noldu fulicanımmmmmmmmmmmmmmmm
Kiracı çıkamadı daha. Geçen salı diyordu şimdi çarşamba diyor. Perşembe eve boyacı girecek anlaştık pazar nakliye ile anlaştık. Hangi ara hangisi olacak. Kafayı yemek üzereyiz. Nakliye ve boyacı parası ateş pahasi. Evin içini unuttuknoldu fulicanımmmmmmmmmmmmmmmm
Nakliyeci kapıyı kırsın camı kırsın olsun bitsinKiracı çıkamadı daha. Geçen salı diyordu şimdi çarşamba diyor. Perşembe eve boyacı girecek anlaştık pazar nakliye ile anlaştık. Hangi ara hangisi olacak. Kafayı yemek üzereyiz. Nakliye ve boyacı parası ateş pahasi. Evin içini unuttuk
Nakliyeciyi bilmem ama ben yapacam sonunda hanımefendi kişiliğimden cikartacaklarNakliyeci kapıyı kırsın camı kırsın olsun bitsin
Bu devirde iyilik suya düştü be fulimNakliyeciyi bilmem ama ben yapacam sonunda hanımefendi kişiliğimden cikartacaklarbir daha insanlara iyilik yapmak mı aman aman koşa koşa kaçarım
Ben hiç bakmıyorum. İlk aylarda ebeye sormuştum iyi demişti ama.kızlar bıngıldak durumunuz nasıl
özellikle benmle aynı zamanda doğuranlar
bizdede iyi dediler hepBen hiç bakmıyorum. İlk aylarda ebeye sormuştum iyi demişti ama.
Bingildagin kapanması d vitamini ile alakalı. Düzenli kullanmak gerek. Sen doktora kontrolünde doktoruna sor canım onlarin yorumu daha önemlibizdede iyi dediler hep
bugün sağlık ocağında 8. ay kontrolümüz için çağırdılar
boy kilo için
herşey normal
sadece bıngıldak için açıklığın daha az olması gerekirdi d vitamini klullanmıyormusunuz demişler
kullanıyoruz demiş annem
tamam o zaman demişler..
ne alaka yani...
hergün düzenli kullanıyorum 3 damlaBingildagin kapanması d vitamini ile alakalı. Düzenli kullanmak gerek. Sen doktora kontrolünde doktoruna sor canım onlarin yorumu daha önemli
O zaman sıkıntı yoktur ya. Her bebeğin aynı olmuyor bazende sağlık ocağındakiler pek bilmiyor. Doktora sorarsın daha iyi olur. İyi hatırlatmış oldun bende sorayim bari haftaya kontrol var.hergün düzenli kullanıyorum 3 damla
kaşığa damlatıp veriyorum
başka türlü asla ağzını açmıyor
doktor kontrolümüz 19 nisanda
Tam ay olarak hatırlamıyorum ama nisa da olmuştu sonra 5. Ay kontrolünde doktor damaklari kabarmış dedi ama daha yeni 2 gün önce disi çıktığını farkettim uzun sürdüKızlar selam bir şey soracağım. Bugün bebeğimde anlam veremediğim bir huzursuzluk var sabahtan beri ağlayıp mızlayıp duruyor bir tuhaf. Elleri hep ağızda çıkarmıyor, iştahı kesildi bugün çok çok az emdi beni memeye gelmiyor . Acaba dedim dişle mi ilgili biraz soğuk havuç filan verdim iyi geldi sanki..
Çok erken değil mi ya sizin de bu aylarda böyle sorunlarınız oldu mu? Ne kadar sürecek bu hergün böyle mi yapacak? Bir de çözüm önerilerinizi alayım
cnm bizi çağırmadılar o aşıyı 1 yaştan snrada yapan yerler oluyıormuşO zaman sıkıntı yoktur ya. Her bebeğin aynı olmuyor bazende sağlık ocağındakiler pek bilmiyor. Doktora sorarsın daha iyi olur. İyi hatırlatmış oldun bende sorayim bari haftaya kontrol var.
Saglik ocağı 9. Ayda aşı için çağırdı mi. Galiba bu aşı sonradan eklenmiş
yok cnm erken değil bizim kızın 4. ayda başladı kaşınmalar çıldırmalar salyalar ama 7. ayda cıktı dişiKızlar selam bir şey soracağım. Bugün bebeğimde anlam veremediğim bir huzursuzluk var sabahtan beri ağlayıp mızlayıp duruyor bir tuhaf. Elleri hep ağızda çıkarmıyor, iştahı kesildi bugün çok çok az emdi beni memeye gelmiyor . Acaba dedim dişle mi ilgili biraz soğuk havuç filan verdim iyi geldi sanki..
Çok erken değil mi ya sizin de bu aylarda böyle sorunlarınız oldu mu? Ne kadar sürecek bu hergün böyle mi yapacak? Bir de çözüm önerilerinizi alayım
Bende her yerde farkli diye okumuştum. Bizi 9. Ayda çağırdılar. Zaten daha önceden yokmuş sonradan eklenmiş.cnm bizi çağırmadılar o aşıyı 1 yaştan snrada yapan yerler oluyıormuş
bizimki 1 yaş zamanı
yani ben öyle biliyorum kartta öyle yazıyor
yok cnm erken değil bizim kızın 4. ayda başladı kaşınmalar çıldırmalar salyalar ama 7. ayda cıktı dişi
9. ayda menenjit aşımız var iyi denk gelmedi yaBende her yerde farkli diye okumuştum. Bizi 9. Ayda çağırdılar. Zaten daha önceden yokmuş sonradan eklenmiş.
Kaç karanfili ezdin canım bi ölçüsü var mı?Tam ay olarak hatırlamıyorum ama nisa da olmuştu sonra 5. Ay kontrolünde doktor damaklari kabarmış dedi ama daha yeni 2 gün önce disi çıktığını farkettim uzun sürdüyani bazı çocukların erken çıkar belki distir belki huysuz günüdür. Diste olsa her zaman aynı huysuzluk olmuyor. Karanfili ezip zeytinyağında buzdolabına beklettim. Şimdiden yapmanın öneririm 2 aydr buzdolabında tam bir karanfil yağı gibi kokuyor. Bu aralar diş patlayacak diye ondan sürdüm baya rahatlattı
Ohooo 3 ay boyunca hep böyle mi olacak yoksa ara ara mıcnm bizi çağırmadılar o aşıyı 1 yaştan snrada yapan yerler oluyıormuş
bizimki 1 yaş zamanı
yani ben öyle biliyorum kartta öyle yazıyor
yok cnm erken değil bizim kızın 4. ayda başladı kaşınmalar çıldırmalar salyalar ama 7. ayda cıktı dişi