Allahim hepimize nasip etsin canim hepini yediriyorum sagolasinAmin cumlemizinkine yardimci olsun ins cnm sen iyi bak esine cnm bal findik badem yedir gun icinde sayiya cozum kolay bizimkisi daha zor morfoloji illetini kimseye vermesin rabbim ins
Amin canim cok sagol insallah hayirlisi olsun...Aslında olma olasılığı var ama biraz yüzdesi az oluyor tedavi ile artırılıyor hatta sperm sayısı böyle durumlarda öyle okumuştum yanlışda bilgilendirmek istemem hiç sperm bulunmayıp hamile kalan arkadaşlarım var tüp bebekle rabbim sana da nasip etsin doktorun ne derse öyle yap canım
Bi daha ki adetime yapalm dedi esim de biz konyada yapcaz da ondan ekim hayal oldu yaniİyi doktorlar herşeyi daha iyi bilir canım rabbim hayırlı bir şekilde sana da nasip etsin inşallah herkese de
Bende konyadayim kime gidiyosunuz cnmBi daha ki adetime yapalm dedi esim de biz konyada yapcaz da ondan ekim hayal oldu yani
Novafertile gidicez cnm ben izmirde oturuyorm ama ailem ordaBende konyadayim kime gidiyosunuz cnm
Daha yaptirmadik cnm yaptircam ins selcuk uni tip fakultesi tup bebek merkezinde olcak ins ekim adetimle baslayacak ins sendeki problem ne peki cnm yas kacSen nere yaptircaksin yada yaptirdiysan nerde yaptirdin
25 yasindayim problem de polikistik over ve morfolojiDaha yaptirmadik cnm yaptircam ins selcuk uni tip fakultesi tup bebek merkezinde olcak ins ekim adetimle baslayacak ins sendeki problem ne peki cnm yas kac
Hm masallah tutmus tek mi ikiz mi ya ne kadar tuttu acaba simdilik tedavi masrafıniz.. bide sorununuz neydiAaa konyalilar gelmiş..bende konyada yaptirdm kizlar belki eski mesajlarda görmüşsunuzdür..medicana konya necati özçimen de..
Sizin problem ne yas kac acabaDaha yaptirmadik cnm yaptircam ins selcuk uni tip fakultesi tup bebek merkezinde olcak ins ekim adetimle baslayacak ins sendeki problem ne peki cnm yas kac
Yasim 29 cnm bende bisey yok ama esimin morfoloji hafif dusuk dediler kadindogumculara gore aslinda problem bile degilmis ama bence problem yani neden novafertil pekiSizin problem ne yas kac acaba
Sen nerde calisiyosun cnm acaba ise basladim demistin yaa kalabalik oldugu icin falan okumustum biAaa konyalilar gelmiş..bende konyada yaptirdm kizlar belki eski mesajlarda görmüşsunuzdür..medicana konya necati özçimen de..
Konyada akramizin tavsiyesiyle gittik gorusmeye begendim sevdim de acikcasi akrabamizin iki tanidigininda gebelik oluşmuş birinin ikizYasim 29 cnm bende bisey yok ama esimin morfoloji hafif dusuk dediler kadindogumculara gore aslinda problem bile degilmis ama bence problem yani neden novafertil peki
İns cnm ins gonlumuze gore olur yaa benimde tanidiklarim yaptirdilar pek memnun kalmadilar o yuzden sordum ins hepimizin yuzunu guldursun rabbim yaa ne kadar ucret cikti peki belli nmiKonyada akramizin tavsiyesiyle gittik gorusmeye begendim sevdim de acikcasi akrabamizin iki tanidigininda gebelik oluşmuş birinin ikiz
4.900 dediler cnmİns cnm ins gonlumuze gore olur yaa benimde tanidiklarim yaptirdilar pek memnun kalmadilar o yuzden sordum ins hepimizin yuzunu guldursun rabbim yaa ne kadar ucret cikti peki belli nmi
İlaclar bu fiyata dahil mi peki cnm bi de mikroenjeksiyon yapiliyo mu4.900 dediler cnm
Hm masallah tutmus tek mi ikiz mi ya ne kadar tuttu acaba simdilik tedavi masrafıniz.. bide sorununuz neydi