Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Eger ek gıdada iyiyse mama ihtiyaci olmayabilir ama istahsiz bir bebekse mama devam istiyor
Şimdilik ek gıda da sıkıntı yaşamadım ama mamasız da olmuyor gibi hani gece yatarken ne versem mamanin yerini tutmayacak gibi hissediyorum. Sen mamaya devam ediyor musun
Menenjit konusunda kafam cok karısık cok rısklı bır asıymıs
Her doktor farklı onerılerde bulunuyor
Menenjit olma ihtimalini düşününce aşının yan etkilerini yaşamak daha iyimis gibi geliyor. Herkes farklı dusunuyor neyin doğru olduğunu bilmiyorum sadece risk almamak adına yaptıracagim

Evet canim mamaya devam ediyorum ek gidada pek isthali degiller gun icinde de dahil mama iciyor benimkiler ben de memnunum bu durumdan aslinda en azinda mamayi birakmasinlar ki besin alabilsinler diye
Bır deneyeyım aynen makat etraf kızarıo hıc gecmeden yeni ekleme oluyor
Menenjit sen ne yaptırdın canm
Menenjit yaptirmadim canim. Doktorlar da cok ayri fikirlere sahip dediginiz gibi.

Bu aralar ısthsızlık sureklı kaka pişik hepsı ust uste bır suru besleyici seyler yapıyorum ıkı kasık tadıyor sonra istemiyor hala mama devam haftada 800 gr bitiyor ne olacak bu sonumuz bılemedım..
ek gıdayı azmı alıyor cnm ?
bide pişik bence verdiğimiz ek gıdaların alerjik etkisi
artık ben öyle düşünüyorum
tesadüf olamaz

bende 1 yaşında bırakmayı planlıyorumda
bırakamayacam sanırım

İyi akşamlar kızlar bebislerinize yastık kullanıyor musunuz ya ben doğduğundan beri incecik te olsa kullanıyorum önermiyor Dr lar ama koymayinca da yatamiyor diye düşünüyorum hata mı yapıyorum ya

İyi akşamlar kızlar bebislerinize yastık kullanıyor musunuz ya ben doğduğundan beri incecik te olsa kullanıyorum önermiyor Dr lar ama koymayinca da yatamiyor diye düşünüyorum hata mı yapıyorum ya
Canim donmeye basladiginda kullanamayacaksin yatagin dört bir kosesini gezecek suan sadece sırt ustu mu yatiyor dönene kadar ben de yastikla yatirmistim daha sonra yatiramiyosun zaten

Sallarken yastıkta sallıyorum yatağına alınca yastıksız yatıriyorjm canım. En başından beri yastıksız yattığı için alıştı zaten

Sallarken yastıkta sallıyorum yatağına alınca yastıksız yatıriyorjm canım. En başından beri yastıksız yattığı için alıştı zaten
Ben hafif bi yastık koyuyorum doğdu doğalı
Yastıkla da yastiksiz da yatıyor aslında ona farketmiyor ben koyuyorum yastığı

Kızlar benim kızım 5 ay 6 günlük oldu ufaktan birşeyler yedirmek istiyorum artık bu activa nin sade probiyotikli yogurdunu aldım bununla yoğurt mayalayip versem nasıl olur siz nasıl yapıyorsunuz

Kızlar benim kızım 5 ay 6 günlük oldu ufaktan birşeyler yedirmek istiyorum artık bu activa nin sade probiyotikli yogurdunu aldım bununla yoğurt mayalayip versem nasıl olur siz nasıl yapıyorsunuz
Hazir maya hic almadim ben canim hazir sut de hic almadim hangisi iyidir nasildir mayalari hic bilmiyorum

Hazır süt le mayalama yapmicam canım zaten yogurdumu ben evde yapıyorum ama bebiş için probiyotikli ya daha iyi olur mu acaba dedim
Evde kendin mayaliyorsan eger kendi mayan ile yap canım. Activa ile ben önceden kendim için almıştım uzayan bir yoğurt olmuştu. En güzeli doğalı. Ne güzel kendi yapıyormussun zaten maya aramazsın. Kendi mayaladigin da ilk açtığında taze iken tattir daha sonra kucuk kavanozlra bebis icin mayalarsin

Evet uzun süredir evde kendim yapıyorum yoğurdu gayette güzel oluyor kıvamı onu kullanayım o zaman ben de bağırsakları alışık değil anne sütünden başka birşeye probiyotik li olursa iyi olur diye düşünmüştüm o yüzden aldım kendi mayami kullanayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…