- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Kolay gelsin canım. Tam da Ramazan’a denk gelmiş başlamadan atarsınız kendinizi inşallah içeri. Aman neyse kiracınız çıkmış demek ki gerisi hallolurBenim taşınma telasim var eşyalar gitti boyacı girecek aşırı yorgun ve uykusuzum
Valla dün bizim de bir bebek geldi bronşitmişti bi de ama bulaşmaz dediler ben huylandım inş hasta olmaz bizimki deTeşekkür ederiz bizde memlekete gitmiştik oradaki çocuklar hep hastaydı bizim kıza da bulaştı soğuk alginligi toparladık ama çok şükür ilerlemeden
İnşallah canım dili yok ki derdin anlayalım hasta olmasın bebisler vallaKolay gelsin canım. Tam da Ramazan’a denk gelmiş başlamadan atarsınız kendinizi inşallah içeri. Aman neyse kiracınız çıkmış demek ki gerisi hallolur
Valla dün bizim de bir bebek geldi bronşitmişti bi de ama bulaşmaz dediler ben huylandım inş hasta olmaz bizimki de
Cumartesi akşam 7de anahtarı aldık. Pazar sabah taşındik. Mecbur boyacı sonra girdi. Her işimizi erteledik onların yüzünden.ben burdayım
kimse yok die bakıp çıkıom
geçmiş olsun cnm
daha girmedimi boyacılar fulim
çıktımı o lanetler
hep olan bize denk geliyor sanırımAcıyor olabilir tam patlayacak gibiyse. İnşallah çıkar bir an önce gei ben sağlık ocağında hemşireye sordum bu diş sıkıntısı ara ara geçiyo mu nasıl oluyo diye o da öyle kesin bi zaman iyi olacak diye bi şey yok hep kaşınabilir dişleri dedi
gerçekten Allahlarından bulsunlar ne diyim..Cumartesi akşam 7de anahtarı aldık. Pazar sabah taşındik. Mecbur boyacı sonra girdi. Her işimizi erteledik onların yüzünden.
durcuk ne kız9 ayda. Kızamık asısı var eskiden yokmus sımdı ulkemızde cok yabancı oldugundan vakalar cogalmış yaptırmak ta fayda keza Kızamık buyuyunce gecırmesı cok sıkıntılı
Bebısleri yuruyen durcuk yapam varmı,bızım kı tosun pasa gıbı oturuyor
Canım teşekkür ederim gerçekten zor ya. Birde bebek olunca ve kiracilr dan sıkıntı çıkınca zor oldu şükür ki yoluna giriyor yavaş yavasMerhaba kızlar nasılsınız bebısler nasıl umarım hersey yolundadır fulya kolay gelsin sana canm cok zordur tasımak Allah kolaylık versin
Nisa ayakta durmak istiyor kollarından tutunca adım atıyor. Emekleme pozisyonu alıyor ama ileri gideriyor9 ayda. Kızamık asısı var eskiden yokmus sımdı ulkemızde cok yabancı oldugundan vakalar cogalmış yaptırmak ta fayda keza Kızamık buyuyunce gecırmesı cok sıkıntılı
Bebısleri yuruyen durcuk yapam varmı,bızım kı tosun pasa gıbı oturuyor
Evet canım havalar güzel gidiyor o yönden şanslıyız. Allaha havale ettik artık onlar gibi olsak kesin cinayet çıkardı Bu işten adam bizi çok zorladı kavgaya. Zaten evi batirmislar Bi tane ampul yok kablosu bile yok. Evin içinde bir sürü kavanoz yere düşmüş kırılmış almamis. Duvarlar camur gibi kır. Neyse ki kurtulduk diye seviniyoruzhep olan bize denk geliyor sanırım
gerçekten Allahlarından bulsunlar ne diyim..
neyse en azından kurtulmuşsun fulim...
