- 17 Aralık 2014
- 392
- 509
- 37
Sen nerde calisiyosun cnm acaba ise basladim demistin yaa kalabalik oldugu icin falan okumustum bi
Canım ben bankada çalışıyorum..ve acaip yoğun isler malesef..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerde calisiyosun cnm acaba ise basladim demistin yaa kalabalik oldugu icin falan okumustum bi
Ilaclara ne kadar odediniz cnmTek canım..cok şükür..
Tedavi icin hastaneye 4900 ödedim..
Ilave olarak ılaclar..
Ilaclara ne kadar odediniz cnm
Hangi banka cnm bende is ariyorum yaa bi bulamadim ziraat muhendisim atama icin bekledim olmadiCanım ben bankada çalışıyorum..ve acaip yoğun isler malesef..
Yok degil cnm evet uygulaniyoİlaclar bu fiyata dahil mi peki cnm bi de mikroenjeksiyon yapiliyo mu
Yok degil cnm evet uygulaniyo
Yumurta büyütmek icin kullandigin ilaclar mi sadeceÖdemedim onları..ozel saglik sigortam karşıladı ama sanirim 2500 civari tuttu ilaclar..
Hm dondurmaya her yerde ek ucret aliniyo ama kamera ile izlemeyi soruym cnm medicana da bunlara fiyat ödemedin mi senMikroenjeksiyon yontemi kullaniliyor..ama kamera ile izleme, dondurma vs. ilave ücretler çıkıyor canm novafertilde onları iyi konusun..sonra surpriz olmasn..
Yumurta büyütmek icin kullandigin ilaclar mi sadece
Hm dondurmaya her yerde ek ucret aliniyo ama kamera ile izlemeyi soruym cnm medicana da bunlara fiyat ödemedin mi sen
Devlet ödüyo mu.. bnm arkadasm orda yaptirdm dedi 10 bini buldu falan dedi sonraki ilaclarlaAynen canm transger oncesi ilaclar bublar..
Transfer sonrasi olanları zaten devlette ödüyor diye biliyorum..normal receteyle alıyosun onlari..ben iki kısımada hic bise ödemedm..
Benim arkadaslariminda ole on bini buldu cnmDevlet ödüyo mu.. bnm arkadasm orda yaptirdm dedi 10 bini buldu falan dedi sonraki ilaclarla
Sizin sorun neydi acaba ozel degilse çokYok cnm dondurma yapmadk biz..baska da hic bi ilave ucret çıkmadı..
Nasıl buluyo 10 bini o kadar yaBenim arkadaslariminda ole on bini buldu cnm
Sizin sorun neydi acaba ozel degilse çok
Asilama denemediniz mi cnm direk tüp bebek yapmışsınızCanm bizim bi sorunumz yoktu..
1 yil denedik olmayinca gec kalmamak icin yaptirdik..sebepsiz dediler hep..
Klomen kullanmadm ama asilama deneyelim dedik oda doktor 3 kutu puregon kullandirdi 21 22 gün daha da diyo istersen devam edelim diye 4. Kutuyu aldıracak.. bastan da konuştuk yumurta cok olursa dondururuz dedik tup bebek yapariz ama doktor ilgilenmedi cok yaY yasemin hafsaaa cnm sen denedin mi asilama ya da klomen falan ben once klomen snr asilama yaptirdim iki kere ama olmayinca artik tup olsun yas geciyo dedik
Nereye gitmistin dr kimdiKlomen kullanmadm ama asilama deneyelim dedik oda doktor 3 kutu puregon kullandirdi 21 22 gün daha da diyo istersen devam edelim diye 4. Kutuyu aldıracak.. bastan da konuştuk yumurta cok olursa dondururuz dedik tup bebek yapariz ama doktor ilgilenmedi cok ya