Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Benim taşınma telasim var eşyalar gitti boyacı girecek aşırı yorgun ve uykusuzum
Kolay gelsin canım. Tam da Ramazan’a denk gelmiş başlamadan atarsınız kendinizi inşallah içeri. Aman neyse kiracınız çıkmış demek ki gerisi hallolur
Teşekkür ederiz bizde memlekete gitmiştik oradaki çocuklar hep hastaydı bizim kıza da bulaştı soğuk alginligi toparladık ama çok şükür ilerlemeden
Valla dün bizim de bir bebek geldi bronşitmişti bi de ama bulaşmaz dediler ben huylandım inş hasta olmaz bizimki de

İnşallah canım dili yok ki derdin anlayalım hasta olmasın bebisler valla

ben burdayım
kimse yok die bakıp çıkıom

geçmiş olsun cnm

daha girmedimi boyacılar fulim
çıktımı o lanetler
Cumartesi akşam 7de anahtarı aldık. Pazar sabah taşındik. Mecbur boyacı sonra girdi. Her işimizi erteledik onların yüzünden.

9 ayda. Kızamık asısı var eskiden yokmus sımdı ulkemızde cok yabancı oldugundan vakalar cogalmış yaptırmak ta fayda keza Kızamık buyuyunce gecırmesı cok sıkıntılı
Bebısleri yuruyen durcuk yapam varmı,bızım kı tosun pasa gıbı oturuyor

İyi geceler kızlar bu aralar aşırı derecede ellerini ağzına götürüyor kızım çığlık çığlık ağlıyor heralde çok kaşınıyor dişleri dış kaşıyıcı alayım diyorum ama bilemdjm sulu mu susuz mu olmalı ne farkı oluyor deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim

hep olan bize denk geliyor sanırım

Cumartesi akşam 7de anahtarı aldık. Pazar sabah taşındik. Mecbur boyacı sonra girdi. Her işimizi erteledik onların yüzünden.
gerçekten Allahlarından bulsunlar ne diyim..
neyse en azından kurtulmuşsun fulim...
havalarda ısınıyor.. bari çok üşemezsiniz inşallah

durcuk ne kız

Merhaba kızlar nasılsınız bebısler nasıl umarım hersey yolundadır fulya kolay gelsin sana canm cok zordur tasımak Allah kolaylık versin
Canım teşekkür ederim gerçekten zor ya. Birde bebek olunca ve kiracilr dan sıkıntı çıkınca zor oldu şükür ki yoluna giriyor yavaş yavas
Nisa ayakta durmak istiyor kollarından tutunca adım atıyor. Emekleme pozisyonu alıyor ama ileri gideriyor
hep olan bize denk geliyor sanırım

gerçekten Allahlarından bulsunlar ne diyim..
neyse en azından kurtulmuşsun fulim...
havalarda ısınıyor.. bari çok üşemezsiniz inşallah

durcuk ne kız
Evet canım havalar güzel gidiyor o yönden şanslıyız. Allaha havale ettik artık onlar gibi olsak kesin cinayet çıkardı Bu işten adam bizi çok zorladı kavgaya. Zaten evi batirmislar Bi tane ampul yok kablosu bile yok. Evin içinde bir sürü kavanoz yere düşmüş kırılmış almamis. Duvarlar camur gibi kır. Neyse ki kurtulduk diye seviniyoruz

benm üstümdede bi kiracı vardı ev sahibine gıcık oldu diye giderken herşeyi söküp almıştı
adam eve girdiğinde neyseki kapıları almamış demişti.. o misal olmuş buda..
neyse sonu güzel olsun misler gibi oturun cnm
hayırlı uğurlu olsun

Kız oda termostatini da sökmuş eşim hemen gidip kombiye baktı iyi bari kombi duruyor dedik
Saol canım amin insallahhhh

Karanfil yagı ve zeytinyağı en etkili yontem bende envayı cesıt kasıyıcı var elinde sulu olanı tutuyor hep

Ben babyjem kaşıyıcı aldım silikon el şeklimde olan. Yumuşacık kolay götürüyor ağzına güzel kaşıyor. Bir de sulu almıştım onu pek sevmiyor amca soğuk uygulama için kullandık. Zaten ben kaşıyıcı alana kadar patladı çok şükür kendisi çok sorun olmadı bizim için. Sizin de öyle olur inşallah

Ya inşallah çok ağlıyor birşeyleri ağzına goturuyir sürekli alamayınca çığlık çığlığa ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…