havalarda ısınıyor.. bari çok üşemezsiniz inşallah
durcuk ne kız
benm üstümdede bi kiracı vardı ev sahibine gıcık oldu diye giderken herşeyi söküp almıştıCanım teşekkür ederim gerçekten zor ya. Birde bebek olunca ve kiracilr dan sıkıntı çıkınca zor oldu şükür ki yoluna giriyor yavaş yavas
Nisa ayakta durmak istiyor kollarından tutunca adım atıyor. Emekleme pozisyonu alıyor ama ileri gideriyor
Evet canım havalar güzel gidiyor o yönden şanslıyız. Allaha havale ettik artık onlar gibi olsak kesin cinayet çıkardı Bu işten adam bizi çok zorladı kavgaya. Zaten evi batirmislar Bi tane ampul yok kablosu bile yok. Evin içinde bir sürü kavanoz yere düşmüş kırılmış almamis. Duvarlar camur gibi kır. Neyse ki kurtulduk diye seviniyoruz
Kız oda termostatini da sökmuş eşim hemen gidip kombiye baktı iyi bari kombi duruyor dedikbenm üstümdede bi kiracı vardı ev sahibine gıcık oldu diye giderken herşeyi söküp almıştı
adam eve girdiğinde neyseki kapıları almamış demişti.. o misal olmuş buda..
neyse sonu güzel olsun misler gibi oturun cnm
hayırlı uğurlu olsun
terbiyesiz gerçekten ya...Kız oda termostatini da sökmuş eşim hemen gidip kombiye baktı iyi bari kombi duruyor dedik
Saol canım amin insallahhhh
Karanfil yagı ve zeytinyağı en etkili yontem bende envayı cesıt kasıyıcı var elinde sulu olanı tutuyor hepİyi geceler kızlar bu aralar aşırı derecede ellerini ağzına götürüyor kızım çığlık çığlık ağlıyor heralde çok kaşınıyor dişleri dış kaşıyıcı alayım diyorum ama bilemdjm sulu mu susuz mu olmalı ne farkı oluyor deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim
Ayakta durmasına durcuk diyoruz bızhep olan bize denk geliyor sanırım
gerçekten Allahlarından bulsunlar ne diyim..
neyse en azından kurtulmuşsun fulim...
havalarda ısınıyor.. bari çok üşemezsiniz inşallah
durcuk ne kız
Ben babyjem kaşıyıcı aldım silikon el şeklimde olan. Yumuşacık kolay götürüyor ağzına güzel kaşıyor. Bir de sulu almıştım onu pek sevmiyor amca soğuk uygulama için kullandık. Zaten ben kaşıyıcı alana kadar patladı çok şükür kendisi çok sorun olmadı bizim için. Sizin de öyle olur inşallahİyi geceler kızlar bu aralar aşırı derecede ellerini ağzına götürüyor kızım çığlık çığlık ağlıyor heralde çok kaşınıyor dişleri dış kaşıyıcı alayım diyorum ama bilemdjm sulu mu susuz mu olmalı ne farkı oluyor deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim
Karanfil yağı bulamam belki de zeytin yağını direk sürecek miyimKaranfil yagı ve zeytinyağı en etkili yontem bende envayı cesıt kasıyıcı var elinde sulu olanı tutuyor hep
Yaa hayırlı olsun canımBiz ilk dişi patlattık teyzeleri ucunu gördüm bugün
Ya inşallah çok ağlıyor birşeyleri ağzına goturuyir sürekli alamayınca çığlık çığlığa ağlıyorBen babyjem kaşıyıcı aldım silikon el şeklimde olan. Yumuşacık kolay götürüyor ağzına güzel kaşıyor. Bir de sulu almıştım onu pek sevmiyor amca soğuk uygulama için kullandık. Zaten ben kaşıyıcı alana kadar patladı çok şükür kendisi çok sorun olmadı bizim için. Sizin de öyle olur inşallah
İyiyiz biz canım sen nasılsınKizlar nasilsiniz