Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın kızlar 🌺 bişey sorucam aklıma takıldı. Benim son adet tarihime göre haftam 6+6 idi ama ultrasonda 6+0 çıktı doktor bişey demedi. Benim de sonradan aklıma geldi acaba bi sorun mu var
1 haftaya kadar ileri ya da geri olabiliyomuş canım, öyle okuyorum genelde. Korkma bi sorun olsa doktor söylerdi zaten.

günaydın kızlaaar❤️❤️
yemin ediyorum transferden sonra uyuyamıyorum sabahları yaaa.
dinlenecegim lafta erkenden kalkıyorum.
bu arada ikinci rakam ne oluyor 6+6 ?
Kuzum ben de transferle başladım 5 6 gibi uyanmalara hala öyle gidiyo uyku düzenim. Erkenden de uyuyorum☺️
Baştaki 6 hafta, sonraki 6 gün, 6hafta 6 günlük yani canım.

İyiyim canım bugün hayırlısı ile bebişin kalp atışlarını da duyarsam daha iyi olacam🤲🏻
sen nasılsın?
duyarsın inş 🌸🌸🌸
bende sabah idrar testi yaptım bu sefer belirgin cizgi cıktı. ama korkuyorum daha neden koyu degil artmıyor mu diyee . birde catlatma ignesinin etkisi degildir inş .
catlama ignesinşn etkisi olsa ilk yaptıgım teste de ikş cizgi görürdüm dimi onda hiç ikinci cizgimyok

Günaydın kızlar 🌺 bişey sorucam aklıma takıldı. Benim son adet tarihime göre haftam 6+6 idi ama ultrasonda 6+0 çıktı doktor bişey demedi. Benim de sonradan aklıma geldi acaba bi sorun mu var
Bence ultrason da ki ilk olcume göre hesapla canım. Malum bizim ki normal gebelik olmuyor 😁😍🧿

İyiyim canım bugün hayırlısı ile bebişin kalp atışlarını da duyarsam daha iyi olacam🤲🏻
sen nasılsın?
Ay inşallah pıt pıt atışını dinlersin canım dualarım seninle 😘💕 benimde opu sonrası sancılarım cok olmustu bugun biraz daha iyiydim ise geldim iyi olmaya calisiyoruz 😊

duyarsın inş 🌸🌸🌸
bende sabah idrar testi yaptım bu sefer belirgin cizgi cıktı. ama korkuyorum daha neden koyu degil artmıyor mu diyee . birde catlatma ignesinin etkisi degildir inş .
catlama ignesinşn etkisi olsa ilk yaptıgım teste de ikş cizgi görürdüm dimi onda hiç ikinci cizgimyok
Evet canım iğne etkisi değildir. Bir anda kopkoyu bekleme gün gün koyulaşacak inşallah, olumsuz düşünmee🌸

Evet canım iğne etkisi değildir. Bir anda kopkoyu bekleme gün gün koyulaşacak inşallah, olumsuz düşünmee🌸
sabah aslinin tee eski mesajlarına baktım. onun 7 de cok koyuymuş ikiz mi olacak acaba falan demiş ikiz olmuş ya bi o moda giriyorum . benimde böyle olabilir diyorum🤣
bi diyorum ya tutunmaya baslayıp vazgectilerse
valla en iyisini Fly3646 Fly3646 yaptı . ama bugün bence kesim test yapacak 😍😍😍

sabah aslinin tee eski mesajlarına baktım. onun 7 de cok koyuymuş ikiz mi olacak acaba falan demiş ikiz olmuş ya bi o moda giriyorum . benimde böyle olabilir diyorum🤣
bi diyorum ya tutunmaya baslayıp vazgectilerse
valla en iyisini Fly3646 Fly3646 yaptı . ama bugün bence kesim test yapacak 😍😍😍
Ben hala bekliyorum kuzum 😂 yapmadım evde test yok çıkarsam alır mıyım bilmiyorjm alırsam yapar mıyım 😂

X