Tüp bebek hemşiresiyim

Yok ne sıkmasıı ❤❤ evet bizim hastalarımız da her belirtiyi "acaba mı" diye yorumluyorlar. O psikolojiyi de anlıyoruz. İnsan bi şeye tutunmak istiyor acele de ediyor bilmek için. En azından teste kadar 🙈 Ama alakası yok maalesef... Öyle bi belirti vermez.
Nasil belirtiler olur peki

Ben tup bebek tedavisi gormedim hic 1 yillik evliyim gebe kalmaya çalışıyorum ilacta kullanmadim hic ama kalamadim bir türlü, esim bayramdan sonra ürolojiye gidicek baktiracak. Sorum şu ki tüp bebege gerek kalmadan da gebe kalabilir miyim, ilaçla vs birde tüp bebek fiyatlari nedir acaba evlilikte 1 yili gecince ücretsiz diye duymustum sanki bilmiyorum
Sey bakar mısınız

Hayırlısı olsun inşallah 🌸🌸

Bizim doktorlarımız D vitamini veriyordu (Günde 8 damla devit) bir de bebek için çok faydalı olduğu için yine sizin için de tabi ki folik asit, aktif folik asit olmalı.

Erkekler için de antioksidan vitamin veriliyor. Özellikle sigara kullanımı varsa. Siz sigara kullanıyorsanız siz de artı olarak antioksidan kullanabilirsiniz.

Tamamen doktorlarımın önerilerini yazdım ❤

Bunları doludolu 2 ay kullanmak iyi olacaktır
Erkekler icin antioksidan vitamin ismi verebilirmisiniz

Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. önce size danışayım, devam ederse kendi hemşiremi de arayacağım 😊
Pozitif gördüm şükür 5. Haftadayım. 10 gün sonra ilk randevum var. İlaçlar aynı devam ediliyor. Fitil 2 gündür ağrı yapıyor. İterken iğne batıyor gibi oluyor. Bazen oturunca da fitil koyduğum yer iğne gibi batıyor İçerisi çok doluymuş gibi şişmiş gibi hissediyorum. Günde 3 defa 2şer tane kullanıyorum. Normal mi acaba
Sizin yasiniz kacti

Tüp bebek ilaçları transfer sonrası 12. Haftaya kadar aynı mı devam ediyor. Ben 6.haftadayım. Bir düzenleme yapılmadı.Şehir dışında olduğum için kendi dr um bakamadı. Hemşirem de aynen devam dedi. Düzenleme yapılmıyor mu. Kan değerine ya da rahme bakarak değişmiyor mu. 2 prolutex, 3 estrofem, 6 fitil. Azalma olmayacak mı

Bizde şöyle oluyordu;
8.haftadan itibaren estrofem azaltılarak kesiliyor.
9.haftadan itibaren progesteronlar azaltılıp 12.haftada tamamen kesiliyor.

Şu anlık kesilecek ilacımız yok ama söyleyin size ilaçları ne zaman nasıl keseceğinizi yazıp atsınlar. Biz hastalarımıza tarihleriyle kesilecek zamanlarını ve nasıl keseceğini yazıp gönderiyorduk . Tahlil yapılmaz. Standart oluyor kullanım.

Ben tup bebek tedavisi gormedim hic 1 yillik evliyim gebe kalmaya çalışıyorum ilacta kullanmadim hic ama kalamadim bir türlü, esim bayramdan sonra ürolojiye gidicek baktiracak. Sorum şu ki tüp bebege gerek kalmadan da gebe kalabilir miyim, ilaçla vs birde tüp bebek fiyatlari nedir acaba evlilikte 1 yili gecince ücretsiz diye duymustum sanki bilmiyorum

Maalesef devlette 3 yıl şartı oluyor. Orada deneyebilmek için. Özellerde 15-20.000 arası değişir. Neler yapılacağı da etkiliyor ücreti.

Tahlillerinize baktırıp ancak doktor söyleyebilir gebe kalıp kalamayacağınızı. Belki tüpleriniz kapalı mesela bunu bakmadan söyleyemez doktor. Sonra izlenecek yol size detaylı anlatılır 🌸 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 💜

Bizde şöyle oluyordu;
8.haftadan itibaren estrofem azaltılarak kesiliyor.
9.haftadan itibaren progesteronlar azaltılıp 12.haftada tamamen kesiliyor.

Şu anlık kesilecek ilacımız yok ama söyleyin size ilaçları ne zaman nasıl keseceğinizi yazıp atsınlar. Biz hastalarımıza tarihleriyle kesilecek zamanlarını ve nasıl keseceğini yazıp gönderiyorduk . Tahlil yapılmaz. Standart oluyor kullanım.
İçim şimdi daha rahat . Teşekkür ederim 🤲

Mrblr.ben de 6 yumurta toplanmisti 5 bos cikti.bu yumurtAlarin bos cikmamasi icin nelere dikkat etmeliyiz?
Onun için yapılacak pek bir şey yok. Yine de doktorunuzun yumurta kalitesini arttırmaya yönelik ilaç tavsiyesi olacaktır. Kullanabilirsiniz 🌸

Maalesef devlette 3 yıl şartı oluyor. Orada deneyebilmek için. Özellerde 15-20.000 arası değişir. Neler yapılacağı da etkiliyor ücreti.

Tahlillerinize baktırıp ancak doktor söyleyebilir gebe kalıp kalamayacağınızı. Belki tüpleriniz kapalı mesela bunu bakmadan söyleyemez doktor. Sonra izlenecek yol size detaylı anlatılır 🌸 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 💜
Bugun regliyim ve hormon testi verdim daha doktor bakmadi sonuclar nasil sizce 😔😔

Eklentiler

• Screenshot_20220523-175222_Chrome.webp
    Screenshot_20220523-175222_Chrome.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 94
Back
X