Benim doğum sonrası adet arası 45 gün oldu yani hiç düzelmediYa ben de gideyim de doğum kontrol hapı versin.Bu ay gecikti ya benim adet düzensizliği 3 aylığına düzeldi sanki hop başa döndük.
Ya evet işte diyorum ya gittim test aldım bir korkuyla bekledim falan akıllara zararBenim doğum sonrası adet arası 45 gün oldu yani hiç düzelmedigelmemesi sorun değilde gecikince aksiyon olmasın hamile miyim diye
30lu yaslar 2 yilda bir ilerler ben seneye de 31 oluyorum18 gün sonra 34olacağım.Bence hala 33 yaşındayımyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
36Canim sormasi ayip yasin kac ki ya genc duruyosun gayet
Az kaldı yolun yarısı bıttıAynı fikirdeym cnm..
Birkaç sene kalsn
Ama ben 2.yi yapcam
Hahahahaha enişte doğru deyoooo
Ben korunmuom bide
Kız zeynep
Sanki 50 yaşndasn he
Selam canım yaaa çok uzun zamn oldu nasıl unutursun şifresiniSelam kızlaaar şifremi unutmuştum şükür kavuşturana nasılsınııız
Gencsin tabiki36teşekkür ederim
3231 canim
Sen, siz kizlar yaslar kac
Bende bizi unuttun die düşündüm kkzSelam kızlaaar şifremi unutmuştum şükür kavuşturana nasılsınııız
İyiyim canım sen nasıllsıın iyiyiz şükür büyüyoruz vala bu hafta 9aylık olcaz inşallah siz nasılsınuzSelam canım yaaa çok uzun zamn oldu nasıl unutursun şifresini
Çok şükür iyiyiz büyüyoruz minnosla
Senin nasılsın bebişin nasıl
Ahhahaja aşk olsun nasıı gidiyo32
Bende bizi unuttun die düşündüm kkz
Biz de 6 aylık oldukİyiyim canım sen nasıllsıın iyiyiz şükür büyüyoruz vala bu hafta 9aylık olcaz inşallah siz nasılsınuz
Ahhahaja aşk olsun nasıı gidiyo
İyiyiz kuzu sen nasılsınİyiyim canım sen nasıllsıın iyiyiz şükür büyüyoruz vala bu hafta 9aylık olcaz inşallah siz nasılsınuz
Ahhahaja aşk olsun nasıı gidiyo
2 yıla bişey olmaz bence canım ama yaşında bişey yok ya. Bir de bu işler nasip, bişey demeye gelmiyor. Bu zamana kadar istedik istediğimiz zaman olmadı bundan sonra da olmaz muhtemelenTüp bebek tedavisinden sonra normal yolla gebe kalan çok. Belki öyle olur senindeben yaştan dolayı 3~4 yil sonra 2. Yi düşünmem en fazla 2 yil olur arasında. O yüzden embriyorlarin kalitesine ne olur bilemem
Cok normalKızlar gülmeyin ama bir şey soracağım.Bugün ek gıdaya başladık.Havuçla başladım.Ama benim Kayra yemediyani ağzına aldı döndürdü,öğürdü çıkardı ağzından.Bu normal mi?İlk böyle mi oluyor?
Çok normal canım. Benim doktorum bir şeyi yemiyor demen için en az 15 defa denemiş olman lazım dedi. Bir kere daha ver yine ogururse başka sebzeye geçersinKızlar gülmeyin ama bir şey soracağım.Bugün ek gıdaya başladık.Havuçla başladım.Ama benim Kayra yemediyani ağzına aldı döndürdü,öğürdü çıkardı ağzından.Bu normal mi?İlk böyle mi oluyor?
Şükür canım büyüyoruz yavaş yavas. Seninde çok az kalmış artık. Son günlerin tadını çıkarUzun bi aradan sonra merhaba kızlar
Nasıl herkes bebekleri büyüttünüz maşallah darısı bizlere