- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Canim çok şükür iyiyiz siz nasılsınız ❤Ssevincli canim nasilsin bebis nasıl. Ne kadar kaldı doğuma
2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman nasipse belli olucak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim çok şükür iyiyiz siz nasılsınız ❤Ssevincli canim nasilsin bebis nasıl. Ne kadar kaldı doğuma
Aaa baya azalmış maşallah size sağlıkla kucağına al canım. Son günler hem zor hem çok güzelCanim çok şükür iyiyiz siz nasılsınız ❤
2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman nasipse belli olucak inşallah
Yaa maşallah büyüdü de diş çıkartıyorAaa baya azalmış maşallah size sağlıkla kucağına al canım. Son günler hem zor hem çok güzel
Çok şükür iyiyiz bizde nisanın diş çıkarma dönemi bu ara biraz zorlu geçiyor ama şükür bugunumuze de
Masallah cok az kalmis yaYaa maşallah büyüdü de diş çıkartıyor
Vallahi bizimde azaldı canım ya günler su gibi aktı geçti şimdi gün sayıyoruz
Yaa az kaldi cnm oldu olucak derken bugünlere geldik şükürler olsunMasallah cok az kalmis ya
Bi bakmissin dogum gunu gelmis inan zaman cok hizli her anin tadini cikarYaa az kaldi cnm oldu olucak derken bugünlere geldik şükürler olsun
Heyecanla bekliyorum uykusuz gazlı geceleriBi bakmissin dogum gunu gelmis inan zaman cok hizli her anin tadini cikar
İnsallah gazsiz ve uykuyu seven bir yavruş olurHeyecanla bekliyorum uykusuz gazlı geceleri
Ayy amin inşallah inşallah ❤İnsallah gazsiz ve uykuyu seven bir yavruş olur
İlk defa duydum kız o markayı bakayım Bi. Ama önceden söyle çok mu pahalıben ecoweel aldım lenaya çok memnun kaldım
biyazzzİlk defa duydum kız o markayı bakayım Bi. Ama önceden söyle çok mu pahalı
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bu değişken havalarda hastalık kaçınılmaz oluyorboğazım ağrıyor bademcikler şiş
sesim kısık..
benm kız sesimi öyle duyunca suratıma aval aval baktı ve şak die tokatı yapıştırdı
sizin bebeler ne alemde
yaa kıyamammmmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhhhhhGeçmiş olsun canım Allah şifa versin bu değişken havalarda hastalık kaçınılmaz oluyor
Lena da demiştir tipi annem ama sesi değil bu kim diye
Benim bebe 1 haftadır emekliyor bizde arkasından emekliyoruz