Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Life light Biz iyi beslendik, dışardan yememeye dikkat ettik, bol protein aldık.. Ben vitaminler kullandım doktor tavsiyesi ile eşim için gerek görmedi.
Eşime ve bana opu ya kadar liste vermişlerdi ona uymuştuk. opu sonrasına da liste verdiler ama rahim dinlendirme için bişey söylemediler. Eşimin elinde vitamin kaldı devam ediyor içmeye bitene kadar kullanırım dedi.

Opu öncesi akdeniz diyetine benzer bir liste vermişlerdi bol yeşil sebzeli. Şimdi rahim dinlendirdiğim için yine düşük karbonhidratlı besleniyim diyorum.

Opu öncesi akdeniz diyetine benzer bir liste vermişlerdi bol yeşil sebzeli. Şimdi rahim dinlendirdiğim için yine düşük karbonhidratlı besleniyim diyorum.
Canım evet karbonhidratı azaltabilirsin. Nar suyu içmiştim her gün 1 bardak, kabak çedirdeği 1 avuç, havuç yemiştim 1 2 tane, eti balığı daha çok yemeye çalıştık, çiğ badem, fındık, ceviz her güz azar azar. Aklıma gelenler bunlar

Bana bir doktor demişti ki kuş tek kanatla uçmaz eşinde sende önemlisin sen ben yok bu işin içinde ne kadar doğru Güzel şeyler olsun evlat sahibi olmamızın önünde ne kadar engel pürüz varsa hepsi kalksın Rabbim tez zamanda nasip etsin

Ne güzel dedinnnn
Aminnnnnnnn

Amin canım doktorda ne güzel soylemis ne kadar doğru söylemiş. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Merhabalar canım allah yüzümüzü güldürsün hee şey yolunda gitsin inşallah Evet kendim vuruyorum sende vurursun çok basit zaten. Benim kontrolüm vardı az önce sağdaki yumurtalarım büyümeye başlamış ama soldakiler pek te aktif değildi. Yine bir sürü iğne verdiler cumartesi yine kontrol. Pazartesi salı toplama olur dendi. Sen hangi hastanede başlatıyorsun canım

Kaç yumurtan var canım söylediler mi. Yumurta kontrolsüz çatlamasın diye cetrodite mi verdiler

merhaba kızlar,
ben eylül ayında ilk transferimi oldum, 5. gün embriyosu taze transferdi. hamilelik gerçekleşti fakat düşük yaptım ve bebeğimi kaybettim. doktorum herhangi bir müdehaleye gerek yok knedin düşürürsün dedi,öyle de oldu. şimdi ikinci transferim için regl olmayı bekliyorum. doktora sorduğumda ikinci transfer için herhangi bir test yaptırmama gerek olmadığını söyledi. sadece tam kan sayımı yaptır kansızlık var mı görelim dedi. o kadar sakin bir adam ki bazen sakinliğiyle çıldırtıyor beni resmen. tüp bebekte ikinci üçüncü denemesini yapacak arkadaşlarım,transferden önce neler yaptınız, hormon değerlerine baktırdınız mı,ben her ihtimale karşı en azından prolaktin tsh fsh falan baktırmayı düşünüyorum. bir de burda okuduğum kadarıyla tüp bebeğe başlayanlara doktorları hep asprin vermiş.benim doktorum bana sadece günde 2 tane crinone jel verdi.başka birşey kullandırmadı. ben şimdi kendikendime asprine de başladım. düşüğümün sebebini kromozomsal anomaliye bağlıuorum. 11. gün değerim 19 du,sonrasında 2 ye katlayarak arttı ama başta düşük başladığı için bir sorun olduğunu anlamıştım

Canım hoşgeldin her doktorun ilaçları tedavisi farklı farklı. Transfer zamanı genelde kan sulandırıcı Ve progesteron iğneler veriliyor. Benim doktorum vermedi. Estrofem hap ve lutinus diye progesteron içerikli bi vajinal fitil kullanıyorum. Bazen benim de aklıma geliyo en azından bi aspirin de içse miydim diye. Kendi başıma bişe yapmak istemedim. Perşembe test günüm, heyecanla bekliyorum, hakkımızda hayırlısı olsun.
2. transfer hazırlıgında ayrıca ne yapılabilir bilmiyorum, benim ilk transfer. Sen yine de hormonlarına baktır öncesinde, inşallah bu sefer pozitifi görmek nasip olur canım

Merhaba canım. Hoşgeldin. Benimde ilk denemem dış gebelik ile sonuçlandi. Bende bu ay kontrole gıdıcem her şey yolundaysa inşallah 2.transferm icjn hazırlığa başlıcam. Ben de dahiliyeye gidip durumumu anlattım genel bir kan tahlili yaptrdim şükür problem çıkmadı. Hormonlara transfre gidince bakilir birde hormonlar çok değişken olduğu icjn önceden yaptrmanin pek anlamı olmaz bence.
İlk transferimde hem kan sulandırıcı igne hemde asprin kullanmıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…