Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar gülmeyin ama bir şey soracağım.Bugün ek gıdaya başladık.Havuçla başladım.Ama benim Kayra yemedi😮‍💨yani ağzına aldı döndürdü,öğürdü çıkardı ağzından.Bu normal mi?İlk böyle mi oluyor? 🧐
Normal cnm.. Herşeye ilk zamanlar tepki verebilir..
Bu arada pütürlü yaprıysanda ilk zamanlar yemeyebilir daha cok püre halinde dene bakalım

Ben de iyiyim çok şükür büyüyoruz valaa Fly3646 Fly3646 hele aslınınkilerin yaşı olmuştur @Aslimuu93 . Haftaya 9aylığız bizde inşallah🤣
Maşallah kuzum sizinde baya olmuş ya
Dün gibi herşey

Uzun bi aradan sonra merhaba kızlar
Nasıl herkes bebekleri büyüttünüz maşallah darısı bizlere 🤲🏻
Darısı başıba cnm sanada az kalmş

Bu arada pütürlü yaprıysanda ilk zamanlar yemeyebilir daha cok püre halinde dene bakalım

Dün gibi herşey

Ben de öyle yaptım,iyice süzgeçten geçirdim ama umudum yarında belki 3.gün huyu suyu hürmeti farklıdır 😂

Dün gibi herşey

Evet canım cok az kaldı şükür hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim

Benimkinin 3. Ayı doldurmasına 5 gün kaldı kızlar.
Zaman her zorluğa rağmen ne hızlı geçti. 😅

Şu birkaç gündür maşallah diyeyim çok iyi. Gündüzleri kucağım haricinde uyumayan bebeği, yatırıyorum iki pışlıyorum kendi uyuyor uzun uzun. Geceleri 12 den önce uykuya geçmeyen 18-23 arası bas bas bağıran ağlayan bebek artık akşam 8-9 gibi uyuyor.. oh be dünya varmış😂😂

3. Ay sonrası meğer güllük gülistanlıkmış. Yaşadığımı hissediyorum birkaç gündür. Psikolojim düzeldi valla😀 nolur böyle gitsin bundsn sonra da bozulmasın.

Kucak istekleri filan da bitti gibi geliyor artık bana. Kendi kendine 1 saat oynuyor oyalanıyor. Hakikaten 3 aya kadarmış kucakçılık işleri alışır mı hakikaten diye tereddüt etmiştim🤔

Şu birkaç gündür maşallah diyeyim çok iyi. Gündüzleri kucağım haricinde uyumayan bebeği, yatırıyorum iki pışlıyorum kendi uyuyor uzun uzun. Geceleri 12 den önce uykuya geçmeyen 18-23 arası bas bas bağıran ağlayan bebek artık akşam 8-9 gibi uyuyor.. oh be dünya varmış😂😂

3. Ay sonrası meğer güllük gülistanlıkmış. Yaşadığımı hissediyorum birkaç gündür. Psikolojim düzeldi valla😀 nolur böyle gitsin bundsn sonra da bozulmasın.

Kucak istekleri filan da bitti gibi geliyor artık bana. Kendi kendine 1 saat oynuyor oyalanıyor. Hakikaten 3 aya kadarmış kucakçılık işleri alışır mı hakikaten diye tereddüt etmiştim🤔
İnsallah bozulmaz ama 4.ay uyku gerilemesi var dis donemi var 🙈

Bi ara Nisa da böyle olmuştu 15 gün kadar 😂 inşallahhh böyle devam eder canım her cocuk aynı olmaz tabi ama hani gittikçe hem kolay hem daha zor gibi değişik bir döngü 😂

Bi ara Nisa da böyle olmuştu 15 gün kadar 😂 inşallahhh böyle devam eder canım her cocuk aynı olmaz tabi ama hani gittikçe hem kolay hem daha zor gibi değişik bir döngü 😂
Bu komik butonları pek hayra alamet gibi gelmedi zaten bana ama hayırlısı🤣🤣
15 gün bile böyle gitse en azından bir süre psikolojim düzelir bol bol dışarı filan çıkarım nefes alırım yahu.o enerjiyle 4. Ay bunalımları da geçer gider inşallah 🙏🏼😆

Bir de Şuan öğleden beri uyuyor 3 saattir uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor da napsam bilemedim. Gündüz uykusu için fazla değil mi napim fuli?

Bir de zor olan kısmı neresi mesela tam olarak?😀 kız temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyordum ben yeme içme wc uyku banyo. Bundan Daha kötü ne olabilir ki😂

Bir de zor olan kısmı neresi mesela tam olarak?😀 kız temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyordum ben yeme içme wc uyku banyo. Bundan Daha kötü ne olabilir ki😂
Benim kiz çok hareketli o yüzden öyle dedim. Birde sallamadan uyumuyir ayağından bırakınca açıyor gözleri 2 saat totom uyuşuyor. Ne yemek ne bulaşık ne wc. Uyusa 2 saat her işimi yapacağım ama olmuyor. İş yapmadan yoruluyorum 😂

X