- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Masallah cok sevındım cnm hayırlı olsun bebısınHoşgeldin canımtransfer sonrası pozitifi gördüm ben çok şükür
Sen nasılsın kuzu bebişler nasıl evdesiniz artık di mi kızın toparladı mı?
Çok şükür canım çektiğin zorlukların sonu güzel olduMasallah cok sevındım cnm hayırlı olsun bebısınevdeyız 1 aydır cnm kızımda oglumda cok şükğr iyiler cok yaramazlar inatlar aglıyolar işte yetişmeye çalısıyorum onlara
Saol canım karisik duygular. çarşamba kan vericem insallahh bana da nasip olur senin yaşadığın duygularOy mallallah ya cok sevindim nasıl hissediyorsun bakalım.bebilker iyi cok yatamaz inat sinirliler valla hazır ol
Canım hoşgeldinKızlar merhaba duydum ki buralardaymışsınız nasıl gidiyor güzel haberler var mı?
Çok az kaldı kuzum ya heyecanla bekliyorım ben de çarşambayıSaol canım karisik duygular. çarşamba kan vericem insallahh bana da nasip olur senin yaşadığın duygular
Aynen canım az kaldı Gerçekten deÇok az kaldı kuzum ya heyecanla bekliyorım ben de çarşambayıPazartesi ben çarşamba sen güzel haberler alalım inşallah
Evet cnm cok şükür sizlerde kucaklarınıza sağlıkla alın inşallahÇok şükür canım çektiğin zorlukların sonu güzel olduSağlıkla büyüt bebişlerini inşallah
Olur hayırlısıyla cnm hep olumlu düşün olumlu olsun hayatınSaol canım karisik duygular. çarşamba kan vericem insallahh bana da nasip olur senin yaşadığın duygular
Sağol cnmCanım hoşgeldinBen sana yetişiyorum biliyorsun az kaldı sayılır Kuzuların da çok tatlı maşallah penguen patiklerine bayıldım hikayende
Çok iyi anlıyorum seniAynen canım az kaldı Gerçekten deheyecan stres korku telaş ne arasan var
İnşallah kuzum 34ü bi görsem rahatlıcamSağol cnmaz kaldı seninde zamanında kavuş inşallah hayırlısıyla cnm istediğin zaman ordan da yazabilirsin
Gelırsın cnm korkmaİnşallah kuzum 34ü bi görsem rahatlıcamYazarım tabi ki canım
YaaaKızlar iyi pazarlarDün hastaneye gittim kalp atışı ultrasonda görüldü çok şükür Ama daha sesi duyulmadı, henüz küçükmüş. bir sonraki kontrolde duyarız inşallah dedi doktorum Çok heyecanlıydı
Yaaa ne güzel maşallahKızlar iyi pazarlarDün hastaneye gittim kalp atışı ultrasonda görüldü çok şükür Ama daha sesi duyulmadı, henüz küçükmüş. bir sonraki kontrolde duyarız inşallah dedi doktorum Çok heyecanlıydı
İnşallah duyarsın dünyanın en güzel sesiYaaaçok güzel. Bende yarın gideceğim inşallah duyabiliriz
Her şey yolundaysa emrbiyo fazla ise 5.gune götürüyorlar zaten canım sende diye öyle değil mi. Embriyolari az olanlrin riske atmamak adına 3.gun donduruluyor. Yarın Bi sor istersen.Bi de 3.gün dondururuz dedi 5.gün olması daha iyi demiştiniz onu kendi tercihimize göre ayarlayabiliyor muyuz sormayı unuttum ben istersek 5.gube bırakabilir miyiz yoksa embriyolog mu karar veriyor ona
Bana 3.gün donduruyoruz dedi BugünHer şey yolundaysa emrbiyo fazla ise 5.gune götürüyorlar zaten canım sende diye öyle değil mi. Embriyolari az olanlrin riske atmamak adına 3.gun donduruluyor. Yarın Bi sor istersen.