Cok şükür canim ben de iyiyim epeydir bakmadim bi bakayim dedimİyiyiz biz canım sen nasılsın
Karanfili ezip içine zeytinyağ koy canım buzdolabında beklesin karanfil yağı gibi oluyor ben öyle yapıyorum faydasını gordumKaranfil yağı bulamam belki de zeytin yağını direk sürecek miyim
Deniycem bende kaşıyıcı ya sulu alayım bakalım begenmezse susuz da alırım
Sağol canım. Sen kendin kaşı ,daha küçük oldukları için iyi bilemiyorlar benimki de öyle sürekli parmaklarını sokup kaşımaya çalışıyor garibim.Yaa hayırlı olsun canım
gözünüz aydın cnmBiz ilk dişi patlattık teyzeleri ucunu gördüm bugün
masalım iyiyiz sen nasılsınKizlar nasilsiniz
Cok sukur canim ben de iyiyim ozledim ben de ya kosusturma arttikca aktivasyon azaliyorgözünüz aydın cnm
daha iyi günlerine inşallah
masalım iyiyiz sen nasılsın
özledik
evet ama iş hayatı bence iyi gelmiştir demiCok sukur canim ben de iyiyim ozledim ben de ya kosusturma arttikca aktivasyon azaliyor
Ay evet iyi geldi valla ya cok daha fazla yoruluyorum ama daha mutluyumevet ama iş hayatı bence iyi gelmiştir demi
Valla bebisler büyüdükçe vakit yetmiyor ki birşeylerle ilgilenmeye ancak arada birCok şükür canim ben de iyiyim epeydir bakmadim bi bakayim dedim
Bende yapayım inşallah bizde ise yarar acayip salyalaniyor bu aralarKaranfili ezip içine zeytinyağ koy canım buzdolabında beklesin karanfil yağı gibi oluyor ben öyle yapıyorum faydasını gordum
Onu yapıyorum arada ama hep birşeyler götürme pasinde benim kız ağzına hangi hibzaman hep yapayım kiSağol canım. Sen kendin kaşı ,daha küçük oldukları için iyi bilemiyorlar benimki de öyle sürekli parmaklarını sokup kaşımaya çalışıyor garibim.
Disler tamamlanana kadar devam boyle bizde bile durum nerdeyse halen ayniBu aralar ısthsızlık sureklı kaka pişik hepsı ust uste bır suru besleyici seyler yapıyorum ıkı kasık tadıyor sonra istemiyor hala mama devam haftada 800 gr bitiyor ne olacak bu sonumuz bılemedım..
Pişik ıcın ne kullanıyorsun canm ben sudocrem hakıkı zeytinyağ hindistan cevizi yagı ve bır tane antibiyotik lı krem cok sık olmamak kaydıyla arada pudra ama hala cok sık kaka yapması nedeniyle hemen de degıstrıyorum ona ragmen gecıremeden tekrar ediyorDisler tamamlanana kadar devam boyle bizde bile durum nerdeyse halen ayni
Nisaninda üst dişler çıkıyor huysuz bu ara aynı zaman evde taşıdık çok zor oldu. Şimdi yine biraz ateşi var calpol verdim. Önümüzdeki hafta menenjit aşısı olacak yavruların bitmiyor hiç yaBu aralar ısthsızlık sureklı kaka pişik hepsı ust uste bır suru besleyici seyler yapıyorum ıkı kasık tadıyor sonra istemiyor hala mama devam haftada 800 gr bitiyor ne olacak bu sonumuz bılemedım..
Atesi neden var canm valla bugun asırı huysuz du benımkıde bende calpol verdim bende az evvel son asamada suanda uyuyor ama gece uzun gıbıNisaninda üst dişler çıkıyor huysuz bu ara aynı zaman evde taşıdık çok zor oldu. Şimdi yine biraz ateşi var calpol verdim. Önümüzdeki hafta menenjit aşısı olacak yavruların bitmiyor hiç yaGaliba hepimizin aynı bebeler
bende mamaya devam ediyorum canım geçen doktora sordum 1 yaşına kadar dedi. İnşallah 1 yaş geldiğinde bırakmış oluruz.
Üst dişler çıkıyor ateş o yüzden var galiba. Uyumuyor bende hala sallıyorumAtesi neden var canm valla bugun asırı huysuz du benımkıde bende calpol verdim bende az evvel son asamada suanda uyuyor ama gece uzun gıbı
Menenjit tek doz olacak bızımkı doktor oyle önerdi sızın kı kac doz
Bübchen dene bide kuzum ben surekli ondan kullandimPişik ıcın ne kullanıyorsun canm ben sudocrem hakıkı zeytinyağ hindistan cevizi yagı ve bır tane antibiyotik lı krem cok sık olmamak kaydıyla arada pudra ama hala cok sık kaka yapması nedeniyle hemen de degıstrıyorum ona ragmen gecıremeden tekrar ediyor
Eger ek gıdada iyiyse mama ihtiyaci olmayabilir ama istahsiz bir bebekse mama devam istiyorNisaninda üst dişler çıkıyor huysuz bu ara aynı zaman evde taşıdık çok zor oldu. Şimdi yine biraz ateşi var calpol verdim. Önümüzdeki hafta menenjit aşısı olacak yavruların bitmiyor hiç yaGaliba hepimizin aynı bebeler
bende mamaya devam ediyorum canım geçen doktora sordum 1 yaşına kadar dedi. İnşallah 1 yaş geldiğinde bırakmış oluruz.
Menenjit konusunda kafam cok karısık cok rısklı bır asıymısÜst dişler çıkıyor ateş o yüzden var galiba. Uyumuyor bende hala sallıyorum
Menenjiti bizde ilk defa olacağız bexsero olacak 3 doz. 1 yaş sonrası nimenrix olacak tek doz.
Bır deneyeyım aynen makat etraf kızarıo hıc gecmeden yeni ekleme oluyorBübchen dene bide kuzum ben surekli ondan kullandim
Popoda mutlaka oluyor kizariklik sekilde dahi olsa ciltleri cok hassas