- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Eşime ve bana opu ya kadar liste vermişlerdi ona uymuştuk. opu sonrasına da liste verdiler ama rahim dinlendirme için bişey söylemediler. Eşimin elinde vitamin kaldı devam ediyor içmeye bitene kadar kullanırım dedi.Life light Biz iyi beslendik, dışardan yememeye dikkat ettik, bol protein aldık.. Ben vitaminler kullandım doktor tavsiyesi ile eşim için gerek görmedi.
Opu öncesi akdeniz diyetine benzer bir liste vermişlerdi bol yeşil sebzeli. Şimdi rahim dinlendirdiğim için yine düşük karbonhidratlı besleniyim diyorum.Özel bir şey yapmadim ama doğal beslenmeye dikkat ettim canım. Kavrulmamis kabak çekirdeği badem ceviz yedim. Kefir içtim. Bol yeşillik sebze tüketmeye çalıştım. Bunlari transfer sonrası da yapıcambirde iğne tedasi devam ederken opuya kadar bol su içtim ve yürüdüm hem iğneler rahatsız etmedi hem de kilo almadım
Canım evet karbonhidratı azaltabilirsin. Nar suyu içmiştim her gün 1 bardak, kabak çedirdeği 1 avuç, havuç yemiştim 1 2 tane, eti balığı daha çok yemeye çalıştık, çiğ badem, fındık, ceviz her güz azar azar. Aklıma gelenler bunlarOpu öncesi akdeniz diyetine benzer bir liste vermişlerdi bol yeşil sebzeli. Şimdi rahim dinlendirdiğim için yine düşük karbonhidratlı besleniyim diyorum.
Sağol canım teşekkür ederimCanım evet karbonhidratı azaltabilirsin. Nar suyu içmiştim her gün 1 bardak, kabak çedirdeği 1 avuç, havuç yemiştim 1 2 tane, eti balığı daha çok yemeye çalıştık, çiğ badem, fındık, ceviz her güz azar azar. Aklıma gelenler bunlar
Bahçeci fulya mehmet asoğluNerde yapiyorsun cnm tüp bebeği
Ayyyy hala devam mı senin o igneye yaaHaftalık prolutonu vurdurdum yandımmm allahhhh
Öyle kuzum bi gelsinler totolarını ısırcamOy kuzum yaa az kaldı sabır
Bi bilse o bebişler ne çaba gösteriyoruz kucağımıza almak için
İlk 4 ay 3 günde bir vurdum şimdi haftada bir canım. 32.haftaya kadar demişti doktor bakalım uzatmazsaAyyyy hala devam mı senin o igneye yaa
Daha varmışÖyle kuzum bi gelsinler totolarını ısırcam
İlk 4 ay 3 günde bir vurdum şimdi haftada bir canım. 32.haftaya kadar demişti doktor bakalım uzatmazsa
Bana bir doktor demişti ki kuş tek kanatla uçmaz eşinde sende önemlisin sen ben yok bu işin içinde ne kadar doğruGüzel öğretmen.. Tedavinde sonucunda topiğinde hayırlı olsun
Bende şuracıkta yerimi alayım...
Erkek infertilitesi ve bir negatif çipli aşılamam var... Erkek infertilitesi arkadaşlara önerim vakit kaybetmemeleri aşılamayla.. Ben ettm onlar etmesn
Dipnot: sorunun kimde olduğunun önemi yok, eşlerimizle biriz ve bu hayatı birlikte yaşıyoruz ve sorun kimde olursa olsun bütün iğneleri hormonları biz kadınlar alıyoruz ve daha hassasız..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ne güzel dedinnnnBana bir doktor demişti ki kuş tek kanatla uçmaz eşinde sende önemlisin sen ben yok bu işin içinde ne kadar doğruGüzel şeyler olsun evlat sahibi olmamızın önünde ne kadar engel pürüz varsa hepsi kalksın Rabbim tez zamanda nasip etsin
Olsunn canım sağlıkla doğsunlar da iğnelere sabredilirÖyle kuzum bi gelsinler totolarını ısırcam
İlk 4 ay 3 günde bir vurdum şimdi haftada bir canım. 32.haftaya kadar demişti doktor bakalım uzatmazsa
Amin canımBana bir doktor demişti ki kuş tek kanatla uçmaz eşinde sende önemlisin sen ben yok bu işin içinde ne kadar doğruGüzel şeyler olsun evlat sahibi olmamızın önünde ne kadar engel pürüz varsa hepsi kalksın Rabbim tez zamanda nasip etsin
