Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ya ben de gideyim de doğum kontrol hapı versin.Bu ay gecikti ya benim adet düzensizliği 3 aylığına düzeldi sanki hop başa döndük.
Benim doğum sonrası adet arası 45 gün oldu yani hiç düzelmedi gelmemesi sorun değilde gecikince aksiyon olmasın hamile miyim diye

Selam canım yaaa çok uzun zamn oldu nasıl unutursun şifresini
Çok şükür iyiyiz büyüyoruz minnosla
Senin nasılsın bebişin nasıl
İyiyim canım sen nasıllsıın iyiyiz şükür büyüyoruz vala bu hafta 9aylık olcaz inşallah siz nasılsınuz
32

Bende bizi unuttun die düşündüm kkz
Ahhahaja aşk olsun nasıı gidiyo

Tüp bebek tedavisinden sonra normal yolla gebe kalan çok. Belki öyle olur seninde ben yaştan dolayı 3~4 yil sonra 2. Yi düşünmem en fazla 2 yil olur arasında. O yüzden embriyorlarin kalitesine ne olur bilemem
2 yıla bişey olmaz bence canım ama yaşında bişey yok ya. Bir de bu işler nasip, bişey demeye gelmiyor. Bu zamana kadar istedik istediğimiz zaman olmadı bundan sonra da olmaz muhtemelen

Çok normal canım. Benim doktorum bir şeyi yemiyor demen için en az 15 defa denemiş olman lazım dedi. Bir kere daha ver yine ogururse başka sebzeye geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…