Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sağlıklı olsun da kuzu tek de olur çift de

sabra bak aman yarabbiiim
. maşallah
ben bugün akşam kan testine bile gitmeyi düşğnğyorum eşim frenliyor beni. gününü bekle artık diye
Çift cizgiyi gördün canım kan verebilriisn artık bence. Benim geçmiş yaşadıklarımdan dolayı korkularım var o yüzden negatifi görmekten korkuyorum ama kaçış yok tabi

Kuzum bak benim ilki 5.gün akşamı diğerleri 7 ve 8 ama benim ilk baştan herkes ikiz demişti öyle de oldu

Eklentiler

• 072744E2-4A58-46EF-ACBD-0E3BC05CAEC5.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 60
  • D5C588BF-71A3-4E68-8A34-DAA2FFF78028.jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum bak benim ilki 5.gün akşamı diğerleri 7 ve 8 ama benim ilk baştan herkes ikiz demişti öyle de oldu
canım senin bu günler transfer günü ile birliktemi yoksa transferden sonraki 7-8 gün mü .

bak benim ekledigimi bu sabah yaptım. transfer 1 inde oldu bugun 7 nci gün transfer ile birlikte.

Eklentiler

• 50257E86-67DC-48F6-B984-64EBE0952557.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 55
canım senin bu günler transfer günü ile birliktemi yoksa transferden sonraki 7-8 gün mü .

bak benim ekledigimi bu sabah yaptım. transfer 1 inde oldu bugun 7 nci gün transfer ile birlikte.
Ben pazartesi transfer olmuştum kuzum o günü hiç saymadım. İlk testim cumartesi akşamdı öyle hesapla sen de. Benimkiyle kıyaslarsak 6.gün aslında İkiz olabilirrr

Baya belirginlemis canım. İlk gün sayilmiyor bugün 6.gunumuz

Ben pazartesi transfer olmuştum kuzum o günü hiç saymadım. İlk testim cumartesi akşamdı öyle hesapla sen de. Benimkiyle kıyaslarsak 6.gün aslında İkiz olabilirrr
öff çok heycanlandım.
iki tane kondu bana da
sen ilk kan testini ne zaman yaptırdın ? ben bu akşam acaba yaptırsam mı diyorum. yoksa artış gözlemlemek için illa 10-12 -14 günlerinde mi yapılması lazım

5.gün akşam 80 çıkmıştı 7.gün 166 9.gün 425 11.gün test günümdü 1400 Sonra doktorum 2 gün sonra tekrarla artış için dedi 3900 çıkmıştı ben dayanamamıştım canım yani ilk defa pozitif görünce hep kan veresim geliyordu

ben bugün igneye gidince kan veriyim . ztn akşam 6 gibi gidiyorum igneye.
cıkar inş bişiler :)
duramıcam yarın işe başlamadan bilmem lazım. bebişlerim benle mi degil mi

Opuyu da hissetmiyosun zaten ama bazılarında sonrası bikaç gün sıkıntılı oluyo, bazıları hiç sorun yaşamıyor.
Katılıyorumm sonrasında zor bişe yok transfer çok kolay ve güzel bi an
Ay inşallah şimdi transfer zamanını beklemek çok zor çok yaklaştık mutlu sona ama inaniyorum hersey cok guzel olucak bekledigimiz 4 bucuk yila degecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…