sabra bak aman yarabbiiimBen hala bekliyorum kuzumyapmadım evde test yok çıkarsam alır mıyım bilmiyorjm alırsam yapar mıyım
Valla kuzum açıkçası ben kan vermeye bile korkuyorumBen de heyecanla ne zaman yaparsın diye bekliyorumm canım
Sağlıklı olsun da kuzu tek de olur çift desabah aslinin tee eski mesajlarına baktım. onun 7 de cok koyuymuş ikiz mi olacak acaba falan demiş ikiz olmuş ya bi o moda giriyorum . benimde böyle olabilir diyorum
bi diyorum ya tutunmaya baslayıp vazgectilerse
valla en iyisiniFly3646 yaptı . ama bugün bence kesim test yapacak
Çift cizgiyi gördün canım kan verebilriisn artık bence. Benim geçmiş yaşadıklarımdan dolayı korkularım var o yüzden negatifi görmekten korkuyorum ama kaçış yok tabisabra bak aman yarabbiiim
. maşallah
ben bugün akşam kan testine bile gitmeyi düşğnğyorum eşim frenliyor beni. gününü bekle artık diye
Korkma canım iyi düşünelim, sonuç beklemek evet aşırı stresli ama inşallah güzel sonuçlar alıp rahatlamayı nasip etsin AllahValla kuzum açıkçası ben kan vermeye bile korkuyorum
Kuzum bak benim ilki 5.gün akşamı diğerleri 7 ve 8sabah aslinin tee eski mesajlarına baktım. onun 7 de cok koyuymuş ikiz mi olacak acaba falan demiş ikiz olmuş ya bi o moda giriyorum . benimde böyle olabilir diyorum
bi diyorum ya tutunmaya baslayıp vazgectilerse
valla en iyisiniFly3646 yaptı . ama bugün bence kesim test yapacak
canım senin bu günler transfer günü ile birliktemi yoksa transferden sonraki 7-8 gün mü .Kuzum bak benim ilki 5.gün akşamı diğerleri 7 ve 8ama benim ilk baştan herkes ikiz demişti öyle de oldu
Ben pazartesi transfer olmuştum kuzum o günü hiç saymadım. İlk testim cumartesi akşamdı öyle hesapla sen de. Benimkiyle kıyaslarsak 6.gün aslındacanım senin bu günler transfer günü ile birliktemi yoksa transferden sonraki 7-8 gün mü .
bak benim ekledigimi bu sabah yaptım. transfer 1 inde oldu bugun 7 nci gün transfer ile birlikte.
Baya belirginlemis canım. İlk gün sayilmiyor bugün 6.gunumuzcanım senin bu günler transfer günü ile birliktemi yoksa transferden sonraki 7-8 gün mü .
bak benim ekledigimi bu sabah yaptım. transfer 1 inde oldu bugun 7 nci gün transfer ile birlikte.
öff çok heycanlandım.Ben pazartesi transfer olmuştum kuzum o günü hiç saymadım. İlk testim cumartesi akşamdı öyle hesapla sen de. Benimkiyle kıyaslarsak 6.gün aslındaİkiz olabilirrr
öf aglıcam şimdi . orda gözümle görsem de cizgiyi beynim arkadan neler neler diyor.Baya belirginlemis canım. İlk gün sayilmiyor bugün 6.gunumuz
5.gün akşam 80 çıkmıştı 7.gün 166 9.gün 425 11.gün test günümdü 1400öff çok heycanlandım.
iki tane kondu bana da️
sen ilk kan testini ne zaman yaptırdın ? ben bu akşam acaba yaptırsam mı diyorum. yoksa artış gözlemlemek için illa 10-12 -14 günlerinde mi yapılması lazım
Inşallah canım temennim o yönde2 3 gün içinde tamemen geçmiş olacak canım. Benim içinde opu sonrası zor geçti. Bundan sonrası daha güzel olacak senin icin
ben bugün igneye gidince kan veriyim . ztn akşam 6 gibi gidiyorum igneye.5.gün akşam 80 çıkmıştı 7.gün 166 9.gün 425 11.gün test günümdü 1400Sonra doktorum 2 gün sonra tekrarla artış için dedi 3900 çıkmıştı ben dayanamamıştım canım yani ilk defa pozitif görünce hep kan veresim geliyordu
Ver ver biz de bilelimben bugün igneye gidince kan veriyim . ztn akşam 6 gibi gidiyorum igneye.
cıkar inş bişiler :)
duramıcam yarın işe başlamadan bilmem lazım. bebişlerim benle mi degil mi
Ay inşallah şimdi transfer zamanını beklemek çok zor çok yaklaştık mutlu sona ama inaniyorum hersey cok guzel olucak bekledigimiz 4 bucuk yila degecek insallahOpuyu da hissetmiyosun zaten ama bazılarında sonrası bikaç gün sıkıntılı oluyo, bazıları hiç sorun yaşamıyor.
Katılıyorumm sonrasında zor bişe yok transfer çok kolay ve güzel bi an
Yok canım benim 2.denememInşallah canım temennim o yöndesenin ilk denemen mi tüp bebek
Ilk denemen den kalan yumurta mı tarnsfer olduğun yeni mı yoksa canımYok canım benim 2.denemem
İlk denememde dondurulmustu bu denemede öyle canım.Ilk denemen den kalan yumurta mı tarnsfer olduğun yeni mı yoksa canım