Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Gülme fuli aklıma şey geliyor acaba bunda çift çizgi olsa bile kanda çıkmamam ihtimali var mı falan diye Salı günü kan vereceğim
Canım o oluyor ama test cokk silik olunca kanda çıkmiyor ama senin ki öyle degil neden pazartesi değil salı

kana karışmayan bişi idrar da nasıl silik diye gözüküyor o zaman :/
korktum şmdi
Tüp bebek öncesi kaset testte yalanci çizgi gördüğüm çok oldu canım. Yani bunu gören başka arkadaşlarda oldu. Aslimuu93 da tüp bebek öncesi böyle görmüştü. Ama siizn ki bilinen bir bebek yanlış olduğunu düşünmüyorum. Birde test koyulasiyorsa zaten doğrudur. Sen yaptın mı bugün

canım tüp bebek öncesi catlatma ignesi betahcg içeriyor. ben opudan sonra test yaptım. t daha koyuydu . ama ben biliyordum igne etkisi diye . sonra cok su içtim o 4 gün . transfere gitmeden test yaptım. t cizgisi silindi. ignenin etkisi gecti yani.

sonra bu t cizgisini yapmadan bir gün önce yaptım yine t cizgisi gözükmedi. sonra gözüktü. evet bugün yaptım ama idrarda 2 günde artış oluyormuş. o yüzden dünün aynısı cıktı

Ayy zaman suuu. Vala taşınma heyecanı ayrıı, bebek eşyaları bebek heyecanı hepsi bir arada . Ben bu hafta yeni hastaneye geçicem orayla da bi görüşüp almayı düşünüyorum daha aralık sonu ya
Hamilelikte en sevdiğim kontrol detaylıydı az kalmış
Günaydın kızlarcım!
8.günüm bugün testim bu şekilde Ay oldu değil mi?Baya baya tuttu
Hayırlısı olsun kuzummm baya baya tutmuş maşallah
Aynen ama tüp sonrası gördüğüm çizgiyle tüpten önceki arasında dağ kadar fark vardı, tüp öncesi çok aşırı silikti ama transfer sonrası şak diye koyulaşmıştı çok erken yapmama rağmen

canım kacıncı günü yapmıştın hemen koyulaşmıştı. ben transferden sonra 4 üncü ve 5 inci günde test yaptım kaset tipi . ikinci cizgi ince cizgi şeklinde gözüküyor

Eklentiler

• 2C98A5D4-1E60-4DDF-A6FE-3E8CEBC85364.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…