Merhabalar canım allah yüzümüzü güldürsün hee şey yolunda gitsin inşallahMerhaba Bhar hanım bende bu süreçe Büsmillah diyenlerdenüm ilk tüp bebek denemenim olacak Allah ın üzniyle son da olur inş21 gün cyclo ilacı verdi doktor adet olumca gel dedi .sonra da iğne süreci sanırım en çekindiğim ama inş güzel atlatırım iğnelerinizi kendinizmü buruyorsunuz
Kaç yumurtan var canım söylediler mi. Yumurta kontrolsüz çatlamasın diye cetrodite mi verdilerMerhabalar canım allah yüzümüzü güldürsün hee şey yolunda gitsin inşallahEvet kendim vuruyorum sende vurursun çok basit zaten. Benim kontrolüm vardı az önce sağdaki yumurtalarım büyümeye başlamış ama soldakiler pek te aktif değildi. Yine bir sürü iğne verdiler cumartesi yine kontrol. Pazartesi salı toplama olur dendi. Sen hangi hastanede başlatıyorsun canım
Canım hoşgeldinmerhaba kızlar,
ben eylül ayında ilk transferimi oldum, 5. gün embriyosu taze transferdi. hamilelik gerçekleşti fakat düşük yaptım ve bebeğimi kaybettim. doktorum herhangi bir müdehaleye gerek yok knedin düşürürsün dedi,öyle de oldu. şimdi ikinci transferim için regl olmayı bekliyorum. doktora sorduğumda ikinci transfer için herhangi bir test yaptırmama gerek olmadığını söyledi. sadece tam kan sayımı yaptır kansızlık var mı görelim dedi. o kadar sakin bir adam ki bazen sakinliğiyle çıldırtıyor beni resmen. tüp bebekte ikinci üçüncü denemesini yapacak arkadaşlarım,transferden önce neler yaptınız, hormon değerlerine baktırdınız mı,ben her ihtimale karşı en azından prolaktin tsh fsh falan baktırmayı düşünüyorum. bir de burda okuduğum kadarıyla tüp bebeğe başlayanlara doktorları hep asprin vermiş.benim doktorum bana sadece günde 2 tane crinone jel verdi.başka birşey kullandırmadı. ben şimdi kendikendime asprine de başladım. düşüğümün sebebini kromozomsal anomaliye bağlıuorum. 11. gün değerim 19 du,sonrasında 2 ye katlayarak arttı ama başta düşük başladığı için bir sorun olduğunu anlamıştım
Merhaba canım. Hoşgeldin. Benimde ilk denemem dış gebelik ile sonuçlandi. Bende bu ay kontrole gıdıcem her şey yolundaysa inşallah 2.transferm icjn hazırlığa başlıcam. Ben de dahiliyeye gidip durumumu anlattım genel bir kan tahlili yaptrdim şükür problem çıkmadı. Hormonlara transfre gidince bakilir birde hormonlar çok değişken olduğu icjn önceden yaptrmanin pek anlamı olmaz bence.merhaba kızlar,
ben eylül ayında ilk transferimi oldum, 5. gün embriyosu taze transferdi. hamilelik gerçekleşti fakat düşük yaptım ve bebeğimi kaybettim. doktorum herhangi bir müdehaleye gerek yok knedin düşürürsün dedi,öyle de oldu. şimdi ikinci transferim için regl olmayı bekliyorum. doktora sorduğumda ikinci transfer için herhangi bir test yaptırmama gerek olmadığını söyledi. sadece tam kan sayımı yaptır kansızlık var mı görelim dedi. o kadar sakin bir adam ki bazen sakinliğiyle çıldırtıyor beni resmen. tüp bebekte ikinci üçüncü denemesini yapacak arkadaşlarım,transferden önce neler yaptınız, hormon değerlerine baktırdınız mı,ben her ihtimale karşı en azından prolaktin tsh fsh falan baktırmayı düşünüyorum. bir de burda okuduğum kadarıyla tüp bebeğe başlayanlara doktorları hep asprin vermiş.benim doktorum bana sadece günde 2 tane crinone jel verdi.başka birşey kullandırmadı. ben şimdi kendikendime asprine de başladım. düşüğümün sebebini kromozomsal anomaliye bağlıuorum. 11. gün değerim 19 du,sonrasında 2 ye katlayarak arttı ama başta düşük başladığı için bir sorun olduğunu anlamıştım