Ogretmenlik anneligin evrensel versiyonuTek başına uyuyamamaları büyük sorun cidden bütün işler kalıyor.. neyse büyüdükçe o konu da kendiliğinden çözülür bence hep böyle olacak değil ya
Bizimki ellerini bütünüyle ağzına sokup duruyor bir de öğürüyor bazendişi mi kaşınıyor acaba canım?
Şöyle bir ağız içini açtım baktım alltan iki dişin yeri belirgin üstte bişey yok. İnşallah ikisi birlikte çıkmaz…
Tünaydın canım hayırlı olsunokula gitmek çocuklarla beraber olmak gerçekten hem çok yorucu hem çok güzel. Öğretmenlik de tıpkı annelik gibi
Yeri görünüyor mu?Bizde tık yk
Aynen öyle canımOgretmenlik anneligin evrensel versiyonu
Bizde deBizde tık yk
yk cnmYeri görünüyor mu?
az kalmış o zaman cnmBizde deYerleri belli hafif silik bir beyazlık var gibi huysuzluğu da var ama diş yok
5 ay kontrolünde doktor kabarmış damaklari dedi ama hala çıkan bir diş yok bizde deyk cnm
az kalmış o zaman cnm
ben en son aralıkta götürdüm lenayı dr oo daha var dedi5 ay kontrolünde doktor kabarmış damaklari dedi ama hala çıkan bir diş yok bizde de
Çıkacak bir şekilde nasıl olsa önemli olan sıkıntısız çıksın da rahat edelimben en son aralıkta götürdüm lenayı dr oo daha var dedi
gerçektende çıkmadı
artık salyadan ne bluz ne önlük dayanıoÇıkacak bir şekilde nasıl olsa önemli olan sıkıntısız çıksın da rahat edelim
Ya ben kullanmadan aman aman inanmazdım da kehribar kolye aldım şöyle sertifikalı düzgün bir yerden ve salyayı inanılmaz azalttı.Eskiden uyutmaya çalışırken bile her taraf sırılsıklam oluyordu.Belki işe yararartık salyadan ne bluz ne önlük dayanıo
İsyaaaannnn
Yaa aslıda öyle demişti aslnda cnmYa ben kullanmadan aman aman inanmazdım da kehribar kolye aldım şöyle sertifikalı düzgün bir yerden ve salyayı inanılmaz azalttı.Eskiden uyutmaya çalışırken bile her taraf sırılsıklam oluyordu.Belki işe yarar
Bizim bebeler tembelBızımde diş huysuzlugu tavan ama cıkan diş yok malesef
Nerden aldın canım ben ds almak istiyorumYa ben kullanmadan aman aman inanmazdım da kehribar kolye aldım şöyle sertifikalı düzgün bir yerden ve salyayı inanılmaz azalttı.Eskiden uyutmaya çalışırken bile her taraf sırılsıklam oluyordu.Belki işe yarar
Canım doğumdan sonra oluyor. Emzirdiğin için sende vitamin alsan iyi olur. Korona ında etkisi olmuştur belki ama doğum sonrası hepinizde oldu. Bir tahlil vermek en iyisi.Selam kızlar
Biz dün 3. Ay kontrolümüzü olduk çok şükür her şey yolundarota aşımızı da olduk. Dişi sordum bana da doktor daha çok var dedi
Benimki 3 gündür aşırı huzursuz uykusu gelince bas bas bağırıyor sakinleştiremiyorum çok yorucu çok zorluyor benihele gece uykusuna geçerken 2 saat boyunca uğraşıyorum savaş veriyorum resmen. Üstüne üstlük kendimi çok yorgun bitik hissediyorum saçlarım elime geliyor tutam tutam. Başım dönüyor gözüm kararıyor. Koronadan mı oldu yoksa doğum sonrası değerlerimmi düştü bilmiyorum yarın doktora bi görünüp tahlil vereceğim inşallah kötünbişey çıkmaz
Amber twins.Web sitesi de var instagram hesabı da.Whatsapp üzerinden de baya ilgilendiler.Nerden aldın canım ben ds almak istiyorum
Doğumdan beri sürekli mom vital kullanıyorum canım. Sadece son 10 gündür kullanamadım annemin yanına gelmiştim planladığımdan fazla kaldım yanıma almamıştım. Ondan mı oldu bilmiyorum artık tahlille anlaşılırCanım doğumdan sonra oluyor. Emzirdiğin için sende vitamin alsan iyi olur. Korona ında etkisi olmuştur belki ama doğum sonrası hepinizde oldu. Bir tahlil vermek en iyisi.
Uykuları çok şaşırıyor canım ne zman tam düzen oturacak bilmiyorum. Uyutmak ayrı dert uyuyunca pat diye uyanması ayrı
Saç dökülmesi oldu mu sende de canım olduysa durdu mu durduysa ne zaman durduCanım doğumdan sonra oluyor. Emzirdiğin için sende vitamin alsan iyi olur. Korona ında etkisi olmuştur belki ama doğum sonrası hepinizde oldu. Bir tahlil vermek en iyisi.
Uykuları çok şaşırıyor canım ne zman tam düzen oturacak bilmiyorum. Uyutmak ayrı dert uyuyunca pat diye uyanması ayrı
Bakayım canım sağolAmber twins.Web sitesi de var instagram hesabı da.Whatsapp üzerinden de baya ilgilendiler.