eline yeşil soğan havuç veriyorum yada diş kaşıcıyı az soğutup veriorm cnmKaç karanfili ezdin canım bi ölçüsü var mı?
Bir de nereye masaj uygulamak gerekiyor tam olarak?
Ohooo 3 ay boyunca hep böyle mi olacak yoksa ara ara mısen napıyorsun rahatlatmak içim canım
Benimki daha ek gıdaya geçmedi ya sorun olmaz değil mi versemeline yeşil soğan havuç veriyorum yada diş kaşıcıyı az soğutup veriorm cnm
5~6 karanfili ez 2 yemek kaşığı zeytinyağ koy buzdolabında dursun canım. En az bir hafta beklesin sonra surebilirsin günde 2 3 defa alt damaklra sür. Özellikle on dışlerin çıkacağı yere. Zeytinyagda yumusatiyor damaklari. Dışlerin çıkması bizde 4 ayı buldu bazen fazla huysuz olabiliyorlarKaç karanfili ezdin canım bi ölçüsü var mı?
Bir de nereye masaj uygulamak gerekiyor tam olarak?
Ohooo 3 ay boyunca hep böyle mi olacak yoksa ara ara mısen napıyorsun rahatlatmak içim canım
yk cnm zaten yemiyorlar bastırıyorlarBenimki daha ek gıdaya geçmedi ya sorun olmaz değil mi versem
Benimki hep üstü kaşıyor gibi sanki ya ama bakınca da aşağıdan çıkacak gibi5~6 karanfili ez 2 yemek kaşığı zeytinyağ koy buzdolabında dursun canım. En az bir hafta beklesin sonra surebilirsin günde 2 3 defa alt damaklra sür. Özellikle on dışlerin çıkacağı yere. Zeytinyagda yumusatiyor damaklari. Dışlerin çıkması bizde 4 ayı buldu bazen fazla huysuz olabiliyorlar
GünaydınGünaydın kızlar
Nerelerdesiniz yahukimsecikler yok
İyiyiz biz de canım memlekete kaçtık biraz kafa dinlemeye. Geçmiş olsun neyiniz var?Günaydınbenim kızım rahatsızdı biraz okuyup çıktım hep sen nasılsın canım
Benim taşınma telasim var eşyalar gitti boyacı girecek aşırı yorgun ve uykusuzumGünaydın kızlar
ben burdayımGünaydın kızlar
geçmiş olsun cnmGünaydınbenim kızım rahatsızdı biraz okuyup çıktım hep sen nasılsın canım
daha girmedimi boyacılar fulimBenim taşınma telasim var eşyalar gitti boyacı girecek aşırı yorgun ve uykusuzum
iyiyim cnm sen nasılsın sessizsin
Teşekkür ederiz bizde memlekete gitmiştik oradaki çocuklar hep hastaydı bizim kıza da bulaştı soğuk alginligi toparladık ama çok şükür ilerlemedenİyiyiz biz de canım memlekete kaçtık biraz kafa dinlemeye. Geçmiş olsun neyiniz var?
Teşekkür ederiz canım sağolben burdayım
kimse yok die bakıp çıkıom
geçmiş olsun cnm
daha girmedimi boyacılar fulim
çıktımı o lanetler
Sessiz değil halsizimiyiyim cnm sen nasılsın sessizsin
gündüzleri bizde 2 uykuyu zar zor yapıyoruz ki 20 dk yarım saat ancaSessiz değil halsizimTürkiyenin gaz sorununu çözebilecek durumdayız valla uykusuzlukta dibe vurduk iyice. 8. ay uyku gerilemesinden mi, gündüz 2 uykuya düşmek istemesinden mi, bizim kızdan mı kaynaklı bilemedim. Bugünler geçecek mi diye bekliyorum. Siz nasılsınız kuzum Lena nasıl
Desene uykular haram oldugündüzleri bizde 2 uykuyu zar zor yapıyoruz ki 20 dk yarım saat anca
geceleri uykumuz iyi ama dişten dolayı cok uyanıyor
normalde emziğe bağlı değil ama geceleri emzik istiyor dişini kaşıyor
emzik her düştüğünde çığlıklı bir ağlama başlyıor
asla istemiyor... bz 2 yaş sendromunu bence erken yaşıyoruz benm kızımdaDesene uykular haram oldudişlerini parmak diş fırçaları var silikon onlarla kaşıyabilirsin ya da direkt elle yatmadan önce biraz uzun kaşısan fayda etmiyor mu?
asla istemiyor... bz 2 yaş sendromunu bence erken yaşıyoruz benm kızımda
herşeyi ben yapacam havasında
bizim bişey yapmamızı istemiyor