Şimdilik ek gıda da sıkıntı yaşamadım ama mamasız da olmuyor gibiEger ek gıdada iyiyse mama ihtiyaci olmayabilir ama istahsiz bir bebekse mama devam istiyor
Menenjit olma ihtimalini düşününce aşının yan etkilerini yaşamak daha iyimis gibi geliyor. Herkes farklı dusunuyor neyin doğru olduğunu bilmiyorum sadece risk almamak adına yaptıracagimMenenjit konusunda kafam cok karısık cok rısklı bır asıymıs
Her doktor farklı onerılerde bulunuyor
Evet canim mamaya devam ediyorum ek gidada pek isthali degiller gun icinde de dahil mama iciyor benimkiler ben de memnunum bu durumdan aslinda en azinda mamayi birakmasinlar ki besin alabilsinler diyeŞimdilik ek gıda da sıkıntı yaşamadım ama mamasız da olmuyor gibihani gece yatarken ne versem mamanin yerini tutmayacak gibi hissediyorum. Sen mamaya devam ediyor musun
Menenjit olma ihtimalini düşününce aşının yan etkilerini yaşamak daha iyimis gibi geliyor. Herkes farklı dusunuyor neyin doğru olduğunu bilmiyorum sadece risk almamak adına yaptıracagim
Menenjit yaptirmadim canim. Doktorlar da cok ayri fikirlere sahip dediginiz gibi.Bır deneyeyım aynen makat etraf kızarıo hıc gecmeden yeni ekleme oluyor
Menenjit sen ne yaptırdın canm
ek gıdayı azmı alıyor cnm ?Bu aralar ısthsızlık sureklı kaka pişik hepsı ust uste bır suru besleyici seyler yapıyorum ıkı kasık tadıyor sonra istemiyor hala mama devam haftada 800 gr bitiyor ne olacak bu sonumuz bılemedım..
bende 1 yaşında bırakmayı planlıyorumdaNisaninda üst dişler çıkıyor huysuz bu ara aynı zaman evde taşıdık çok zor oldu. Şimdi yine biraz ateşi var calpol verdim. Önümüzdeki hafta menenjit aşısı olacak yavruların bitmiyor hiç yaGaliba hepimizin aynı bebeler
bende mamaya devam ediyorum canım geçen doktora sordum 1 yaşına kadar dedi. İnşallah 1 yaş geldiğinde bırakmış oluruz.
Canim donmeye basladiginda kullanamayacaksin yatagin dört bir kosesini gezecek suan sadece sırt ustu mu yatiyor dönene kadar ben de yastikla yatirmistim daha sonra yatiramiyosun zatenİyi akşamlar kızlar bebislerinize yastık kullanıyor musunuz ya ben doğduğundan beri incecik te olsa kullanıyorum önermiyor Dr lar ama koymayinca da yatamiyor diye düşünüyorum hata mı yapıyorum ya
Sallarken yastıkta sallıyorum yatağına alınca yastıksız yatıriyorjm canım. En başından beri yastıksız yattığı için alıştı zatenİyi akşamlar kızlar bebislerinize yastık kullanıyor musunuz ya ben doğduğundan beri incecik te olsa kullanıyorum önermiyor Dr lar ama koymayinca da yatamiyor diye düşünüyorum hata mı yapıyorum ya
Dönüyor aslında ama uyanıkken yatarken sadece sırt üstü yatıyorCanim donmeye basladiginda kullanamayacaksin yatagin dört bir kosesini gezecek suan sadece sırt ustu mu yatiyor dönene kadar ben de yastikla yatirmistim daha sonra yatiramiyosun zaten
Ben hafif bi yastık koyuyorum doğdu doğalıSallarken yastıkta sallıyorum yatağına alınca yastıksız yatıriyorjm canım. En başından beri yastıksız yattığı için alıştı zaten
Yastıkla da yastiksiz da yatıyor aslında ona farketmiyor ben koyuyorum yastığıSallarken yastıkta sallıyorum yatağına alınca yastıksız yatıriyorjm canım. En başından beri yastıksız yattığı için alıştı zaten
Uyurken donerek uyumayi kasdettim canimDönüyor aslında ama uyanıkken yatarken sadece sırt üstü yatıyor
Ona daha çok var bence daha dönmüyor benim kızımUyurken donerek uyumayi kasdettim canim
Bi bakmissin birden donmeye baslamis kuzucukOna daha çok var bence daha dönmüyor benim kızım
Hazir maya hic almadim ben canim hazir sut de hic almadim hangisi iyidir nasildir mayalari hic bilmiyorumKızlar benim kızım 5 ay 6 günlük oldu ufaktan birşeyler yedirmek istiyorum artık bu activa nin sade probiyotikli yogurdunu aldım bununla yoğurt mayalayip versem nasıl olur siz nasıl yapıyorsunuz
Normalde dönüyor da uykuda dümdüz yatıyor nasıl yatirdiysam daha bakalım gözümüzün önünde büyüyor kuzucuklar Allah'a şükürler olsun onu da görmek nasıp olur inşallahBi bakmissin birden donmeye baslamis kuzucuk
Hazır süt le mayalama yapmicam canım zaten yogurdumu ben evde yapıyorum ama bebiş için probiyotikli ya daha iyi olur mu acaba dedimHazir maya hic almadim ben canim hazir sut de hic almadim hangisi iyidir nasildir mayalari hic bilmiyorum
Ben dogaldan yanayim canim maya konusundaHazır süt le mayalama yapmicam canım zaten yogurdumu ben evde yapıyorum ama bebiş için probiyotikli ya daha iyi olur mu acaba dedim
Evde kendin mayaliyorsan eger kendi mayan ile yap canım. Activa ile ben önceden kendim için almıştım uzayan bir yoğurt olmuştu. En güzeli doğalı. Ne güzel kendi yapıyormussun zaten maya aramazsın. Kendi mayaladigin da ilk açtığında taze iken tattir daha sonra kucuk kavanozlra bebis icin mayalarsinHazır süt le mayalama yapmicam canım zaten yogurdumu ben evde yapıyorum ama bebiş için probiyotikli ya daha iyi olur mu acaba dedim
Kendi mayamdan yapayım o zamanBen dogaldan yanayim canim maya konusunda
Evet uzun süredir evde kendim yapıyorum yoğurdu gayette güzel oluyor kıvamı onu kullanayım o zaman ben de bağırsakları alışık değil anne sütünden başka birşeye probiyotik li olursa iyi olur diye düşünmüştüm o yüzden aldımEvde kendin mayaliyorsan eger kendi mayan ile yap canım. Activa ile ben önceden kendim için almıştım uzayan bir yoğurt olmuştu. En güzeli doğalı. Ne güzel kendi yapıyormussun zaten maya aramazsın. Kendi mayaladigin da ilk açtığında taze iken tattir daha sonra kucuk kavanozlra bebis icin mayalarsin