Tüp bebek hemşiresiyim

İyi olacak hastanın hemşire ayağına gelirmiş diyerek sözü değiştirmek istiyorum🤭🤭merhabalar…bugün transferimin 7.günü test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm😔😔kasık we belimde inceden bir ağrı war…sizce bu sonuç we ağrılar birşeyih işaretçisi olabilir mi?
Merhaba 😂
Hayırlısı olsun inşallah. İdrar testi mi yaptınız?

Merhaba Tüp bebek hemşiresi, iğneler her akşam 18.55 de yapıyorun, ancak bu akşam 35 dk geciktim😢 Trafiğe takıldım, bu sorun olur mu? Sadece bir defa bu hatayı yaptım. Yarın akşam yine 18.55 olarak devam ederim. Ne dersiniz?

Ne demek ❤❤ Tüp bebek çok özel ve hassas bi süreç olduğu için ben hastalarımızdan da alışkınım. Tekrar tekrar bize dönüş yapıp soru sorarlardı. Çünkü illaki akla takılan bi şeyler oluyor.
Merhaba tüp bebekte yaş önemli mi mesela 25li yaşlarda bir hastaya da yapılıyor mu ya da 1 yıllık evli çiftlere de

Merhaba Tüp bebek hemşiresi, iğneler her akşam 18.55 de yapıyorun, ancak bu akşam 35 dk geciktim😢 Trafiğe takıldım, bu sorun olur mu? Sadece bir defa bu hatayı yaptım. Yarın akşam yine 18.55 olarak devam ederim. Ne dersiniz?
O kadarcık farktan hiçbi sorun olmaz merak etmeyin 🙏

Merhaba tüp bebekte yaş önemli mi mesela 25li yaşlarda bir hastaya da yapılıyor mu ya da 1 yıllık evli çiftlere de
Merhaba. Her yaşa yapılıyor özellikle özel merkezlerde. 1 yıllık korunmasız ilişki varsa sebepsiz kısırlık da olsa çiftler isterse tedavi olabilirler

Merhabalar size birşey sormak istiyorum. Benim 2 denemem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi yapıldı. Bugün 8. Günüm idrar testim orta silik çıktı. Yalnız transfer günümde tek sefer olmak şartıyla ovitrelle nin 3/1 i kadar çatlatma iğnesi vurundum hepsini değil. Yani çatlatma iğnesi olalıda 8 günüm..Etkisi geçmiş midir yoksa çatlatma iğnesi etkisi midir bu pozitiflik

Merhabalar size birşey sormak istiyorum. Benim 2 denemem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi yapıldı. Bugün 8. Günüm idrar testim orta silik çıktı. Yalnız transfer günümde tek sefer olmak şartıyla ovitrelle nin 3/1 i kadar çatlatma iğnesi vurundum hepsini değil. Yani çatlatma iğnesi olalıda 8 günüm..Etkisi geçmiş midir yoksa çatlatma iğnesi etkisi midir bu pozitiflik
Merhaba. Çatlatma iğnesiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Etkisi o kadar devam etmez. İnşallah gebesinizdir 🌷

Merhaba kızlar. Net olarak cevabını bulamadığım için buraya yazayım dedim. Tüp bebek raporu için illa SGK anlaşmalı yerlerde mi aşılama yapılmış olması lazım.?Ben özel muayenehanede yaptırdım iğneli aşılama da aklıma takıldı

Merhaba kızlar. Net olarak cevabını bulamadığım için buraya yazayım dedim. Tüp bebek raporu için illa SGK anlaşmalı yerlerde mi aşılama yapılmış olması lazım.?Ben özel muayenehanede yaptırdım iğneli aşılama da aklıma takıldı
Bizim merkezimizde sgk anlaşması yoktu ama alınan epikriz devlette geçerli oluyor merak etmeyin.

Back
X