Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Karanfil yağı bulamam belki de zeytin yağını direk sürecek miyim
Deniycem bende kaşıyıcı ya sulu alayım bakalım begenmezse susuz da alırım 🤭😅
Karanfili ezip içine zeytinyağ koy canım buzdolabında beklesin karanfil yağı gibi oluyor ben öyle yapıyorum faydasını gordum

Disler tamamlanana kadar devam boyle bizde bile durum nerdeyse halen ayni
Pişik ıcın ne kullanıyorsun canm ben sudocrem hakıkı zeytinyağ hindistan cevizi yagı ve bır tane antibiyotik lı krem cok sık olmamak kaydıyla arada pudra ama hala cok sık kaka yapması nedeniyle hemen de degıstrıyorum ona ragmen gecıremeden tekrar ediyor

Bu aralar ısthsızlık sureklı kaka pişik hepsı ust uste bır suru besleyici seyler yapıyorum ıkı kasık tadıyor sonra istemiyor hala mama devam haftada 800 gr bitiyor ne olacak bu sonumuz bılemedım..
Nisaninda üst dişler çıkıyor huysuz bu ara aynı zaman evde taşıdık çok zor oldu. Şimdi yine biraz ateşi var calpol verdim. Önümüzdeki hafta menenjit aşısı olacak yavruların bitmiyor hiç ya 😃 Galiba hepimizin aynı bebeler 😁

bende mamaya devam ediyorum canım geçen doktora sordum 1 yaşına kadar dedi. İnşallah 1 yaş geldiğinde bırakmış oluruz.

Nisaninda üst dişler çıkıyor huysuz bu ara aynı zaman evde taşıdık çok zor oldu. Şimdi yine biraz ateşi var calpol verdim. Önümüzdeki hafta menenjit aşısı olacak yavruların bitmiyor hiç ya 😃 Galiba hepimizin aynı bebeler 😁

bende mamaya devam ediyorum canım geçen doktora sordum 1 yaşına kadar dedi. İnşallah 1 yaş geldiğinde bırakmış oluruz.
Atesi neden var canm valla bugun asırı huysuz du benımkıde bende calpol verdim bende az evvel son asamada suanda uyuyor ama gece uzun gıbı 🙈
Menenjit tek doz olacak bızımkı doktor oyle önerdi sızın kı kac doz

Atesi neden var canm valla bugun asırı huysuz du benımkıde bende calpol verdim bende az evvel son asamada suanda uyuyor ama gece uzun gıbı 🙈
Menenjit tek doz olacak bızımkı doktor oyle önerdi sızın kı kac doz
Üst dişler çıkıyor ateş o yüzden var galiba. Uyumuyor bende hala sallıyorum 🤣
Menenjiti bizde ilk defa olacağız bexsero olacak 3 doz. 1 yaş sonrası nimenrix olacak tek doz.

Pişik ıcın ne kullanıyorsun canm ben sudocrem hakıkı zeytinyağ hindistan cevizi yagı ve bır tane antibiyotik lı krem cok sık olmamak kaydıyla arada pudra ama hala cok sık kaka yapması nedeniyle hemen de degıstrıyorum ona ragmen gecıremeden tekrar ediyor
Bübchen dene bide kuzum ben surekli ondan kullandim
Popoda mutlaka oluyor kizariklik sekilde dahi olsa ciltleri cok hassas

Eger ek gıdada iyiyse mama ihtiyaci olmayabilir ama istahsiz bir bebekse mama devam istiyor

X