Yaramazlik mode on benimkilerdeboğazım ağrıyor bademcikler şiş
sesim kısık..
benm kız sesimi öyle duyunca suratıma aval aval baktı ve şak die tokatı yapıştırdı
sizin bebeler ne alemde
benim kız emeklemiyor tembel o yüzden rahatımYaramazlik mode on benimkilerde
Yakinda emekler baslar yaramazlikbenim kız emeklemiyor tembel o yüzden rahatım
Fışkırır tarzda mi akma seklinde miİyi akşamlar kızlar
Bebeğim cok fazla kusuyor hersey normal
Bazen hortluyor sanki bazen mamadan snra agzndan norml cıkaryr bazende burnundan beri cıkaryrFışkırır tarzda mi akma seklinde mi
Emmiyor mu canım memeden sonra mı kusuyor. Doktor bana memeden sonra kusuyirsa göğsünden süt tazyikli geliyordur demişti.İyi akşamlar kızlar
Bebeğim cok fazla kusuyor hersey normal
Cok kucuk henuz cok normal bu soylediklerin fazlasini cikariyor bebekler zamanla azalarak bitecek tam anlamiyla bitmesi 4 ay civarinda oluyor hatta daha buyukken bile arada kusabiliyolar beslenme sonrasi. Burnunda geliyor olmasi yenidogan reflusunden kaynaklidir o da zamanla geciyorBazen hortluyor sanki bazen mamadan snra agzndan norml cıkaryr bazende burnundan beri cıkaryr
Memede direk cıkarıyr hemen bırakıncaEmmiyor mu canım memeden sonra mı kusuyor. Doktor bana memeden sonra kusuyirsa göğsünden süt tazyikli geliyordur demişti.
Ama nisa mamada sonrada kusuyordu. Bazen yer yemez hemen çıkarıyordu.fışkırır gibi kusuyordu çoğu zaman. Midesini daha çok küçük olduğunu kussada doymuş olduğunu söylediler bana. Sağlık açısından problem çıkmadı zamanla azaldı. Yedirdikten sonra bir süre dik tutmaya çalış
Sagol canım bilgin için 4. Mamaya gececgzCok kucuk henuz cok normal bu soylediklerin fazlasini cikariyor bebekler zamanla azalarak bitecek tam anlamiyla bitmesi 4 ay civarinda oluyor hatta daha buyukken bile arada kusabiliyolar beslenme sonrasi. Burnunda geliyor olmasi yenidogan reflusunden kaynaklidir o da zamanla geciyor
Mamayla alaksi olmuyor canim elbette doktor isin ehli ama yenidoganlarda ozellikle ilk 4 ay kusma oluyorSagol canım bilgin için 4. Mamaya gececgz
Yenidoğdugunda hipp almıltm doktor şeker oranı az dedi bebelac lf verdi snra doktor degstrdm oda aptamil ar kullanalım dedi kusma durmazsa evolvıa besin alerjisi içerkli olana gecelim dedi yani kafam allak bullak ne kullanacagımı bilemedm
Yani suan mama ne kullansam diyrmMamayla alaksi olmuyor canim elbette doktor isin ehli ama yenidoganlarda ozellikle ilk 4 ay kusma oluyor
Ne kullanirsan kullan bebek fazlasini kusacaktir canimYani suan mama ne kullansam diyrm
Anladım tesekkrü ederm canımNe kullanirsan kullan bebek fazlasini kusacaktir canim
Cok sukur canim kosusturma devam iyiyim. Sen nasilsinSelam kızlar nasılsıniz
İyiyiz canım çok şükür. Nisa ile koşturmacaSelam kızlar nasılsıniz