Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Masallah kuzuya
Sac dokulmesi hepimizde oldu muhtemelen canim cok cok normal bi kac ay icinde durup saclar eski hale geliyor fiziksel ve ruhsal yorgunlugun da normal

maşallah cnm hep iyi olsun minnoş

saç dökülmesi çok normal.. bildiğin duşta avuç avuç dökülüyordu... sonra önlerden tenim görünüyordu
gittim kestirdim saçımı zaten kestirecektimde... bir rivayete göre kestirince dökülmesi azalır diyen bi grup var.. hikaye.. azalmadı sadece canlandı.. neyse işte bebem 7 aaylık oldu şimdi yeni yeni dökülen saçlar minik minik çıkıyor
merak etme yani optim geçiyor bu süreç

Erkek cocugu olup, sureklı aglayan gecesı gunduzune karısan annelere uyarı.
Sünnet konusunda benim kafam çok karışık ya siz yaptırdınız mı ne zaman yaptırmak uygun olur acaba
Benim de öyle canım Hem duşta avuç avuç hem çıkıp taradığımda bi o kadar daha. Saçımı taramaktan ödüm kopuyor artık inşallah biran evvel durur dökülmesi

Mutlaka ilk 6 ay yaptir canim siddetle tavsiyemdir

Bizde ınmemiş testıs sorunu var canm 1 yasa kadar ınmezse ameliyat olacak malesef. Oyuzden sünnet işi de ertelendi. Ikısı aynı anda yapılacak. Insallah ınerde gerek kalmaz
Sac olayına gelince benım yeni yeni eskiye dondu dokulme olayı. Bende baloncuk gıbı kestirdim durdumu hayır devam etti dokulmeye ama korkma gerı cikiyor.. Kulak ustunde cıkanlar cok sınır bozucu hıc bır seklede girmiyor

Mutlaka ilk 6 ay yaptir canim siddetle tavsiyemdir
Sen kaçıncı ayda yaptırdın canım? Nasıl yapılıyor anestezi veriliyor mu sonrasında filan ilaç kullanılıyor mu? Ben ilk 6 ay hiç gerekmedikçe ilaçla tanıştırmak istemiyorum da o yüzden olabildiğince geç yaptırayım diyorum. Bir de bahar ayları daha rahat olurmuş gibi geldi nisan-Mayıs gibi 5/6 aylık olacağız o zaman uygun olur mu sence
O sorun nasıl tespit edildi canım? Doktor bakar bakmaz hemen anladı mı? İnşallah gerek kalmaz kendiliğinden düzelir.
Benim de en çok kulak üstü bölgesinden dökülüyor malesef o kısımlar açılıyor
Aldım bende cok memnunum. Tek basıma yıkarken buyuk kolaylık
Nasıl kullanıyor derken anlamadım
Baya baya kız nasıl kullanılıyor? anlayamadım yani mesela banyoda direk yere mi konuyor. Hadi masanın üstüne yapıştır içine koy çocuğu anlarım da banyoda yere yapıştırınca çocuk üşümez mi ayakları buz gibi fayansa değer.
Yoksa küvet içine mi oturtuluyor kafamda canlandıramadım kullanışını

7 aylikti oglum canim koliginin gecmesini bekledik ve ancak o zaman gecti ilk firsatta hemen sunnet ettirdik
Lokal oldu besleyip uyuttum uyurken oldu hafif mutlaka sersemlettiki uyanmadi sunnet boyunca. Yok canim sadece calpol ilac yok krem ve kantaron yagi sadece mevsimle de isi yok ki bezli bebek sonucta
Ben kolik olmasa tam hareketlenmeden dusunuyodum ama o zamana kaldi 5 6 aylik da oldukca uygun canim

Hay Allah seni yere yapıstırıyorsun altında vakum var. Ben ayak altlına havlu koyuyorum. Ilk bıraz ısıtıyorum oturagı, bu sekılde kullanıyorum

Evet ılk muayenesinde soylemıslerdı zamanla ıner dedıler 7 aylık olduk bakalım daha inmedi

Valla benimki de kolik gibi birşey canım İnan bir de onu çekemem.. biraz büyüsün bakayım yaptırırız inşallah şimdilik bir sıkıntı yok nasılsa. Sonradan sadece calpol olması iyiymiş
Hay Allah seni yere yapıstırıyorsun altında vakum var. Ben ayak altlına havlu koyuyorum. Ilk bıraz ısıtıyorum oturagı, bu sekılde kullanıyorum
Ya yerde üşür gibime geliyor işte benim üşümüyor mu canım? Bir de direk yere koydun diyelim eğilerek yıkamak gerekir o takdirde beli çok ağrımaz mı insanın? Tabure gibi birşeyin üstüne konulsa ya da olur mu Daha konforlusu yok mu bunlsrın ya banyo konusu benim için çok zorlu Geçiyor…
Bunu kullanmak için erken değil mi daha bende almak istiyorum ama daha oturmuyorlar nasıl kullanicaksinki
Ben önceden alıp koyuyorum canım şuan kullanmayacağım elbette bir de görünce ürünü kullanılışını bilemedim danışmak istedim

Ya cok guldurdun benıkız bu kadar kendi konforunu dusunme.. Ben haftada 2 kere yıkıyorum. Ilk vucut sampuanlama, sonra basını ıkı kere sampuanlama hop durulama kurulama cok basit oluyor.. Yazın hergun yıkıyordum mesela ama hıc zor gelmedi bana.. Y

Anladım çok mantıklı gitgide artıyor fiyatları herşeyi n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…