Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

ben annemlerde kalıyorum diye onlar biliyor ama başka kimseye demedim.
kan tahlilinden ortalama kaç gün sonra kese kaç gün sonra kalp duyuluyor pekiiiğ??
9 kasımda transfer oldum, 19 kasımda kan testi.
21 inde kontrole gittim minik bi kese gördüm.
25 inde kesede yolk sac gördük.
İnşallah yarın da kalbi duyacam

19 yıldır sigara içen ben,sigara kokusundan nefret ediyorum midem bulanıyor. Uzun bir süre kendime gelemiyorum.. Sabahları mide bulantım da yogun bide aksamları süz nasıl başedıyorsunuz

19 yıldır sigara içen ben,sigara kokusundan nefret ediyorum midem bulanıyor. Uzun bir süre kendime gelemiyorum.. Sabahları mide bulantım da yogun bide aksamları süz nasıl başedıyorsunuz
15 16 yıl da ben içtim. Neyse ki bırakabildim. Senin gibi tiksinme olmadı bende, keşke olsaydı, arada aklıma geliyo canım istiyo ama içmiyorum.
bulantı da hafif benim şükür, yanımda hep çubuk kraker oluyo hissedince atıyorum agzıma bikaç tane. Bi de sabah öğle akşam hep ayran içiyorum baya rahatlatıyo midemi.

Ayran evet olabılır benımde canım cektı

İnan tiksinmek ıcın cok dua etmıstım.. Ama cok kotu bir durum esimle sureklı kavga Edıoz balkonda ıcıo ama gelince cok pis kokuo

Ayran evet olabılır benımde canım cektı

İnan tiksinmek ıcın cok dua etmıstım.. Ama cok kotu bir durum esimle sureklı kavga Edıoz balkonda ıcıo ama gelince cok pis kokuo
Balkona bi kolonya koysan içeri girmeden önce sürüp girse belki etkilemez o zaman kokusu. İçmeyince içenin kokusu kötü geliyodur.
Benim eşim kullanmıyor, böyle olunca unutuyorum arada bi aklıma geliyo gidiyo okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…