Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Tek başına uyuyamamaları büyük sorun cidden bütün işler kalıyor.. neyse büyüdükçe o konu da kendiliğinden çözülür bence hep böyle olacak değil ya😊

Bizimki ellerini bütünüyle ağzına sokup duruyor bir de öğürüyor bazen😂😂 dişi mi kaşınıyor acaba canım?
Şöyle bir ağız içini açtım baktım alltan iki dişin yeri belirgin üstte bişey yok. İnşallah ikisi birlikte çıkmaz…

Tünaydın canım hayırlı olsun😀 okula gitmek çocuklarla beraber olmak gerçekten hem çok yorucu hem çok güzel. Öğretmenlik de tıpkı annelik gibi🥰
Ogretmenlik anneligin evrensel versiyonu 🤗

artık salyadan ne bluz ne önlük dayanıo
İsyaaaannnn
Ya ben kullanmadan aman aman inanmazdım da kehribar kolye aldım şöyle sertifikalı düzgün bir yerden ve salyayı inanılmaz azalttı.Eskiden uyutmaya çalışırken bile her taraf sırılsıklam oluyordu.Belki işe yarar

Ya ben kullanmadan aman aman inanmazdım da kehribar kolye aldım şöyle sertifikalı düzgün bir yerden ve salyayı inanılmaz azalttı.Eskiden uyutmaya çalışırken bile her taraf sırılsıklam oluyordu.Belki işe yarar
Yaa aslıda öyle demişti aslnda cnm
Sanırım salyaları azaltıo

Nerden aldın canım ben ds almak istiyorum

Selam kızlar🤗
Biz dün 3. Ay kontrolümüzü olduk çok şükür her şey yolunda😊 rota aşımızı da olduk. Dişi sordum bana da doktor daha çok var dedi😅
Benimki 3 gündür aşırı huzursuz uykusu gelince bas bas bağırıyor sakinleştiremiyorum çok yorucu çok zorluyor beni😞 hele gece uykusuna geçerken 2 saat boyunca uğraşıyorum savaş veriyorum resmen. Üstüne üstlük kendimi çok yorgun bitik hissediyorum saçlarım elime geliyor tutam tutam. Başım dönüyor gözüm kararıyor. Koronadan mı oldu yoksa doğum sonrası değerlerimmi düştü bilmiyorum yarın doktora bi görünüp tahlil vereceğim inşallah kötünbişey çıkmaz

Selam kızlar🤗
Biz dün 3. Ay kontrolümüzü olduk çok şükür her şey yolunda😊 rota aşımızı da olduk. Dişi sordum bana da doktor daha çok var dedi😅
Benimki 3 gündür aşırı huzursuz uykusu gelince bas bas bağırıyor sakinleştiremiyorum çok yorucu çok zorluyor beni😞 hele gece uykusuna geçerken 2 saat boyunca uğraşıyorum savaş veriyorum resmen. Üstüne üstlük kendimi çok yorgun bitik hissediyorum saçlarım elime geliyor tutam tutam. Başım dönüyor gözüm kararıyor. Koronadan mı oldu yoksa doğum sonrası değerlerimmi düştü bilmiyorum yarın doktora bi görünüp tahlil vereceğim inşallah kötünbişey çıkmaz
Canım doğumdan sonra oluyor. Emzirdiğin için sende vitamin alsan iyi olur. Korona ında etkisi olmuştur belki ama doğum sonrası hepinizde oldu. Bir tahlil vermek en iyisi.

Uykuları çok şaşırıyor canım ne zman tam düzen oturacak bilmiyorum. Uyutmak ayrı dert uyuyunca pat diye uyanması ayrı 😁

Canım doğumdan sonra oluyor. Emzirdiğin için sende vitamin alsan iyi olur. Korona ında etkisi olmuştur belki ama doğum sonrası hepinizde oldu. Bir tahlil vermek en iyisi.

Uykuları çok şaşırıyor canım ne zman tam düzen oturacak bilmiyorum. Uyutmak ayrı dert uyuyunca pat diye uyanması ayrı 😁
Doğumdan beri sürekli mom vital kullanıyorum canım. Sadece son 10 gündür kullanamadım annemin yanına gelmiştim planladığımdan fazla kaldım yanıma almamıştım. Ondan mı oldu bilmiyorum artık tahlille anlaşılır

Uyku konusu beni çok zorluyor. Hadi gündüz gene neyse de bu ara geceleri de saat başı kalkıyor feleğim şaştı resmen. Bi uyanıyorum 20 dk emzir 30 dk uyutmaya çalış sonrs 1 saat uyusun yine uyansın emzir uyut sabah 8 e kadar böyle. Neden böyle yapıyor anlamadım. Baktım atak haftası da değil🤷🏻‍♀️ Atak haftası gösterdiği tarihlerde bizde sıkıntı olmuyor, İnanmıyorum ben öyle şeylere artık😶

Saç dökülmesi oldu mu sende de canım olduysa durdu mu durduysa ne zaman durdu😁

X