- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Baya da geçe almislar yaYarın heyecanla kalp atışı görmeyi beklerken klinikten aradılar, 11deki randevum 18:00e alındı. Yarın hiç geçmez şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya da geçe almislar yaYarın heyecanla kalp atışı görmeyi beklerken klinikten aradılar, 11deki randevum 18:00e alındı. Yarın hiç geçmez şimdi
Şu tüp bebek süreci başından sonunaa sabretmeyi, beklemeyi öğretiyo insanaBaya da geçe almislar ya
Ben hala kimse ile paylaşmadım iyi ki burdaki arkadaşlarım var inşallah sağlıkla kalbi duyayım de o zaman ilk defa anneme söylicemiyiki varsınız valla:)
kimselere söylemeden sizinle paylaşiyorum herseyi o kdar iyi geliyor kiii.
ben annemlerde kalıyorum diye onlar biliyor ama başka kimseye demedim.Ben hala kimse ile paylaşmadım iyi ki burdaki arkadaşlarım var inşallah sağlıkla kalbi duyayım de o zaman ilk defa anneme söylicem
9 kasımda transfer oldum, 19 kasımda kan testi.ben annemlerde kalıyorum diye onlar biliyor ama başka kimseye demedim.
kan tahlilinden ortalama kaç gün sonra kese kaç gün sonra kalp duyuluyor pekiiiğ??
yolk sac ne cnm ?9 kasımda transfer oldum, 19 kasımda kan testi.
21 inde kontrole gittim minik bi kese gördüm.
25 inde kesede yolk sac gördük.
İnşallah yarın da kalbi duyacam
Ben de bilmiyodum, kesede bebekten önce o oluşuyo yuvarlak bişe. Görceksin inşallah sen deyolk sac ne cnm ?
Sorma Aslım Heycanlaa beklicem artık tüm günGit gide koyulaşıyor canım
Offf o 7 saat geçmez şimdi
Canım hoşgeldin ben transfer oldum bugün 5.gunu beklemedeyim sen nasılsın bebisler nasılKızlar merhaba duydum ki buralardaymışsınız nasıl gidiyor güzel haberler var mı?
Hoşgeldin canım transfer sonrası pozitifi gördüm ben çok şükürKızlar merhaba duydum ki buralardaymışsınız nasıl gidiyor güzel haberler var mı?
15 16 yıl da ben içtim. Neyse ki bırakabildim. Senin gibi tiksinme olmadı bende, keşke olsaydı, arada aklıma geliyo canım istiyo ama içmiyorum.19 yıldır sigara içen ben,sigara kokusundan nefret ediyorum midem bulanıyor. Uzun bir süre kendime gelemiyorum.. Sabahları mide bulantım da yogun bide aksamları süz nasıl başedıyorsunuz
Ayran evet olabılır benımde canım cektı15 16 yıl da ben içtim. Neyse ki bırakabildim. Senin gibi tiksinme olmadı bende, keşke olsaydı, arada aklıma geliyo canım istiyo ama içmiyorum.
bulantı da hafif benim şükür, yanımda hep çubuk kraker oluyo hissedince atıyorum agzıma bikaç tane. Bi de sabah öğle akşam hep ayran içiyorum baya rahatlatıyo midemi.
Balkona bi kolonya koysan içeri girmeden önce sürüp girse belki etkilemez o zaman kokusu. İçmeyince içenin kokusu kötü geliyodur.Ayran evet olabılır benımde canım cektı
İnan tiksinmek ıcın cok dua etmıstım.. Ama cok kotu bir durum esimle sureklı kavga Edıoz balkonda ıcıo ama gelince cok pis kokuo
Evet olabılır o canimBalkona bi kolonya koysan içeri girmeden önce sürüp girse belki etkilemez o zaman kokusu. İçmeyince içenin kokusu kötü geliyodur.
Benim eşim kullanmıyor, böyle olunca unutuyorum arada bi aklıma geliyo gidiyo okadar.
Oy mallallah ya cok sevindim nasıl hissediyorsun bakalım.bebilker iyi cok yatamaz inat sinirliler valla hazır olCanım hoşgeldin ben transfer oldum bugün 5.gunu beklemedeyim sen nasılsın bebisler nasıl