hiç mutlaka gününde ve kan tahlili yapılmalı ❤

Tekrarlayan kayıplardan dolayı 1 2 ay içerisinde tüp bebeğe başlayacğım. Başlayana kadar önereceğiniz yapmamız gereken birşey varmı yumurta sperm kalitesini arttırabilecek
Hayırlısı olsun inşallah

Bizim doktorlarımız D vitamini veriyordu (Günde 8 damla devit) bir de bebek için çok faydalı olduğu için yine sizin için de tabi ki folik asit, aktif folik asit olmalı.

Erkekler için de antioksidan vitamin veriliyor. Özellikle sigara kullanımı varsa. Siz sigara kullanıyorsanız siz de artı olarak antioksidan kullanabilirsiniz.

Tamamen doktorlarımın önerilerini yazdım ❤

Bunları doludolu 2 ay kullanmak iyi olacaktır

Çok teşekkür ederim dvit ikimizde kullanıyoruz folikasitte kullanıyorum antioksidan vitamin bakıyım

Taze embriyonun tutunması daha mı uzun sürüyor .benim tranferimde 2 adet 3. Gün embriyosu koyuldu tutma ihtimali daha mı az 5. Güne göre

Teşekkürler o kadar işiniz arasında bizi düşündüğünüz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…