Bir zmanlar yaptığım stok ile simdilik elimde var. Ama onlat bitince ne yapacagim bakalımBez ve mama almak ısteyen hanımlar hepsı burada sıtesınden 300 TL lık alısverısınıze 50 tl indirim le alabılırsınız bugun 23.59 kadar ındırım kuponu koduyla tabı
Bana da 10 tl cıktı sudocrem aldım 250 gr 65 tl yeBir zmanlar yaptığım stok ile simdilik elimde var. Ama onlat bitince ne yapacagim bakalım
Hepsi burada da tıkla kazandan çıkan 5 TL ile idare ediyorum
Hafta sonu kitaplarda kargo ücretsiz oluyor nisaya boyama kitabı aliyorum tikla kazandan çıkan 5~10 papel ileBana da 10 tl cıktı sudocrem aldım 250 gr 65 tl ye
En ıyısı keremın kitabı asırı fazla.. ben de ama olmasa kitap alırdım. En mantıklı sıHafta sonu kitaplarda kargo ücretsiz oluyor nisaya boyama kitabı aliyorum tikla kazandan çıkan 5~10 papel ile
yok yaNiye tek bırakalım kız buralardayız ya
maşallah de dilini ısırBenimkinin 3. Ayı doldurmasına 5 gün kaldı kızlar.
Zaman her zorluğa rağmen ne hızlı geçti.
Şu birkaç gündür maşallah diyeyim çok iyi. Gündüzleri kucağım haricinde uyumayan bebeği, yatırıyorum iki pışlıyorum kendi uyuyor uzun uzun. Geceleri 12 den önce uykuya geçmeyen 18-23 arası bas bas bağıran ağlayan bebek artık akşam 8-9 gibi uyuyor.. oh be dünya varmış
3. Ay sonrası meğer güllük gülistanlıkmış. Yaşadığımı hissediyorum birkaç gündür. Psikolojim düzeldi vallanolur böyle gitsin bundsn sonra da bozulmasın.
Kucak istekleri filan da bitti gibi geliyor artık bana. Kendi kendine 1 saat oynuyor oyalanıyor. Hakikaten 3 aya kadarmış kucakçılık işleri alışır mı hakikaten diye tereddüt etmiştim
ayy nasıl gidiyorGunaydin kizlar ise basladim ben de
Dun pert olmustum kelimenin tam anlamiylaayy nasıl gidiyor
alışıyorsun cnm zamanlaDun pert olmustum kelimenin tam anlamiyla2 yil aradan sonra 8 saat ders carpti ama ozlemisim de bi yandan bi yandan cocuklari birakip cikmak uzucu bi yandan okula gelmek guzel duygularim karmakarisik
Hadi insallahalışıyorsun cnm zamanla
Günaydın kızlar
Tünaydın
Tek başına uyuyamamaları büyük sorun cidden bütün işler kalıyor.. neyse büyüdükçe o konu da kendiliğinden çözülür bence hep böyle olacak değil yaBenim kiz çok hareketli o yüzden öyle dedim. Birde sallamadan uyumuyir ayağından bırakınca açıyor gözleri 2 saat totom uyuşuyor. Ne yemek ne bulaşık ne wc. Uyusa 2 saat her işimi yapacağım ama olmuyor. İş yapmadan yoruluyorum
Bizimki ellerini bütünüyle ağzına sokup duruyor bir de öğürüyor bazenyok yaeskiden dır dır çeneler düşüktü şimdi tek kaldım
gündüzleri girebiliyorum
maşallah de dilini ısır
zaten tünelin sonu 3. ay sonunda hafif aralanıor
ama daha sonrada diş başlıyor
Tünaydın canım hayırlı olsunGunaydin kizlar ise basladim ben de
ayy kocaman olmuşlar maşallah. Bizde 9aylık olduk bizimkinin totosu ağır hala emeklemedi yaa onunla pozisyon çalışmaktan belim gittiGünaydın kızlar
Evet ayın 20sinde 13 aylık olacaklar sen napıyosun
Bizde tık ykTek başına uyuyamamaları büyük sorun cidden bütün işler kalıyor.. neyse büyüdükçe o konu da kendiliğinden çözülür bence hep böyle olacak değil ya
Bizimki ellerini bütünüyle ağzına sokup duruyor bir de öğürüyor bazendişi mi kaşınıyor acaba canım?
Şöyle bir ağız içini açtım baktım alltan iki dişin yeri belirgin üstte bişey yok. İnşallah ikisi birlikte çıkmaz…
Tünaydın canım hayırlı olsunokula gitmek çocuklarla beraber olmak gerçekten hem çok yorucu hem çok güzel. Öğretmenlik de tıpkı annelik gibi