Tüp bebek hemşiresiyim

Sanırım günlük almanız gereken dozu tamamladğınız için sorun olmaz. Merak etmeyin. Bizde intralipid ve iğne yapılıyordu. Demek böyle bi ilaç da varmış ben de öğrenmiş oluyorum :KK16:
canımm bende kısmetse temmuzda tup bebek dusunuyorum,
oncesınde kan testlerımı yaptırdım, antı hbs degerım pozıtıf cıkmıs bu ıyı bıseymı ası olmam gerekır mı acaba ?
bırde demır ferrıtının 4 cıkmıs doktor demır depoların bos dedı, ferınject kullanmamı soyledı serum.
acaba ben bu yuzden mı gebe kalamıyorum ya senelerdır demır degerım cok dusuktur :(
bıraz canım sıkıldı...

canımm bende kısmetse temmuzda tup bebek dusunuyorum,
oncesınde kan testlerımı yaptırdım, antı hbs degerım pozıtıf cıkmıs bu ıyı bıseymı ası olmam gerekır mı acaba ?
bırde demır ferrıtının 4 cıkmıs doktor demır depoların bos dedı, ferınject kullanmamı soyledı serum.
acaba ben bu yuzden mı gebe kalamıyorum ya senelerdır demır degerım cok dusuktur :KK43:
bıraz canım sıkıldı...
Merhaba.

Gebe kalamamak tek bi sebebe bağlı olmuyor ya da neden gebe kalamadığınıza dair kanıtlanmış bi neden yoksa maalesef neden olduğu bilinemiyor. Onun için canınızı sıkmayın.

Anti hbs pozitif bağışık olduğunu gösteriyor. Aşıya gerek yok yani 🌷

Merhaba.

Gebe kalamamak tek bi sebebe bağlı olmuyor ya da neden gebe kalamadığınıza dair kanıtlanmış bi neden yoksa maalesef neden olduğu bilinemiyor. Onun için canınızı sıkmayın.

Anti hbs pozitif bağışık olduğunu gösteriyor. Aşıya gerek yok yani 🌷
Çookk tesekkur ederım, burda bızlere yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsun sızden. :KK36:

yanı sperm dusuklugu vardı oda duzeldı sayılır ama henuz gebelık elde edemedık 3 sene oldu,
artık tüp yolundayız.

Çookk tesekkur ederım, burda bızlere yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsun sızden. :KK36:

yanı sperm dusuklugu vardı oda duzeldı sayılır ama henuz gebelık elde edemedık 3 sene oldu,
artık tüp yolundayız.

Evet bu demir eksikliğinden daha elle tutulur bir neden mesela. İnşallah daha bekletmeden Allah sağlıkla nasip eder 🌷

Evet bu demir eksikliğinden daha elle tutulur bir neden mesela. İnşallah daha bekletmeden Allah sağlıkla nasip eder 🌷
yanı arastırdıkca cıkan seyler oluyor,
ılk neden sperm azlıgı dedık,sonra bu demır cıktı bırde bnde pıhtılasma cıktı.
amın canım cok sagol

@ Lupetta Lupetta tüp bebeklerin genetik rahatsızlığa sahip olma ihtimali normal bebege göre daha mı yüksektir?
Hayır hiç öyle bir şey yok. Sadece doğal döllenme yerine laboratuvarda yine sizin yumurta ve spermleriniz döllendirilip veriliyor. Onun için hiçbi fark yok

Merhaba öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim 🌸
Ben dün transfer oldum bu süreçte beslenme olarak dikkat etmemiz gereken bişey var mı? Mesela şunu tüketin şunu tuketmeyin gibi

Merhaba öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim 🌸
Ben dün transfer oldum bu süreçte beslenme olarak dikkat etmemiz gereken bişey var mı? Mesela şunu tüketin şunu tuketmeyin gibi
Merhaba. Rica ederim 💜

Genelde sağlıklı beslenme öneriliyor kesinlikle.

-Onun dışında maydonoz ve başlı başına yeşillik önerilmiyor. İyi yıkanmaları da şart.
-Ada çayı ve içeriğini bilmediğiniz bitki çayları yasak.
- Günde 3 4 kez açık çay içebilirsiniz. Ve 1 kere olmak üzere türk kahvesi veya filtre kahve.
- İçmek isterseniz günde en fazla 1 şişe maden suyu içebilirsiniz.
-Hazır meyve suları ve kolalar yasak.
- Sadece Plus olmayan minoset veya parol kullanabilirsiniz.
-Sakatat, iyi pişirilmemiş et ve salam sucuk sosis yasak.

Dediğim gibi sağlıklı beslenme öneriliyor 💜 Liste olarak verirdik biz hastalarımıza bunları. Sizde yok sanırım

Merhaba. Rica ederim 💜

-Onun dışında maydonoz ve başlı başına yeşillik önerilmiyor. İyi yıkanmaları da şart.
- Günde 3 4 kez açık çay içebilirsiniz. Ve 1 kere olmak üzere türk kahvesi veya filtre kahve.

Dediğim gibi sağlıklı beslenme öneriliyor 💜 Liste olarak verirdik biz hastalarımıza bunları. Sizde yok sanırım
Aaaa yeşillik yasak olduğunu bilmiyordum we benim diyet listemde de yok şuan çok şaşırdım ben transferden beri deli gibi roka tere yiyorum salata yiyorum hergün…ewet maydonoz listemde yazıyordu we hiç tüketmedim şuan üzüldüm…☹️☹️

Merhaba. Rica ederim 💜

Çok teşekkür ederim yok bana liste verilmedi sadece beslenmenize dikkat edin denildi

Aaaa yeşillik yasak olduğunu bilmiyordum we benim diyet listemde de yok şuan çok şaşırdım ben transferden beri deli gibi roka tere yiyorum salata yiyorum hergün…ewet maydonoz listemde yazıyordu we hiç tüketmedim şuan üzüldüm…☹️☹️
Hiç merak etmeyin. Hemen sorun yaratacak ya da sırf onun için olmayacak diye bir şey yok. Millet neler yiyo içiyo 🙈

Back
X